FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Kiborgok   2rzfn0h

Kiborgok   2ppiwdy

Kiborgok   2s8ibs0

Kiborgok   Vzh8q1

Kiborgok   Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Kiborgok   EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Kiborgok   EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Kiborgok   EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Kiborgok   EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Kiborgok   EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Kiborgok   EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Kiborgok   EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Kiborgok   EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Kiborgok   EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Kiborgok

Go down

Kiborgok   Empty Kiborgok

Témanyitás by Admin on Kedd Jan. 28, 2014 8:53 pm

Mi is az a kiborg?

A kiborgok olyan emberek, akik saját fizikai vagy mentális képességeiket beültetett (gépi) implantátumokkal növelik meg.

Kinézet és egyéb fizikai jellemzők

A kiborgok emberek, embernek is néznek ki alapesetben. Ha az implantátum bőr alatt helyezkedik el, akkor nem is vehető észre sima ránézésre. A külső implantátumok azonban nyilván egyből nyilvánvalóvá teszik mindenkinek, kivel is áll szemben.

Kiborg képességek

A speciális képességeket az implantátumok határozzák meg. Szinte minden kiborgban van egy chip az agyba beültetve, ami az agynak segít feldolgozni azokat a jeleket, amire természettől fogva nincsen felkészülve. Ez a chip felelős általában az implantátumok összehangolásáért is, amennyiben valakiben több is működik egyszerre.

Korlátaik

Az implantátumok meghibásodása (fizikai sérülés, valamilyen elektromos zavar, vírus) komoly működési zavarokat okozhat az egész testben.
Maga az implantátum beültetése illetve szervizelése mindig is egy bizalmi feladat, hiszen a jó ég tudja, mit művelhet egy technikus, ha a motivációja nem megfelelő.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Kiborgok   Empty Re: Kiborgok

Témanyitás by Admin on Csüt. Jan. 30, 2014 4:05 am

A kiborg mentalitás


Nyilván nem minden kiborg gondolkodik egyformán. Vannak, akiknek kiskoruktól az a  vágyuk, hogy valamilyen szerkezettel megnövelhessék saját képességeik határait. Ők önkéntes szolgálattal, kemény munkával érik el, hogy szert tehessenek egy implantátumra.
Mások azonban esetlegesen viszolyognak ettől, és saját személyes énjük meggyalázásának tekintik, ha egy gépet csatlakoztatnak hozzájuk. Az utóbbiakat általában az MI a gépen keresztül le is kontrollálja, és nagyrészt elvesztik személyes akaratukat és függetlenségüket. Ők alig érnek többet ezek után egy félintelligens robotnál.
Akik azonban rajonganak a technikai fejlesztésekért, és egyre jobb és jobb felszerelést akarnak maguknak, ők kreatív és hűséges harcosok, vagy más munkatársak lehetnek. A "hithű" kiborgok számára a hálózatban lakozó MI maga az isten, legalábbis vallásos áhítathoz hasonló kötelék fűzi őket hozzá.

Hierarchia, életkilátások


A hierarchia csúcsán természetesen az MI áll. Ő megalkotta pár szintén csak virtuális világban létező szövetségesét és teremtményét, akik egyes részfeladatokat látnak el a Birodalom vezetésében. Ők a második vonal.
Alattuk helyezkednek el a kiborgok legkiválóbbjai, akik termelőegységeket irányítanak, városokat kormányoznak, vagy éppen a határőrséget és a biztonsági erőket vezetik. Mindnyájan szinte valós idejű, állandó kapcsolatban vannak az MI-vel.
A kiborgok hierarchiája leginkább egy hadseregére hasonlít, ahol mindenkinek van egysége és rangja, és a teljesítménye viszi előre a ranglétrán. Nagyon fontos szerepet tölt be a hatékonyság. Aki nem elég hatékony, azt hamar lefokozhatják.
Az MI Birodalom területén a beültetés nélküli emberek valóban másodrendű állampolgárok. Egyszerű, alantas munkákat végeznek, és ha kiöregszenek a munkaképes korból (már nem elég hatékonyak), akkor nem számíthatnak nyugdíjra. Általában a Vámpírbirodalomba tartó egyik szállítmányban találják magukat hamarosan,  aminek egyenes következménye, hogy pár napon belül már csak vér nélküli aszott hullák lesznek belőlük.
Ezért aztán szinte mindenki igyekszik magának implantátumot szerezni, és felfelé araszolni a ranglétrán, hiszen ez a túlélés záloga. Legalábbis az emberek ezt hiszik. A kiborgok erősek, felsőbbrendűek, és kivételezett helyzetben vannak egész életükben.
Az igazság az, hogy kiborgként kiöregedni szintén nem túl jó biznisz. A valóság az, hogy nyugdíjas kiborgok sincsenek. Aki elveszti értékeit, hatékonyságát, az hamar azt veheti észre, hogy megfosztják az implantátumaitól. Az szomorú igazság az, hogy ők is a szállítmányokban végzik, csupán nincsenek abban az állapotban, hogy beszéljenek az életükről a többieknek.
Csak azok érhetnek meg boldog, békés öregkort, akik valamilyen módszerrel ezt bebiztosítják maguknak. Lehet, hogy megzsarolnak valakit, lehet, hogy valahogy jelentős vagyont spórolnak/harácsolnak össze. A lényeg, hogy pár szerencsés megússza ezt a sorsot.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.