FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Vincent Waterloo 2rzfn0h

Vincent Waterloo 2ppiwdy

Vincent Waterloo 2s8ibs0

Vincent Waterloo Vzh8q1

Vincent Waterloo Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Vincent Waterloo EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Vincent Waterloo EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Vincent Waterloo EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Vincent Waterloo EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Vincent Waterloo EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Vincent Waterloo EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Vincent Waterloo EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Vincent Waterloo EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Vincent Waterloo EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Vincent Waterloo

Go down

Vincent Waterloo Empty Vincent Waterloo

Témanyitás by Vincent Waterloo on Pént. Ápr. 11, 2014 10:26 am

Vincent Waterloo 311kye1

Vincent Waterloo 2006-men-red

Teljes név: Vincent (az eredeti vezeték nevét nem tudja, a Waterloo nevet ő maga választotta magának.
Becenevek, álnevek, stb.: -
Faj: vámpír
Nem: férfi
Születési hely és idő: 1512. december 2.
Jelenlegi tartózkodási hely: Közvetlen birtoka egy Brüsszelben található nagyobb ház. Kastélynak nem igen nevezhető. Nem rí ki feltűnően a többi ház közül, maximum azzal hogy egybefüggően nagyobb a többinél. Bejárása Vincenten kívül nem sok mindenkinek van. Nem szeret senkit fogadni senkit, személyzet sem nagyon van. Amit kell ellátnak a Vincent által fejlesztett robotok a ház körül, de főleg védelmi szempontból vannak.(A robotok között közvetlen, kábel nélküli, összeköttetés nincs, többszörös tűzfallal, és hackelés-védelemmel rendelkeznek) A belső, Vincent saját kis „fellegvárában” pedig tényleg még senki nem járt rajta kívül, leszámítva azokat, akik nem élték túl.
Jelenlegi foglalkozás: tudós, kutató, fegyver kereskedő, kereskedő(főleg technikai dolgokkal).


Rang: vámpír úr


Kapcsolatok

Teodore Leone – a brüsszeli rendfenntartó erők emberi parancsnoka

Jessica Trolle Arviddson - mint vámpírúr(nő) természetesen felkeltette Vincent érdeklődését. Személyesen is találkoztak már, de Vincentnek nem állt akkor szándékában a teljes igazságot a nő orrára kötni. Amúgy is, Vincent szerint, „ha nem tudja a nő kiről van szó, az baja”.

Megjelenés

Vincent nagyjából 178cm magas férfi, szálkás izmos, kabát, vagy bőbb ruhák takarása nélkül kissé talán „alultápláltnak” is tűnik.
A haja vörös, vállig érő, egyenesszálú. Amihez élénken világoskék szemek és kissé hosszúkás arc társul.
Öltözködésében szereti a modern, egyszerű-de-nagyszerű ruhákat, amik valahogy még elegánsan is néznek ki, és egyszerre kényelmesek, de azért egy estélyi frakkhoz képest egyszerűek, középszerűek.

Viselkedés

Azt mondják a zseni és az őrült között nagyon vékony a határ. Azon pedig lehet vitatkozni, hogy Vincent éppen a határon táncol, vagy már át is lépte.
Vincent általában teljesen tisztában van a tettei következményeivel csak egyáltalán nem érdekli, vagy ő maga másképp fogja fel.
Alapvetően nagyon szeszélyes személyiség, sokszor a hangulatai vezérlik. Másokkal ritkán törődik, vagy legalábbis „más mércével” áll a dolgokhoz. Van, hogy napokig elzárkózik a világ elől a kutatásaival foglalkozni. Olyankor nem túl sok más érdekli.
Általában sok titkát és tudását tartja meg magának. Általában csak annyit mutat amennyit akar. Szeret haladni a korral, sőt általában meg is előzi azt, vagy teljesen más irányba mutatnak a kutatásai.

Előtörténet

Az „Úr” 1512. évében születtem, legalábbis akkoriban valahogy így mondták. Bár még 10 évvel később sem volt halvány sejtésem arról hogy az mit jelent... hogy van-e egyáltalán ilyesmi.
Épp úgy kúsztam másztam a porban mint a többi hozzám hasonló sz**os. Utána ugyan úgy a porban játszottam, mint sokan mások.
Apámat nem ismertem, és nem is érdekelt soha. Anyám nem volt a legjobb asszony, de azért próbálkozott. Ahogy egyre jobban beszéltem, és egyre jobban cseperedtem, és egyre jobban a szocializálódás időszakába léptem... engem épp annyira nem érdekelt senki, mint amennyire én nem érdekeltem őket. El voltam én magamban...
Anyám meghalt mikor körülbelül tizenkettő lehettem. Úgyhogy onnantól magamról kellett gondoskodnom. De ez már annyira nem volt új, sokszor volt anyám mellett is hogy a betevőt, így vagy úgy nekem kellett előkerítenem.
Egy darabig egy festőnél inaskodtam, a betevőért, de hamar kiderült, hogy nem túl nagy tehetségem van a dologhoz. Vagy csak türelmem nem volt, fogalmam sincs. Az sem igazán tetszett neki, hogy „olykor” szét szedtem körülötte dolgokat, amikor nem volt ott vagy nem figyelt. De végül azt hiszem a macskája tette be a kulcsot... Mindegy amúgy sem érdekelt, azt amiből valójában megéltem amúgy sem nála szedtem össze igazán.

Ahogy idősödtem, egyre inkább megérte a zsebtolvajlás, és az emberek átverése. Én pedig úgy éreztem magam mintha látás nélküli szellemek között élne. A szerzeményeim egy részét egyre többször fordítottam olyan dolgokra, amikre hogy ha valaki számára fény derült ezekre, egyszerűen kinevettek, és bolondnak tartottak. Én pedig úgy éreztem ők azok akik nem látják magukat.
Igen, na... néha felgyújtottam a házat amiben szobát béreltem, vagy néha eltűntek dolgok. És akkor mi van? Apró, megoldható problémák, de a köznép nem így látta.
De én tudni akartam... dolgokat amiket ők nem.

1535 nyarán egy este nagyon berúgtam. Emlékszem, hogy koppant a fejem a pulton... vagy is nem. Arra hogy felemeltem. Egy különös fazon bámult a képembe, és érdekes volt hogy nem dobtak ki amíg ki voltam ütve, és nem hiányzott túl sok mindenem sem. Az alkoholtól bátorítva valamiről beszélgetésbe elegyedtem az illetővel, de azóta is csak találgatni tudok, hogy miről.

A pofa újból és újból felbukkant. Minden egyes találkozással sűrűbben. Én pedig nem igazán bántam. Volt végre valaki, aki nem egy volt a csürhéből.
Bár ő maga sokszor csak hallgatott, még is volt amikor úgy éreztem magam, mintha mellette csak egy tudálékos gyerek lennék csupán.

Ahogy telt az idő úgy tűnt új mentort találtam a személyében, de azt hogy mégis mire, miért, vagy éppen mi volt pontosan az amit csináltam, arról fogalmam sem volt.

Nagyjából két év múlva elmentem vele az egyik házába. Az egész ház az övé volt. Meg akarta mutatni pár munkáját. Elég volt egy pillantást vetnem a tervekre, és félkész művekre, hogy tudjam, az emberek nagy része boszorkányságot, vagy efféle babonás ostobaságot kiáltson.
Először csak a városban kaptam egy kis luknyi szállást. Majd miután egyre több álmatlan éjszakát töltöttem a mentorom házában, kaptam egy helyet a sok üresen ásító szobabútor egyikén a házban. De így csak még több álmatlan éjszakát töltöttem, első sorban tanulással. A mentorom kéziratait sokszor nem bírtam ésszel felérni, és ez eszméletlenül frusztrálttá tett.
Persze azért a városban találtam helyet ahol levezethettem a feszültséget. De néha még ez sem volt elég.
Meg kellett tanulnom a „saját utamat” járni, amíg nem tudtam felérni ésszel az elém tárt dolgokat. Ami sokszor egyszerűbb, és fejletlenebb eredményekhez vezetett, mint a mentoromé. Nem voltam megelégedve.

1538. Az elmélkedésemből egy ismerős hang riasztott fel. Majdnem elejtettem a jegyzeteimet.
- Talán ki kéne szellőztetned a fejed néha, nem?
Nem válaszoltam. Visszafordultam az asztalhoz, és összerendeztem a dolgokat az asztalon. A gyertya már majdnem leégett, észre sem vettem eddig. Tettem a tartóra mellé egy másikat. Szépen rám sötétedett volna a szoba, aztán meg keresgethettem volna.
Csendben tevékenykedtem, de egy újabb kérdés következett.
- Mikor ettél utoljára?
- Reggeliztem... - feleltem.
Elfojtott kuncogást kaptam válaszul.
- Ha összessel a kifáradástól és az éhségtől, hogy akarod folytatni a tanulmányaidat?
- Épp gondoltam, majd később eszem – válaszoltam kissé bosszúsan.
- Gondolom tegnap is így voltál vele...
Nem feleltem.
- És tegnap előtt is...
Úgy tűnt a szemrehányásai ellenére ez valamiért szórakoztatja. Mit tehettem volna? Aludni nem lett volna érdemes elmennem, úgy sem tudtam volna. Enni... éhes voltam, de nem volt étvágyam... De már nem kellett ilyesmivel foglalkoznom aznap este.
Az nap este átváltoztattak

1798. december 1.
Kivételesen ezen a héten kiemelkedtem a munkából, és az emberek tömegeit figyeltem a környezetünkben. Mostanában olyan híresztelések terjengenek, melyek azt sejtetik, hogy az emberek végre kezdik felfogni az elektromos jelenségek jelentőségét. Lassan ideje lesz. Komolyan, néha kezd olyan érzésem lenni, mintha még mindig a barbárok korát élnénk.
Ha valahogy megkaparintanák például Mike' tudását, egyszerűen nem tudnának vele mit kezdeni. Tehetetlenek lennének vele, sőt talán kár is tennének magukban vele. Én nem voltam ilyen ostoba gyermeknek.

1995. május 22.
A világ lassan elcsendesedni látszik végre. Pedig már kezdtem szeretni olyan hangosan, ahogy volt az utóbbi évtizedekben. De ki tudja talán jobb is így.
Ha az emberek kiirtják egymást, velünk mi lesz? Nem beszélve némelyik elvetemült vámpírúrról aki csak szította a dolgokat.
Nem tudom mit gondoljak. Ami azt illeti megértem a káosz miatti rajongásukat.
Két hete, hogy Mike, mondjuk úgy üzleti útra indult nélkülem. Engem meg megesz a penész... a saját kutatásaimmal kéne foglalkozni, de nem megy. Túl nagy a csönd, és így is túl hangos minden. Néha csak úgy összedobálnám az utcában álló autókat az útra, hátha akkor kevésebbet járnak erre.

1995. augusztus 10.
Mike még mindig nem jött vissza, én viszont végre összeszedtem magam. Bár elég komolytalannak mondanám azt amivel most foglalkozok, de legalább csinálok valamit. Úgy érzem magam, mint ha csak játszanék. A méregbe itatott M1911-es golyók nem nyerték el a tetszésemet. Sem az amit az amire, az elektromos fegyverekkel jutottam.

1997. szeptember 4.
Az célzott idegméreggel megint zsákutcába jutottam. A vegyület ismét lebomlott. A további próbálkozásaimmal sem jutottam többre. Viszont a harmadik minta érdekes jellemzőket mutatott. Úgy tűnik stimulálóan, hat az emberi szervezetre. Gyorsítja a szívverést, és beindítja az adrenalin termelést... Megfelelő adagban egyáltalán nem káros. Persze szituációja válogatja. Majd oda adom az egyik kutató orvosnak, talán az emberek hasznát veszik.

2001. január. 13.
Komputer korszak úgy tűnik igazán virágozni kezdett. Talán egy darabig csak hátra dőlök és nézem. Nem, valószínűleg nem fog menni. Jajj, ez olyan izgalmas. Bár vannak aggodalmaim.

2001. november 27.
Mike meghalt. Nem hiszem el... és csak úgy hagyta magát. Mi ütött belé?
Az asztalomon szinte mindent összetörtem. Azt hiszem egy darabig nem fogom tudni folytatni azt a kutatásomat.

2036. március 2.
A gyanúim bebizonyosodtak. Habár eleinte csak egy egyszerű feltöréstől tartottam, úgy látszik annak idején jól döntöttem, hogy a saját rendszereimet elszigeteltem. Azt az egy terminált is lekapcsoltam a szomszéd házban, amit az internetre kötve használtam. De így is sok mindent kell újra építenem. Azt hiszem újra kódolok mindent.

2050. június 9.
Újabb összecsapások voltak. Úgy érzem jól tettem, hogy nem váltam meg a régi hóbortomtól. A „savpatronos” pisztolyom ezúttal is jó szolgálatot tett. De lehet csak én élvezem túlságosan használni. De az mindegy is. A páncélom felét viszont az egyiknek sikerült feltépnie. Milyen bosszantó! Talán mégis csak üzembe kellett volna helyezzem pár régi robotomat. De nem vitt rá az akarat. Még a végén valaki eladta volna őket „újra-fémnek”.

2075. január 1.

Az új évvel úgy döntöttem újra neki kezdek a droid projektnek. Megerősítettem a házam védelmét, újfent. Úgy hogy csak zavartalanok lesznek a kutatásaim. Amúgy sem származott semmi eddig a tömegpusztító fegyvereim ötletéből. Nem is tudom mért jut eszembe ilyesmi. Ilyet még én sem mernék senkinek a kezébe adni. Nem jó a gazdaságnak... a többiről nem is beszélve.
Talán mellette inkább a kézi fegyvereken is dolgozom.

Titkosított bejegyzés: 2114. március 6.

Az új verziójú teszt alany ezúttal is elhalálozott. Megjegyzés: újfent eszembe jutott, hogy talán át kéne gondolnom az organikus alapanyagok felhasználását. A szerkezetük nem olyan könnyen alakítható, és instabilabbak is a könnyebben összerakható robotoknál. A programozhatóságuk szint úgy kérdőjeles. Lehetséges, mégis kockázatosnak érzem.

Titkosított bejegyzés: 2114. április 10.

A K9-64-es alany napfelkelte előtt, 4:32 elhalálozott. Az XÉ-2-11-es még él. Korábban úgy tűnt előnyösebb fejlődési pályát mutat a csupán csak részben génmódosított K9'-esnél. De már nem túl sok reményt fűzök hozzá.
Az XÉ-2-11-es még messze van a kifejlett állapottól, de már így is  fejlődési problémákat mutat. A légzése olykor kihagy, a teste elektromos töltése pedig egyre csökken. Megvárom a végkifejletet, de egyelőre úgy tűnik, csak egy újabb példány a megsemmisítőbe.

OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ


Pár dolog, amit szeretek az életben: elfoglalni magam a kutatásaimmal, azonkívül nem mondanám, hogy idegesíteni másokat, de ők ezt mondják, valahogy mindig így jön ki az egész

Pár dolog, amit utálok az életben: az MI, ha lopnak tőlem, vagy akár csak megpróbálnak, ha elrontják a szórakozásomat, vagy beleköpnek a levesembe

Céljaim: jelenleg az egyik téma a mi foglalkoztat: használható fémhelyettesítőt találni/kifejleszteni, és általában ilyen téren lefoglalnak a kutatásaim

Álmaim: hogy egyszer talán az MI megpurcan, gondolkodtam még azon is hogyan indíthatnám újra a Golf-áramlatot, de egyelőre ezeket a terveimet félre tettem, talán majd egyszer...
Ja és egyszer feltétlenül szeretnék felboncolni, többé-kevésbé, egy kiborgot.

Félelmeim: valaki hozzá fér olyan kutatásomhoz, amit én nem akartam kicsit sem publikussá tenni,

Titkaim: az van sok...

Play by:
Vincent Waterloo
Vincent Waterloo

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2014. Apr. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vincent Waterloo Empty Re: Vincent Waterloo

Témanyitás by Admin on Pént. Ápr. 11, 2014 10:39 am

Alap 1 TP
400 évnél idősebb +2 TP
akciós bónusz +2 TP
+1 TP ismerős, Jessica (első játék után felhasználható)

Összesen 5+1 TP

Kemény fejű 3TP (+1TP Jessica-val való játék után lesz aktív)
PCguru 1TP
Ezermester 1TP
Összesen 5TP


A hozzászólást Admin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 08, 2014 12:22 am-kor.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.