FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Estella Amendola 2rzfn0h

Estella Amendola 2ppiwdy

Estella Amendola 2s8ibs0

Estella Amendola Vzh8q1

Estella Amendola Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Estella Amendola EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Estella Amendola EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Estella Amendola EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Estella Amendola EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Estella Amendola EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Estella Amendola EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Estella Amendola EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Estella Amendola EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Estella Amendola EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Estella Amendola

Go down

Estella Amendola Empty Estella Amendola

Témanyitás by Estell Amendola on Pént. Május 02, 2014 6:13 am

Estella Amendola 28vrfvl

Estella Amendola Tumblr_mc5t0nNqa31ryf2xe

Teljes név: Estella Amendola
Becenevek, álnevek, stb.: Estell
Faj: Mágus
Nem:
Születési hely és idő: Róma, 2089. 04. 01.(25)
Jelenlegi tartózkodási hely: ahol élsz, lakásod van, stb. Róma
Jelenlegi foglalkozás: Újságíró
Rang: -

Aktuális adatok, kapcsolatok, játékok, stb.

Mágia: 15 - 5 TP

In: 3, Mu: 0, Re: 0, Cr: 5, Pe: 0 (Cool
Ig: 0, Aq: 0, Te: 0, Au: 0 (0)
Me: 4, Im: 0, Co: 3 (7)
He: 0, An: 0 (0)
Vim: 0 (0)

Kapcsolatok

Armondo Amendola - testvér
Argento Amendola - testvér
Celia Pella Amendola - anya
Alonso Amendola - apa
Cormoran Reed - Giulia Brizzi professzorasszony könyvbemutatóján ismerte meg a férfit, s kötött vele fura kis barátságot. Legalábbis ő így gondolja, a mágus lehet el is felejtette azóta.
Arianna Armato - nevezhetjük őket barátnőknek
Sophia Enzo - bátyja révén ismeri a hölgyet, s bár eddig nem igazán mélyült el a kapcsolatuk, a kölcsönös szimpátia már kialakult.


Megjelenés

160 cm magas, könnyű, karcsú alakja van. Erős, egyenes szálú haja csillogó mélybarna keretként övezi finom vonalú, bájos arcát. Hollófekete szemei mindig pajkossággal és életszeretettel teltek, s mindezen túl intelligenciát sugároznak. Öltözködése egyszerű, általában praktikus, de csinos ruhákat hord. Vonzódik az órákhoz, ékszerként is viseli őket.


Viselkedés

Éppen csak túl az egyetemi tanulmányokon, próbálja kitalálni mihez kezdjen az életével a családi vagyon eltapsolásán túl. A csinos, és gazdag lányok mindennapjait éli, nem az a kifejezetten tehetséges mágus, de bárkit le tud venni a lábáról, és igen ügyesen helyezkedik. Ő azonban még fiatal, és egyenlőre azon túl, hogy szeretné élvezni az életet és megtalálni önmagát, fogalma sincs, mit szeretne.
Nagyon aktív és spontán személyiség, muszáj mindig csinálnia valamit. Persze nem kényszeres ez nála, hiszen ennek ellenére nyugalmat és harmóniát áraszt a lénye az egyértelműen pozitív, életörömmel átitatott kisugárzásán túl. Egy szabad lélek, aki egyensúlyban van önmagával, ismeri az értékeit és nagyjából a gyengéit, így nem is nagyon érdekli az, hogy mit gondolnak róla, élvezettel éli hát életét, s közben erkölcsi normái szerint ahol tud, segít másokon. Hűséges típus, a barátságot nagyon sokra becsüli. Képes és hajlandó is harcolni magáért és a barátaiért is. Közben könnyen létesít új ismeretségeket, melyeket igyekszik ápolni a későbbiekben is. Művelt és nyitott az újra, kíváncsi és okos, sőt kifejezetten ravasz egy teremtés, amire büszke is. Sőt, alapvetően egy büszke alkat, erős önbecsüléssel, és szerencsére mellette egészséges önkritikával.
Temperamentumos, hajlamos könnyen felkapni a vizet és heves vitában megvédeni az álláspontját, ha szükséges, de ez mind csak az érzelmi többletből táplálkozik, amivel megáldotta a sors, mert egyébként nem ellenséges senkivel szemben sem. Persze azért kivételt tesz, ha valaki megérdemli. Talán az érzelmi többlete és a tettrekészsége az alapja a lázadó természetének is, ami viszont nem a világgal szembenállás kényszerét jelenti, sőt! Hiszen nem egy felelőtlen alkat, már csak természetes empátiája és kötelességtudata által sem. Van egy szilárd elképzelése a világról, arról, hogy mi a helyes, és az erő is meg van benne, hogy tegyen érte és megvédje, bár tagadhatatlanul áthatja egyfajta fiatalos idealizmus. Nem igazán tapasztalta még meg a világ sötétebb oldalát. Nem egy meghunyászkodó, a parancsot vakon követő típus, aki képes lenne szó nélkül engedelmeskedni bárkinek, vagy bármilyen eszmét követni, akivel, vagy amivel nem ért egyet. Viszont ebből is következik, hogy szorult belé némi bátorság, igazságérzet, becsület, szóval nem fél kimondani a véleményét őszintén senkiről és semmiről sem. Ebből viszont kitűnik, hogy kényes esetekben akár csúnyán is ráfázhat jellembeli sajátságainak.

Előtörténet

Békeévekben születtem már, de egyébként is védett gyerekkorom volt. Két hatalmas máguscsalád szülötte vagyok bátyáimmal egyetemben. Egyetlen trauma, ami ért az életben, a szüleim válása volt. Az mélyen megviselt. Talán mind a mai napig nyomaszt az egész mizéria a családom körül. Nem is akarok belefolyni, azonnal elmenekülök, amint felmerül valami ilyesmi téma. Soha nem akartam állást foglalni, nem is szándékozom. Én a családomat egészben akarom látni. Hiú ábránd, igaz? Tudom, de a gyermek bennem dacosan kitart az elképzelése mellett mind a mai napig.
Kezdetben azt hiszem apás leányzó voltam, de anyám vádjai egy világot törtek össze bennem. Apámra talán azóta sem tudok úgy tekinteni, mint régen. Néha úgy érzem, az egész házasság intézményében elvesztettem a hitem. A férfi-nő kapcsolatban.
De őszintén szerettem apámat, jó embernek tartom minden ellenére, s igyekeztem neki megbocsátani mindig is. Sokáig anyámmal éltem, bár én nem szakítottam meg a kapcsolatot a család másik részével. Argento is anyánkat választotta, de vele ennek ellenére eltávolodtunk egymástól. Azt hiszem inkább lenézem a piperkőc fejét ma már. Hasznos ismerettségekkel lát el, de inkább kerülöm a társaságát. Viszont Armandoval az évek során egészen mély, jó testvéri kapcsolat alakult ki közöttünk. Ő volt a kapaszkodóm a családi káoszban. A mágiát a korai ébredésem után az iskolájában tanultam, talán ez adott kellő alapot mindahhoz, ami a jelenben kialakult közöttünk.
Többek között emiatt figyeltem fel anyám furcsa húzásaira is. De benne akkor csalódtam igazán, mikor véletlenül ráleltem a régi naplójára. Feltárult előttem a múlt, s rá kellett döbbennem, hogy minden pusztán illúzió volt, már a kezdetektől. Sosem szerette apámat. A szíve mindig is másé volt, de máguskörökben nem ez a döntő. De az volt igazán szörnyű, mikor szembesítettem önnön tragikus sorsával, mert nem azt a választ kaptam, amit szerettem volna. Kiderült előttem, hogy tudatosan tette tönkre apámat, szította a konfliktust. Nem tudtam milyen tervei vannak még a jövőre, a gyerekeire nézve, de egy pillanat alatt elegem lett belőle is. Valószínűleg nekem is azt a sorsot szánta, amit ő kapott. Érdekházasság, intrika, eladni önmagam, s a szeretteim. Soha nem lennék erre képes. Soha.
Ezért is indultam útnak, amint kézhez kaptam a diplomám, egyetlen családtagomhoz, akiben még soha nem csalódtam: Armandohoz. Talán az ő hatásának, a tanításainak köszönhettem, hogy kissé kinyílt a szemem a világra, a benne élőkre, s nem csak anyámat követve élem ma a gondtalan, gazdag lánykák életét. Ebből azt hiszem most egy időre eleget kaptam. Szeretnék végre tenni valamit, maradandót alkotni. Jobb ötlet híján ezért lettem újságíró is.OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ

Pár dolog, amit szeretek az életben:

Pár dolog, amit utálok az életben:

Céljaim:

Álmaim:

Félelmeim:

Titkaim:

Play by: Shelley Hennig

+1 kérdés: Hogy találtál meg minket?
Estell Amendola
Estell Amendola

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2014. May. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Estella Amendola Empty Re: Estella Amendola

Témanyitás by Admin on Pént. Május 02, 2014 10:50 am

Alap 1 TP
Mágikus képességekre +2TP
Meghirdetett karakter +2TP

Ismerősök: Armondo OK, Cormoran OK

Összesen: 7TP

3 intelego 3 corpem 5 creo 4 mentem - 15 - 5 TP
Csendben 1TP
Informátori hálózat (1)

Összesen: 7TP
Maradt: 0TP


Posztpontok: 00


A hozzászólást Admin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 09, 2014 6:50 am-kor.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.