FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Amélie Tarotte 2rzfn0h

Amélie Tarotte 2ppiwdy

Amélie Tarotte 2s8ibs0

Amélie Tarotte Vzh8q1

Amélie Tarotte Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Amélie Tarotte EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Amélie Tarotte EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Amélie Tarotte EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Amélie Tarotte EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Amélie Tarotte EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Amélie Tarotte EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Amélie Tarotte EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Amélie Tarotte EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Amélie Tarotte EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Amélie Tarotte

Go down

Amélie Tarotte Empty Amélie Tarotte

Témanyitás by Amélie Tarotte on Hétf. Ápr. 07, 2014 5:28 pm

Amélie Tarotte 24gimgg

Amélie Tarotte Ameli1_www.kepfeltoltes.hu_

Teljes név: Amélie Tarotte
Becenevek, álnevek, stb.: -
Faj: vámpír
Nem:
Születési hely és idő: Kanada, Choiceland 1981. május 8.
Jelenlegi tartózkodási hely:Amélie ritkán áll meg nagyon sokáig egy helyen. Több menedéke van a birodalmakban, de ez igazából egyik sem mondható az ő tulajdonának, általában a rokonai, barátai (ha akad olyan)háza.
Van egy: Triesztben,Carakasban, Bordeauxban és Liszabonban. A lakás amit tényleg a saját tulajdonának mondhatott New Yorkban van, de azzal ki tudja mi történt, ha még áll egyáltalán.
Jelenlegi foglalkozás: kereskedő, világjáró
Rang: -
Klán: független vámpír

Kapcsolatok

Célia Margaret Tarotte – Amélie egyik rokona anyai ágon (a nagyanyja nővérének lánya), vámpír
„Tarotte” - Amélie egy nagyon régi felmenője, a Tarotte család legrégebbi ismert „tagja”,afféle „ősapa”. vámpír

Ignatio Sevara „A Krónikás” - Ignatio a fátyol szétszakítása előtti kor, és a mindenkori tudás írásos, és nem számítógép-interneten tárolt tudásának összegyűjtésével foglalkozik, mint előtte az apja, az apja nagybátyja, és az ő apja... és így tovább. A háborús időszakok azonban megrongálták az ő gyűjteményüket is, ki tudja mennyit veszítettek el ezzel. Alakváltó, Amélie rokona, Amélie caracasi menedékének tulajdonosa.
Lujza Everet – mágus tanonc, praxis nélküli gyógyító, kereskedő. A lisaboni menedék tulajdonosa.
Demetrius Eagis – ember, kereskedő, a bordeauxi menedék tulajdonosa
Sylvia Tarottis – ember, szabó, a trieszti menedék tulajdonosa
(minden jelenlegi menedék tulajdonosa, valamilyen rokoni szálon köthető Améliehez, szegről-végről)

 Jessica Trolle Arviddson – kereskedelmi kapcsolat, Jessica férje több, már elhunyt rokonát támogatta Amélienek, ezenfelül, Amélie néha műkincsekkel kereskedik Jessicával
Aiken Granville: Többször volt alkalmam találkozni vele tekintve, az olykor „elfelejtett” vámok kifizetése kapcsán. Egészen idegesítő tud lenni... mit zavarja őt, ha behozok pár dolgot külföldről?


Megjelenés

Amélienek erős szálú fekete hosszú haja van. Általában egybe fonva, vagy kontyba kötve hordja, rosszabb ziláltabb napjain szokta inkább csak kibontva hagyni. Fekete hajához kék szem, és természetesen mondhatni már nagyon fehér bőr társul. Arca markáns, erős járomcsontja van, és keskenyedő arca. Körül-belül 170 cm magas, erős csontozatú, de viszonylag vékony, ami kissé furcsa külsőt kölcsönöz neki.
Általában szereti a fekete, szürke, világos szürke ruhák kombinációját. Ember korában szinte mindig valamiféle vasalt, vagy legalább fekete nadrágot hordott, szürke, lehetőleg csuklóig érő ujjú szintén vasalt inggel, és fekete mellénnyel, de erről azóta többnyire leszokott. Megesik, hogy azt veszi fel éppen amilyen van, vagy éppen kicsit merészebb ruha kombinációhoz folyamodik világos, esetleg kockás ing, nadrággal vagy szoknyával amit éppen talál (bár szoknyát ritkábban hord), feldobva egy nyakörvvel. A fekete hosszú kabátokat viszont azóta is szereti.

Viselkedés

Vámpírrá válása előtt nem sokkal sok mindenben elvesztette a hitét, mondhatni összetört körülötte a saját kis világa, azóta egyre jobban lázadó típus. A vámpírok intrikus, hatalom vágyó világa egyenesen taszítja és undorítja. Feleslegesnek, értelmetlennek, és főleg illúziónak tartja az egészet. Hamis hatalomnak ami csak pusztulást hoz. Leginkább sokszor a hangulatai irányítják a tetteit, legalábbis az alapvető reakcióit. Meglehetősen szeszélyes tud lenni.
Néha ha olyan kedve van, egészen tudálékosnak tűnhet, ilyenkor előbújik a „világmegváltó” énje. És kiadós elmélkedésben és fejtágításban lehet része az illetőnek.

Előtörténet

A legtöbb történet úgy kezdődik, hogy egyszer volt hol nem volt... nem? Baj talán csak az, hogy a történet már itt komplikáltá válik. Kezdhetném a saját történetemmel, de az mégis csak az egész közepe lenne. A helyzet az, hogy még magam sem tudom az egész hol kezdődik, vagy hogy mikor.
Itt van ez a Tarotte figura. Valami rokonom, akinek már rég ki kellett volna purcannia. Sőt talán már el is kellett volna bomlania rég, ezzel növelve a talaj tápértékét. De ő nem így tett. Tarotte egy szélhámos volt embernek, és talán még nem is ez volt az a név amit az anyja adott neki. Mindenesetre szapora egy jószág volt, sok nőt keserítve ezzel. Elmondása szerint még ő sem tudja pontosan, hány gyermeke volt anno, ötven-valamennyit számolt össze akkor tájt. Szóval nagy volt a család. És még most is az, csak éppen sokáig nem tudtam róla.
A mindennapok, ma már egyszerűnek tűnő, gondjaival foglalkozva éltem az életemet. És egyedül csak az volt ami foglalkoztatott. Személy szerint élveztem a kisvárosi életet, és nem is nagyon vágytam másra. Vagy ahogy mások mondanák: Többre.
De ez végül úgy tűnt nem az én döntésem volt. Először Québecbe, majd New Yorkba költöztünk, és nem is tudtam miért.
Mint utólag meg tudtam, az egészért valószínűleg a nagybátyám a felelős, aki feltehetően mágus volt. Biztosra talán sosem tudom meg, hiszen akkor eltűnt, és valószínűleg már valamikor akkor fűbe harapott. Valami nagy bajba keveredhetett, amivel minket is veszélybe sodort.
De innentől minden csak egyre rosszabbnak tűnt. Ez leginkább akkor tűnt föl mikor New Yorkba érkeztünk. A város egyszerűen bűzlött, sokszor szó szerint rosszul lettem tőle. És közel sem volt mondható nyugodtnak. Talán velem volt a baj. De bárhova betértem kocsmai bunyó kocsmai bunyót követett, a balesetek mindig mellettem történtek... A város úgy tűnt csak a rossz oldalát akarja megmutatni nekem. Egészen addig amíg nem találkoztam Céliával... Akkor már biztos voltam benne.
Kinek volt szüksége még vámpírokra is ebben a képben?
Nem tudtam elsőre hogy mi is ő valójában, de már akkor irritált.
Saját elmondása szerint akkor azért jött hogy megvédjen. És valahol talán igaza volt. A nagybátyám által okozott baj úgy tűnt utol ért minket. Többször törtek az én életemre, és anyáméra is, akivel együtt költöztünk nos eddig mindenhová. De nem sokkal később úgy tűnt Célia jelenléte éppen annyi bajt okoz mint amennyit megold... És nem arról beszélek, hogy az agyamra ment. Mert így volt. „Jó testvér” módjára totális ellentétei voltunk egymásnak, vulgáris, nyers, és túl fesztelen volt. Manapság már meg tudom érteni, de akkor nem igazán tudtam.
Mit meg nem változtat ha az ember mellkasán átszúrnak egy kardot!
Célia jelenlétével ugyan is előbb utóbb megjelentek a vadászok is, aztán pedig a még tenyérbe mászóbb kitudja hanyadik dédapám is, Tarotte. Vagy talán fordítva, ki tudja.
Tarotte egy eléggé különös fazon. És valahogy már a jelenléte is irritáló. Elég hogy feszélyezve érezze magát az ember, és minden neszre felugorjon.
Lényeg a lényegben... Tarotte-nak van az a különös szokása, vagy szórakozása, fogalmam sincs, hogy amennyire lehet nyomon követi a porontyai porontyainak életét. És ha valakire úgy esik a választása, a fene tudja mi alapján, hogy az illető megfelel a legújabb vámpírnak, akkor azt át is változtatja. Ki tudja mi célja lehet ezzel. Nekem (és Céliának is) úgy tűnt egyszerűen tényleg csak szórakozásból csinálja. Aztán pedig megint eltűnik az éterben.
Ezúttal viszont úgy tűnt a vadászok előbb fogtak szagot. Azok a fajták voltak akiket nem érdekelt, hogy én ember vagyok. „Az ellenség oldalán álltam.” Az ilyeneknek nincs megbocsájtás... gondolták ők. Amit meg én gondoltam, az nem érdekelt senkit. Céliát nem érdekelte ha néha megböködték egy karddal... mi az a kis szúrás nem? Valahogy velem nem ugyan ez volt a helyzet. Nem is voltam az a típus, aki ki áll pusztakézzel egy kardpárbajban, vagy fegyverek kereszttüzében. Nem úgy mint Tarotte, aki csak úgy megjelent az nap este, „mint egy nagy hős”, kár, hogy elkésett. Bár ő szerinte épp időben érkezett, én azért vitatkoztam volna ezzel.
Nem volt kétség afelől, hogy még enélkül a kis incidens nélkül is átváltoztatott volna. De így még nyomósabb ürügyet tudott rá találni.
Még akkor is, ha éreztem, hogy valami züllött bennem, amióta elhagytuk Kanadát, ahogy felébredtem éreztem, hogy valami eltörött bennem. Gyűlöltem őt. Gyűlöltem nagyon sok mindent. És mikor összeszedtem magam annyira, hogy gondolkozni tudtam, leléptem. Ott hagytam őt, ahogy anno Célia tette, és ő nem marasztalt. Visszatért a saját kis zugába, ahonnan előjött.
Egyedül Célia ragaszkodott hozzá, hogy velem jöjjön. És nem volt semmilyen ésszerű indok, ami ellenkezett volna ezzel. Hagytam, hogy jöjjön, nem mintha annyira tudtam volna ellenkezni.
Sok dolgon mentünk keresztül együtt még a világ megváltozása előtt is. És én akkor hittem azt hogy nincs nyugtom. De aztán minden felborult. Még annál is inkább.
Nem tudom honnan szedtem elég kitartást, de valahogy mindig ott volt a tudatom hátsó sarkában, hogy túl akarom élni, még ha esetleg én magamnak néha nem vallottam be. Ismeretlen senki akartam maradni, mint eddig. Hiszen igazi szabadságot csak így érhet az ember... Ha nem tudják ki vagy, nem tudják hol jársz, akkor azt teszed amit akarsz... De lehet ez nem teljesen jött össze. A fátyol szétszakadása után, hol ide csapódtam hol oda. Néha oda ahol megfizettek. Bár számosabb nagy hal volt nálam, egy embernél talán többet értem, és azoknak akik két oldal között ragadtak, megesett, hogy ez is elég volt.
Igaz, főleg ha emberekről volt szó, akik a saját rongyos kis életüket próbálták menteni, és több pénzük volt egy kicsivel az átlagnál, néha nem nézték jó szemmel, hogy olykor... mondjuk úgy nagyobb kárt okozok a szükségesnél. Főleg a nagy pánik elején...
Amikor ember voltam, és a dolgok bonyolódni kezdtek, észrevettem, főleg ha tényleg az életem függött tőle, megesett, hogy az agyam teljesen kikapcsolni látszott. Nem arra gondolok, hogy egy helyben álltam és vártam a véget, mint a vadállat ha este a szemébe világítasz zseblámpával. Tettem amit tennem kellett, de egy szimpla gondolat sem fogalmazódott meg bennem szavakban. Ezt szükségcsendnek hívtam általában.
De rá kellett jönnöm, hogy az átváltozásom után, ahogy íz idő telt, egyre többször esett meg, hogy ebben az állapotban, a teljes csöndet, egy fajta izgatottság töltötte meg. Aminek néha meg lett az eredménye. Ha emberek marták egymást, mert mért ne tették volna, mint mindig, és én maradtam óvónéninek köztük, a helyzet eldurvulása esetén néha megesett, hogy egy némelyiket két darabba választottam. Ez megesik a legjobbakkal is, nem?
Efölött még azóta sem jutottam dűlőre igazán.
Az évek során, még a Fátyol eltűnése előtt is, igyekeztem felkutatni a rokonságot, amiben néha sikerrel jártam néha nem. Így ismertem meg a mostani menedékeim tulajdonosainak szüleit, nagyszüleit általában. Ami jelenleg sokszor mindannyiunknak kölcsönös előnnyel jár olykor. Némelyeknek van egy-egy kisebb boltja, vagy direkt „guberálnak”, olykor találva valami értékesebbet. Vagy fordítva, én találok valamit, és ők eladják nekem. Bár én magam már valószínűleg nem tudnám hasznosítani őket, még mindig kifejezetten érdekelnek a növények és gyógynövények. És ilyen időben, mikor az alsóbb rétegeknek sokszor bármit hasznosítania kell, ezeknek is nagy hasznát tudják venni. Én kapok valamennyi kis ellenértéket, vagy valami mást amit éppen akarok, és mindenki boldog...
Jelenleg az egyik rokon például valami régi festményt kapart elő valahonnan, amivel éppen egy potenciális vevőhöz tartok. Remélem ki is jutok tőle élve. Nem szeretek a saját fajtámmal, a saját területeiken üzletelni. Sok apró kis, vagy éppen nagyobb mocskos húzásra képesek, ami nem tesz jót se nekem se az üzletnek. De talán Miss Trollétől már nem kell ilyentől tartanom. Vele már sikerül egyszer közös nevezőre jutnom egy másik műtárgy kapcsán. Remélhetőleg most ez sem lesz másképp.„Üres a kezem, mégis kapál,
Gyalog járok, 's bivalyháton,
Megyek a hídon, és azt látom:
Folyik a híd, a víz meg áll.”
FU TA-SI


OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ

Pár dolog, amit szeretek az életben: Szilva – a kutyám aki legtöbb utamon elkísér, egy birodalmakon kívüli terület szélén találtam kis korában. Ki tudja mi történt vele előtte.
Amélie Tarotte Szilva_serd_l__www.kepfeltoltes.hu_
Célia, még sokszor veszekszünk is
Olykor különös módon vonzódom a rock, metál zenéhez, bár ez régen nem volt szokásom, talán Célia műve, túl sok időt tölthettem vele

Pár dolog, amit utálok az életben: fölényeskedést, a nagyon aljas húzásokat, a tudatlan makacsságot, Tarotte déd-déd-déd..... (a fene tudja hanyadik déd)-apámat, bármilyen módon előre tárolt, ,,tartósított" vért inni

Céljaim: túlélni, a világot megváltani talán nem lehet, de talán az értelem egyetlen szikrája is elég.

Álmaim: Egyszer visszatérni Kanadába, úgy hogy többet ne kelljen ott veszélyeztetve éreznem magam

Félelmeim: veszíteni egy nálam erősebb ellen, tehetetlennek lenni

Titkaim: -

Play by: -
Amélie Tarotte
Amélie Tarotte

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2014. Apr. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Amélie Tarotte Empty Re: Amélie Tarotte

Témanyitás by Admin on Hétf. Ápr. 07, 2014 7:28 pm

Alap 1TP
Akciós kedvezmény +2TP
Ismerősök +2TP (első lejátszott játék után Jessica  OK, Aiken)
100. reag +1TP

Összesen: 4 + 2 (1 OK)

Nyom nélkül 1TP
Hatodik érzék 1TP
Fakír 1TP
Álca 1TP
A Mester 1TP (Aikennel való játék után lesz aktív)
Telepátia 1TP

Összesen: 6 TP
Maradt 0TP


A hozzászólást Admin összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 08, 2014 12:20 am-kor.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.