FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Pamela Devenport 2rzfn0h

Pamela Devenport 2ppiwdy

Pamela Devenport 2s8ibs0

Pamela Devenport Vzh8q1

Pamela Devenport Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Pamela Devenport EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Pamela Devenport EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Pamela Devenport EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Pamela Devenport EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Pamela Devenport EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Pamela Devenport EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Pamela Devenport EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Pamela Devenport EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Pamela Devenport EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Pamela Devenport

Go down

Pamela Devenport Empty Pamela Devenport

Témanyitás by Pamela Devenport on Csüt. Feb. 27, 2014 5:34 am

Pamela Devenport 25iww3q

Pamela Devenport 2872n8i

Teljes név: Pamela Hester Devenpport
Becenevek, álnevek, stb.: Pam, Boszi, Szöszi ...
Faj: alakváltó
Nem:
Születési hely és idő: 2090. augusztus 16.
Jelenlegi tartózkodási hely: a szüleimmel elsősorban Caracasban, de sokat utazom
Jelenlegi foglalkozás: hivatalosan fotós, nem hivatalosan ... ő nem is tudom amatőr régész? műkincsmegtaláló?
Rang: -
Állati alak: oroszlán

Aktuális adatok, kapcsolatok, játékok, stb.

Kapcsolatok

Apám: Andrew Devenport műkincskereskedő (alakváltó oroszlán).
Anyám: Hester Sandman volt balerina, jelenleg gyógytornász (alakváltó gepárd).
Testvéreim: Brandon Devenport (ikertestvér) táncos (alakváltó gepárd), turizmus szakos egyetemi hallgató, Alisha Devenport újságíró-tanonc, média szakos egyetemi hallgató (ember).

Megjelenés

Már nyertem egy-két kisebb szépségversenyt, szóval igen, meglehetősen szép vagyok, és ezt tudom is magamról. De nem szálltam el tőle, mert én magma is sokkal fontosabbnak tartom, hogy mi van belül. Anyám révén van némi közöm a tánchoz, kiskoromban ballettoztam, és egyéb mozgásformákban is kipróbátam magam, így jó a mozgásom. Ha dolgozom, akkor csak szerényen bohó az öltözékem, viszont ha rámjön az "önkifejezési hoppáré", akkor igen meredek szereléseket is láthatsz rajtam.

Viselkedés

Alapvetően egy naív, szöszi kis procelánbabának tűnik. Ha nem kényszeríti rá a helyzet, akkor lehet, hogy nem is mutatja magát többnek, és csak befelé derül a delikvenseken, akik saját habitusuknak megfelelően megpróbálják kiokostani, átverni, megfektetni. Általában elmonahtó róla, hogy képes a partner előtt járni egy-két lépéssel a helyzetértékelésben.

Előtörténet

Apám először egy balettelőadáson látta meg anyámat, akibe első látásra beleszeretett. Hamarosan virágot és kisebb ékszereket küldözgetett neki, anyám viszont már elígékeztett  valaki másnak, és nem fogadta apám közeledését. Aztán a vőlegényét egyszer félreérthetetlen helyzetben találta az egyik barátnőjével, és akkor apám vállán sírta ki magát és nemsokára már egy párnak számítottak. Anyám azonbna nem akarta még feladni a karrierjét, tovább táncolt még vagy két évig. Aztán végül győzött a szerelem, és eldöntötték, hogy gyereket vállanak. Anyám tervei szerint a szülés után visszatért volna táncolni. Azonban hamar kiderült, hogy ikrek bújnak meg a pocakjában, és ez elég sok mindent megváltoztatott. A terhesség nem volt zökkenőmentes, sokat kellett feküdnie, és eléggé el is hízott. A szüléssel is voltak némikomplikációk, és persze két ikerbaba gondozása sem egyszerű felaadat. Szóval a karrierálom folytatása akadályokba ütközött. Aztán, amikor két év múlva újra teherbe esett, és megszületett a kishúgunk, úgy döntött, hogy pályát változtat.
Roppant jó buli volt hármasban felnőni, bár szegény Alisha néha igen nehezen tartotta velünk a tempót. Amikor egy kisoroszlán és a gepárdkölyök elszabadul, abból hatalmas zűrök tudnak kerekedni, amit egy két évvel fiatalab embergyerek nem feltétlenül tolerál túl jól. De mire kamaszodni kezdtünk, már igen jól összedolgoztunk, és Brandon orszlánként védelmezte a húgát, ha már engem nem annyira kellett.
Egyébként mi fura párost kalottunk és alkotunk még ma is az ikremmel. Anyámnak feltehetőleg volt egy olyan álma, hogy majd a kicsi lánya a nyomdokaiba lép, és apámnak is voltka ilyen elképzelséei Brandonnal kapcoslatban. Erre mi történt? Én folyton apám nyakán lógtam az üzletben, és mellesleg harcművészetet tanultam, míg Brandon anyám régi felvételeit leste naphosszat, és végül elkedzett táncolni tanulni. Kész káosz! Szegény Alisha meg cska úgy kilógott a sorból mindenfelé ...
Később  ahúgommal együtt csináltunk egy diákújságot a suliban, ő interjúkat készített, meg tudósításokat, én meg fotóztam. A fényképezés aztán egyik kedvenc időtöltésem lett, és hamarosan helyi lapoknak is dolgoztam, majd lassanként úgy alakult, hogy egész szép zsebpénzt hozott a konyhára a fotózás. De én nem erre vágytam igazából. Engem mindig is azok a tárgyak érdekeltek, amiket apámnak hoztak be eladni. Ki készítette, és mikor, milyne céllal, kik voltak a tulajdonosai, mi történt vele eddig "élete" során, és egyéb kardinális kérdések foglalkoztattak. Rengeteg legendát olvastam mindenféle csodás kincsekről, és családi titkokról.
Egy idő után nemzetközi megbízásokat is kaptam országos lapoktól, és ekkor jött el az én időm. Megszületett a lehetőség, hogy egyes történetek valóságtartalmát szemlyesen ellenőrizzem. Sajnos apám nem örült az ötletnek, nyilván mert féltett az ilyesfajta kalandoktól. Így némi hezitálás után nem osztottam meg vele ez irányú terveimet. Jelenleg az a helyzet, hogy a műkincskeresés sokkal jobb üzletnek bizonyul már, mint amit a fotózással keresek, és az már csak inkább álca a legtöbb helyen.OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ

Pár dolog, amit szeretek az életben: finom ételek (de csak módjával), fura ruhák, önkifejezés, érdekes történetek, ódon helyek

Pár dolog, amit utálok az életben: unalom, szürke, unalmas emberek, sör, bor (a tömény az jöhet)

Céljaim: Egy saját kis bolt megnyitása, ha már apám nem képes bennem látni az utódját.

Álmaim: Találni valami igazáán értékeset, igazi kincset.

Félelmeim: Semmi kimagasló.

Titkaim: Apám nem tudja, hogy mivel keresem kenyerem javát.

Play by: Candice Accola
Pamela Devenport
Pamela Devenport

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2014. Feb. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.