FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Kolozsvár      - Page 3 2rzfn0h

Kolozsvár      - Page 3 2ppiwdy

Kolozsvár      - Page 3 2s8ibs0

Kolozsvár      - Page 3 Vzh8q1

Kolozsvár      - Page 3 Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Kolozsvár      - Page 3 EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Kolozsvár      - Page 3 EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Kolozsvár      - Page 3 EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Kolozsvár      - Page 3 EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Kolozsvár      - Page 3 EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Kolozsvár      - Page 3 EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Kolozsvár      - Page 3 EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Kolozsvár      - Page 3 EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Kolozsvár      - Page 3 EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Kolozsvár

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Crusader on Szer. Feb. 05, 2014 10:55 am

A farkas nem normális. Ez meghibbant. Már akkor sem viselkedett természetesen, amikor az utcán megtámadta. Talán csak veszett? Nem látott még ilyet, de végül is ezek is kutyák, csak nagyobbak. Lehet, hogy megveszett, és most ezért viselkedik ilyen furcsán.
A bolhazsák kirohanása még valahol morbid tréfának is elmenne. Ő egy mágus, ezen túl pedig vadász. Sem egyik, sem másik nem ártott sosem a tündéreknek. Most sincs oka rá. Már persze egy dolgot kivéve. Sem vámpír, sem farkas nem léphet át Árkádiába. Ezt a szabályt nem ő hozta, de attól még így van. Kevés törvény van már a világon a vadászokén kívül, amit még tisztel, vagy betart, de a tündérekkel amennyire csak lehet, igyekszik kerülni a konfrontációt.
- Ha itt az készül, amire gondolok, ő is megérdemelné a halált. Az árulók jussa mindig is az volt. - Legalábbis mi mással tudná magyarázni, hogy egy tündér Árkádiába visz egy koszos korcsot?
- Na de lásd kivel van dolgod, bár nem szoktam kutyákkal egyezkedni. Ha hajlandó vagy tisztességgel harcolni, és meghalni, akkor elengedem a lányt. Majd a népe eldönti mi lesz a sorsa azért, hogy elárulta a saját fajtáját. Ha nem, ha már ennyire a szívedhez nőtt, előtted ölöm meg. Talán akkor nem lesz olyan sürgős, hogy megint megpróbálj kereket oldani.
Még nem húzta ki a pengét, még csupán a sétapálcát fogja két kézre, a két végéhez közel, várakozik. A Keresztes mindig megtartott a szavát.
Crusader
Crusader

Hozzászólások száma : 184
Join date : 2014. Feb. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Lionel Sheperd on Szer. Feb. 05, 2014 11:04 am

- Te teljesen beteg vagy!
Egyszerűen nem tud erre az okfejtésre már mást mondani. A szavaiban a harag helyett inkább a döbbenet dominál, a tehetetlen értetlenség, hogy hogy lehet valaki ennyire csőlátású.
- Harcol veled a halál! - ezt már szinte odaköpi csak. - Neked ez az egyetlen megoldásod? Aki nem úgy pislog, ahogy te előírtnak tartod, azt nyírjuk ki?! Csak rombolni tudsz?
Ha én ezt vagy azt, akkor ő hajlandó ... nem öli meg, hanem majd a népe.
- A népe eldönti? Azt hiszed a tündérek is olyan csökött gondolkodású korcsok, mint te? Hát itt lehetnék én, ha ők nem hagyják jóvá, amit teszek? Azt hiszed, hogy lapulva alamuszi módon jöttem én ide? Ez Tündérföld, öreg! Nem csak az ott bent - mutatok a kapura - hanem az is, ahol állunk! Hogy én mit merek? Hát féltem én tőled egy pillanatig is? De te mit mersz? Ez itt a nagy kérdés. Álljunk így a tündérek elé, hármasban, és döntsenek ők, hogy ki jár közülünk a helyes úton! Na, van merszed ehhez, te alattomos gyilkos?
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Szer. Feb. 05, 2014 11:25 am

Bár beszéli az emberek nyelvét, ez a gyors szóváltás, tele ellenséges érzelmekkel azért még sok neki, hogy maradéktalanul megértsen mindent, de a lényeget azért felfogja. Ezek itt ketten egymásnak fognak menni, és abból semmi jó nem lesz. Azt akarják, hogy a tündérek döntsenek, ő pedig tündér. Ha viszont más tündérek fognak dönteni, abból leginkább neki lesz baja, mert itt sem lenne szabad lennie. A leggyorsabb, és legjobb megoldás az, ha ő próbálja meg rendezni a kialakult helyzetet anélkül, hogy a nemes tündék véleményét kérnék ki a dologról, például az apjáét.
Shiena megint csak az ősi nyelven kezd énekelni. Nem parancs ez, sokkal inkább csak kérés. Az ének hangja a kecses mozdulatok fonják össze a mágia szövetét, a talajban rejtőző növények segítségét kérve, és megadva nekik az erőt, hogy segíthessenek. Indák nőnek ki a földből a vadász felé nyúlva, után kapva, hogy lekötözzék őt. Nem akarja bántani, csak nem akarja, hogy utánuk jöjjön. Nem akarja, hogy bárkinek baja essen, és végképpen nem akarja, hogy kiderüljön, hogy ő itt járt. Ha sikerül megbűvölni a növényeket, és el tudják fogni ezt a vadász embert, akkor megfogja a farkas kezét, és elkezdi húzni a nagy szikla felé, egyenesen az átjáróba. Fogalma sincs, meddig lesznek képesek az indák fogva tartani egy vadászt, de reméli, hogy bőven elég ideig ahhoz, hogy ők átléphessenek a kapun.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Crusader on Szer. Feb. 05, 2014 11:34 am

Egy törvényt követ ő is. A vadászok törvényét, azt a törvényt, amely eddig időtlen idők óvta meg az embereket a vérfarkasok, a vámpírok kegyetlenkedésitől, és amely örök érvényű volt egészen addig, amíg az MI el nem uralta a legtöbb vadászt, vagy pontosabban az összeset, aki bármilyen beültetést is tett magába.
Egyszerűen nem akar hinni a fülének. Egy koszos korcs, aki elrabol egy tündért, még hajlandó lenne a tündérek elé állni, és az ítéletüket kérni? Ez teljesen megháborodott?
A legnagyobb meglepetés mégsem ez lesz. A tündér lesz az, aki mágiával fordul ellene, és hiába próbál kimozdulni, az indák utána nyúlnak, hogy lefogják, hogy marasztalják, s bár a tűz segítségével valószínűleg gyorsan kiégethetné őket, nehéz ezt velük hadakozva megtenni, előhívni a mágiát, a lángokat.
Egyszerűen nem akar hinni a szemének, amikor a tündér húzza át a korcsot a kapun. Abban a világban, amiben még a vadászok, és a tündérek összedolgoztak, ez sosem történhetett volna.
- Mi még találkozunk korcs. Ennek még nincs vége.
Nagyon régen nem tekintett már személyes ügynek vadászatot, de ezt most annak fogja tekinteni. Ez a dög már másodszor siklik ki a kezei közül, és mind a kétszer valószínűleg ugyan az a tündér állhatott a háttérben. Valószínűleg ennek az énekét hallotta, ez gyógyította meg a kínhalálra ítélt vérfarkast, hogy most ismét megmenekítse előle.
Újra és újra lecsap az ezüstös penge, az őt gúzsba kötni akaró indákra, de hamar be kell látnia, hogy hiába. Nem fogja tudni elég hamar kiszabadítani magát ahhoz, hogy ennek az ügynek itt pontot tehessen a végére. Viszont tudja honnan jött a vérfarkas, és ha máshol nem, hát majd megtalálja a saját hazájában.
Crusader
Crusader

Hozzászólások száma : 184
Join date : 2014. Feb. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Lionel Sheperd on Szer. Feb. 05, 2014 8:40 pm

Én már lemondtam az életemről, nyilván nem fogom erőltetni az életben maradást, ha ez a tündér életébe kerülhet. Az egyetlen problémát az jelentette, hogy nem voltam meggyőződve róla, hogy az áldozatom valóban megmenti az ő életét. Jó lett volna kitalálni valamit, de túl dühös voltam most ahhoz, hogy ésszerűen tudjak gondolkodni.
Amikor felhangzott Sheina éneke, egy pillanatra megijedtem, hogy ezzel még nagyobb bajt hoz a saját fejére, de a lány okosan és hatásosan lépett közbe. Amikor megálltam az indákat, ahogy gyorsan felkúsznak Crusader testén, önkéntelenül is elvigyorodtam. Ezt bevallom, roppant jól esett látni.
Sheina a kapu felé húz, míg a vadász szitkokat szór utánunk, de alapvetően nem tehet semmit. Amikor megfenyeget, még visszaszólok.
- Az ajánlatom kettőnkre továbbra is áll. Bármikor hajlandó vagyok beszélni veled egy tündér jelenlétében. Rajtuk keresztül üzenhetsz és eljövök.
Azzal belépek a kapun a Mezsgye területére.
Ott aztán felkapom Sheinát, és megpörgetem.
- Ma már másodszor mented meg az életemet! Köszönöm!
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Szer. Feb. 05, 2014 11:05 pm

Shiena még életében soha nem harcolt senkivel, és ennek nagyon egyszerű oka volt. Sosem akarta bántani őt senki. Az állatokkal a saját világában a tündéreknek van olyan kapcsolata, vagy leginkább tudnak annyira hatással lenni rájuk, a természetes adottságaik, vagy néha mágia segítségével, hogy ne kerüljenek fel az étlapra. Szerencsére most sem lett harc a dologból. Egy nagyobb hatalmú mágus ellen biztos nem működött volna a trükk, ahogyan egy idősebb tünde is hamar megállította volna az egyszerű próbálkozást, de szerencsére most elég volt ahhoz, hogy a további bajokat megelőzze. A vadászt fogva fogják tartani az indák addig, amíg ők átlépnek a kapun, és nem sokkal utána majd eltűnnek, mintha sosem lettek volna.
A beszélgetés végéből már megint nem sokat ért. A két férfinak lehet valami közös ügye, vagy valami ellentét közöttük, amihez majd a tündék véleményét fogják kikérni. Ez már nem rá tartozik. A lány csupán azt sajnálta, hogy az alapvetően kellemes, barátságos, és meghitt hangulat eltűnt, ahogyan ez a vadász feltűnt, és ezért nem volt hálás neki. Szép emlékekkel zárulhatott volna az első utazása az emberek világába, de most ez a sok harag és indulat megkeserítette az egészet.
Amikor aztán végül sikerül átlépni a kapun, és átérnek a Mezsgyére, már inkább egy jóleső érzés tölti el. Újra itthon. Amikor végül Lionel felkapja, és megpörgeti, már felszabadultan nevet. Ez már sokkal inkább emlékeztet arra önfeledt, és játékos hangulatra, ami egész életében körülvette.
- Ugyan. - Ő nem vette ezt ilyen komolyan. A halállal sem találkozott még szemtől szemben soha sem, talán azt az egy alkalmat leszámítva, amikor betonon őt környékezte meg. Valahogy mégsem tudta elképzelni sem, hogy ennek a találkozásnak valami hasonló vége lehetett volna. Ugyanakkor nem is nagyon szeretett volna foglalkozni a továbbiakban az elmúlt pár percben történtekkel. A Mezsgye bár még nem Árkádia volt, de már nem is az emberek világa, és sokkal inkább érvényesült már itt is az ő világuk békéje, és harmóniája. Neki inkább az kellemes meghittség hiányzott, amiben a vadász felbukkanása előtt volt része. Újdonság volt a számára, és mint minden ilyesmi egy kíváncsi tündér számára érdekes.
Ha elég közel tartotta magához Lionel, akkor ismét megpróbálta átkarolni a nyakát, valahol ösztönösen.
- Elszédülök, te bolond. - Bár a játékos megrovást aligha lehetett volna komolyan venni a lány önfeledt nevetése közben.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Lionel Sheperd on Szer. Feb. 05, 2014 11:19 pm

Örül neki, hogy a lányt nem viselte meg túlzottan az előző incidens. Nem akarja megrémíteni még jobban, s nem akarja, hogy csak a földi lét rossz oldalával ismerkedjen meg.
De neki nem ez az otthona és világa, nem akar itt időzni sokáig. Anno, amikor menekült, alig pár percet töltött benn, úgy emlékszik, bár nyilván itt még az idő sem úgy folyik, mint odakinn.
- Sheina, kedves, örülök, hogy te hazaértél most, de nekem is még haza kellene jutnom. Én nem ezen a részén élek a Földnek, mint már mondtam, ide csak látogatóba jöttem. Tudsz nekem segíteni, hogy a Mezsgyén belül hazaérjek?
Próbál roppant udvarias lenni, és egyben egyszerűen is fogalmazni. Ő itt csak egy vendég, annak is inkább megtűrt, mint elfogadott. Nem várhat el semmit. Akár most rögtön vissza is küldheti valaki, aki erre jár.
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Szer. Feb. 05, 2014 11:38 pm

Földrész. Szörnyen bonyolultak ezek az emberek. Biztos azt értheti alatta, hogy nem annak a kapunak a közelében él, ahol most átjöttek, hanem valahol valamelyik másik kapu mellett. Árkádián belül bárhova el tudta volna vinni a farkast, de az emberek világára nyíló kapukkal már nem volt ez ilyen egyszerű. Pontosan tudta, hogy melyek azok a kapuk, amelyek az emberek világára nyílnak, hiszen ezek voltak azok, amelyeken sosem mehetett át. A gond csak az volt, hogy ezekből borzasztóan sok volt, és fogalma sem volt róla, hogy melyik lehet az, amelyik mellett Lionel él.
A legnagyobb gond mégsem ez volt. Akármilyen félelmetesen indult is ez az egész, mégis új volt, és érdekes, ráadásul kapott egy ígéretet, hogy Lionel megmutatja neki az emberek világának szép oldalát, és most rögtön el akar menni.
- Máris mennél? - Szomorúság, csalódottság, sok minden vegyült ebben a kérdésben. Persze a tündérek senkit nem szoktak a saját világukban, vagy a Mezsgyén tartani, aki el akart menni.
- Azt meg tudom neked mutatni, melyik kapuk nyílnak a ti világotokra, de azt nem tudom, melyik hova fog nyílni azon belül. Nem tudom, melyik kapu mellett élsz.
Persze ez valahol logikus volt. Aligha lett volna olyan tündér, aki olyan kaput használ, amin egy szépen betonozott utcára ér ki, lehelet vékony topánkában. Persze neki nem volt olyan sürgős, hogy Lionel haza jusson. Azt sem nagyon értette, miért nem jó neki itt?
- Biztos nem akarsz még maradni egy kicsit? - Verekedni ugyan nem szokott, de azért nem volt teljesen fegyvertelen. Például az apjával szemben is gyakorolta már, hogy elég lehet egy mosoly, vagy egy ártatlan pillantás, hogy néha elérhesse, ha szeretne valamit, ahogyan azt is tapasztalta már, hogy hasonlóan tud ezzel hatni általában a férfiakra, csak éppen másként kell néznie rájuk.
Legutóbb nagy nevetés lett belőle, amikor csupán egyetlen pillantásával annyira megzavart egy ifjút, hogy még arról is megfeledkezett, hogy fenntartsa a mágiát, amit a repüléshez használt. Most Lionellel szemben próbálta ezt ártatlan, mégis sokat ígérő pillantást, a csipetnyi játékos szomorúságot, s alig érezhetően fonta szorosabbra az ölelést.
~ Biztos, hogy annyira mehetnéked van? Elvégre nem nagyon szoktak neki nemet mondani.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Lionel Sheperd on Szer. Feb. 05, 2014 11:54 pm

Sejtette, hogy valami hasonló lesz a helyzet. Mi több, arra is fel volt készülve, hogy a lány marasztalni fogja. Édes rabság ez, sok újkori és régi legenda énekli meg a helyzetet.
- Nos, én már abban a korban vagyok, Shenia, amikor vannak kötelességeim a népemmel szemben. - felelem kedvesen. - De van még más is, amiért újra kilépnék innen: megígértem neked, hogy mutatok neked olyasmit,a Földön, ami szép. AZ én otthonom pedig szerintem gyönyörű. Szívesen megmutatnám neked.
Ó, csábítani ő is tud, ezzel nincsen gond. A probléma inkább a technikai kivitelezéssel van. Szükség lesz egy kis földrajzra, hogy némi fogalmat alkothassanak a cselekvési lehetőségeikről.
- A Föld olyan gömbölyű, mint egy labda. Sokféle nép él rajta, különféle birodalmakban. Ahonnan most jövünk, az a terület a tündérek irányítása alatt áll. Ahová én szeretnék menni, ott a vérfarkasok az urak. De van olyan terület, ahogy például a vámpírok laknak. Oda, azt hiszem nem lenne szerencsés még csak véletlenül sem kilépni. Ismered a kijáratokat a mi világunkba tehát, de nem tudod, hová nyílnak? Nos, azt hiszem, tudom, hogy hol van egy átjáró az otthonom közelében. Egy barlangbejáratnak látszik felőlünk. A barlang előtt van egy kis tisztás, a tisztás körül sudár, szép fenyőfák. Az egyik pár éve kidőlt, és ráborult egy másikra, és összeakadtak. Ez, azt hiszem eléggé jellemző, biztos nem lesz máshol ilyen.
Persze ez mit sem ér, ha a lányka mondjuk nem szokott kikukucskálni a tiltott világba. De ha ennyire kíváncsi volt, hogy ki is szökött, akkor lehet, hogy előbb leskelődött egy kicsit itt-ott ...
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Csüt. Feb. 06, 2014 12:43 am

Shiena még sosem próbált igazán elcsábítani senkit, csupán a körmeit próbálgatta, mint a kismacska mielőtt igazán belevetné magát a vadászatba. Számára ez inkább még csak érdekesség volt, játék, nem volt mögötte sosem érzelmi tartalom, egyszerűen csak rájött, hogy bizonyos dolgokat egy kis kedvességgel, egy-egy csábos pillantással könnyedén elérhet, és inkább még csak a tapasztalatokat gyűjtögette. Most mégsem működött. Valamiért a vérfarkas nagyon haza akar menni, és neheztelhetne is rá, hogy csak így ellenáll az ő kérésének, de ugyanakkor Lionel el is húzta az orra előtt a mézes madzagot. Természetesen szeretett volna visszamenni az emberek világába, és szerette volna megismerni annak a kellemes, és szép oldalát is. Még az a hely sem elképzelhetetlen, hogy tudja, hogy hol van. Szokott leskelődni, az nem volt tilos, hiszen tapasztalat szerzés, és tanulás, csak átmennie nem volt szabad. Az egymásra dőlt fenyőfák. Bár maga a forma nem fogta volna meg annyira, más valami annál inkább. Azokon a fákon egy mókus család lakott, akik rendkívül játékosak voltak, és nagyon sokat futkároztak. Néha órákig el tudta nézegetni a mókusok játékát, vagy hallgatni az éneküket. Aranyos, és mókás csíkos, tarka mókusok.
Mégsem lesz azonban ez ilyen egyszerű, elvégre önérzet is van a világon, és ő most egy nagyon kellemes új játékszert szerzett. Akkor pedig miért is adna bármit olyan könnyen?
A szép arcon őszintén tükröződik a csalódottság, a bánat, még egy kis sértettség is csillog a lány lélektükreinek mélyén.
- Hát, ha ennyire mehetnéked van... - A mondatot már szándékosan nem fejezi be. Nem veszi el Lioneltől a reményt, hogy segítene rajta, hiszen egyébként is megtenné, már csak természetéből fakadóan is, ugyanakkor támpontot sem ad hozzá, hogy mennyire lenne ez könnyű, megoldható, vagy mennyire van benne rá hajlandóság. Sokkal inkább csak nyitva hagyja az ajtót, hogy azért meg lehet őt győzni, de most kicsit meg van bántódva, és különben is, dolgozzon még érte kicsit a farkas.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Pént. Feb. 07, 2014 3:08 am

Elhatározni már sokkal egyszerűbb volt, mint megtenni. Addig még nem volt gond, hogy visszataláljon az erdei kapuig, amin áthozta a farkast, az sem jelentett volna gondot, hogy megtalálja az emberek városait, csak éppen fogalma nem volt, hogy hol kellene keresnie Esgalnordist. Ráadásul ott munkált még benne a félsz, hogy a vadász esetleg még itt lesz rá valahol az erdőben, vagy azok között a házak között, és akkor igen nagy bajban lesz. Valószínűleg még egyszer nem fogja tudni lerázni az indás varázslattal.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Esgalnordis on Pént. Feb. 07, 2014 3:24 am

Aggasztó hírek érkeztek hozzá nemrég. A városon belül farkasvonyítást hallottak. Pár tündér nemsokára a helyszínre sietett. Már csak némi vért és ezüstport találtak. A lakók egy utcán fekvő meztelen férfiról beszéltek, és egy lányról aki mellette énekelt.
A vérfarkast elég könnyen azonosította, Lionel lehetett az, hiszen nem messze szállt meg az eset helyétől. De Lionel nem volt a szállásán. A holmija eltűnt, az ágy kissé feldúlva, az ajtót nem zárta be senki. Sietve távozott.
Ebből nem állt még össze, mi történt, de a vér az utcán vérfarkasé volt, az ezüst érintésére sistergett még mindig. Majdnem biztos volt benne, hogy a férfi komolyan megsérült, az ezüstpor nyilván nagyon durva dolgokat tud művelni. Aki énekelt az nyilván az ő népéből való volt. Ha a farkas menekült, akkor lehet, hogy a tündér segítségével. Először a közeli kapuhoz ment el, a park odvas fájához, de az a kapu csak egy tündérleány kilépéséről regélt. A következő kapu az erdőben volt, nem messze a város szélétől. Oda tartott hát gyorsan, hogy megtudja, ott veszett-e nyomuk. Közben mások a város területén és környékén keresték a farkast.
A sziklakapuhoz érve éppen egy tündér lépett ki rajta, Shenia. Ennek a lánykának nem szabadba az emberek között lennie, ha jól emlékszik a legutóbbi beszélgetésükre.
- Hát te, húgom, mi járatban erre?
Esgalnordis
Esgalnordis

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Pént. Feb. 07, 2014 3:39 am

A Mezsgyén az idő és a tér nagyon viszonylagos. Sokszor egészen egyszerűen eléd jön az, amit szeretnél, ha pontosan él az elmédben a kép, hogy mit keresel. Csodálatos, és bonyolult világ ez, melyen igazán csak a tündérek tudnak kiigazodni.
Sheina is így járt most. Egészen egyszerűen a két kapu között a távolság mintha eltűnt volna, és amikor ő kilépett a kapun az erdélyi erdőbe, még mindig a könnyeit törölgette.
Nem számított rá, hogy ennyire gyorsan botlik bele bárkibe is, hacsak nem abba a gonosz vadászba, aki meg akarta őt ölni, fogalma sincs miért. Arra meg főleg nem számított, hogy bárki is az ő népéből itt fogja várni, és főleg nem Esgalnordis.
Meglepődve, szipogva, könnyeit próbálva legyűrni igyekezett hát válaszolni a hozzá intézett kérdésre. Akárki volt is az apja, ő itt most tilosban járt, és ráadásul egy tapasztalt, és elismert tünde vonta kérdőre. Persze számíthatott volna rá, hogy élből neki fogják szegezni a kérdést, hogy mit keres ott, ahol lennie sem lenne szabad.
- Tulajdonképpen téged.
Nem lett volna értelme kertelni. Valószínűleg a másik tündér már mindent megtudhatott az ő kis kalandjáról itt, amit a kaput őrző félig-meddig intelligens mágia elmesélhetett neki.
Sheina nagyon igyekezett elrejteni a könnyeit, és abbahagyni a sírást, mielőtt aztán megint csak rásütik, hogy gyerek, és esetleg haza zavarják esélyt sem adva bármire is.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Esgalnordis on Pént. Feb. 07, 2014 3:48 am

Esgalnordis egyenlőre nem lát mást, csak a könnyeket. A kaput még nem faggatta, most érkezett, de valahogy a környék nyugtalan, ott nemrég történhetett valami, azt érzi már. De a síró lánykát nem tudja hová tenni, illetve nem tudja, mi lenne jobb: ha a lány amiatt sírna, ami miatt ő is aggódik, vagy ha hirtelenjében két különböző gond szakad rájuk.
De először is a lánykához lép és átöleli. Nem szól semmit, csak szép csendben megvárja, hogy a másik kisírja magát. Nem kérdez, nem bírál, majd a másik elmondja, mi bántja, ha már lesz hozzá ereje.
Közben azért a környéket fürkészi, mert nem biztos benne, hogy minden rendben van. A föld nem messze kissé fel van dúlva, mintha ... felkapálták volna? Pár lekaszabolt növénymaradvány kókad a földön, ami viszont nem tartozik semmihez, nem látni, milyen növényből esett volna le.
Esgalnordis
Esgalnordis

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Pént. Feb. 07, 2014 3:54 am

Jólesik az ölelés, a megértés, és még a félelme is csökken, hogy csak haza fogják zavarni anélkül, hogy meghallgatnák, miért is van itt. Akkor várna rá egy igen kemény meccs az apjával is. Ugyan sosem szokta szigorúan megbüntetni, de éppen elég büntetés látni a csalódottságot a szemében. Sheinának attól sosem kellett több, hogy tudja, ismét bánatot okozott az apjának, számára az volt a legnagyobb büntetés.
Utat enged hát a könnyeknek, és kisírja magát. Ahogyan aztán a könnyek elapadnak, ő is megkönnyebbül valamelyest, de ahelyett, hogy bármire is magyarázattal szolgálna, csupán azzal hozakodik elő, amiért megkereste a jóval tapasztaltabb, és bölcsebb húgát.
- Szeretnék tanulni tőled. Az emberek világáról és... szóval a vérfarkasokról.
Igen szeretné tudni, miért bánt vele olyan kegyetlenül egy vérfarkas, akinek állítólag kétszer is megmentette az életét.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Esgalnordis on Pént. Feb. 07, 2014 4:04 am

Az utolsó szó a lényeges. Ezek szerint a két ügy mégis összefügg.
- Itt volt egy kis felfordulás az imént, amiben szerepelt egy vérfarkas és egy tündér. Tudsz erről valamit? - kérdez hát vissza eléggé komolyan.
Mi ez a hirtelen érdeklődés, és mire a könnyek? A lány sértetlen ránézésre, de a lelke az vérzik. Mondjuk, majdnem mind így járnak, akik a földi haladók ügyeibe ütik az orrukat. Ez majdhogynem elkerülhetetlen. De ő maga személy szerint nem adná ezt fel semmi pénzért. Az emberekkel való együttműködésből csak egyetlen szörnyű éjszakát bánt meg. Azt viszont nagyon.
Esgalnordis
Esgalnordis

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Pént. Feb. 07, 2014 4:28 am

Most bajban van. Legalábbis nagyon valószínű, hogy bajban van. Ha most hazaküldik azzal, hogy átment az emberek világára, és belekeveredett a vérfarkasok, meg valami vadászok harcába, az apja a következő 100 évben sem fog szólni hozzá, annyira csalódott lesz.
Ugyanakkor mit tehetne? A legjobb, ha mindent elmesél az elejétől.
- Kíváncsi voltam, és hát... átjöttem a kapun. Azon, amelyik egy szép nagy fához nyílik bent az emberek házai között. Volt ott egy sérült ember. Vagyis én azt hittem, hogy ember. Valami furcsa csillogó porral volt tele a teste, amitől szenvedett, meg tele volt sebekkel is. Megpróbáltam segíteni neki, de aztán annyira rosszul lettem.
Még most is egészen belesápad az emlékekbe, ahogyan felidézi azt a szörnyű hideget, ami majdnem meg is ölte őt.
- Valamennyire biztosan sikerült, mert az ember aztán jobban lett, és elvitt egy ilyen házba. Szörnyű volt. Minden bántott, amihez csak hozzáértem.
Nem füllent, még meg is mutatja a tenyerét, amin még mindig ott vannak az égési sérülések nyomai, és azok a fájdalmas hólyagok.
- Aztán a karjaiban kivitt az erdőbe, mert azt mondta, hogy ott jobb lesz nekem. Hatalmas volt, és erős, és nagyon kedves.
Ez volt az egyetlen része a farkassal való találkozásnak, amikor igazán szimpatikusnak találta őt, még most is belepirul kicsit, ahogyan felidézi azokat a furcsa érzéseket.
- Ott aztán jött egy másik ember, valami furcsa csillogó fadarabbal. Olyan volt, mint az a por a másiknak a testén.
Talán csak most kezd összeállni benne a kép, hogy az ezüstpor, és a vadász kezében a csillogó bot bizony ugyan abból az anyagból lehetett bármi legyen is az.
- Az az ember aztán azt mondta, hogy megöli Lionelt, mert vérfarkas, és megöl engem is, mert segítettem neki, és ezrét... ezért én valami áruló vagyok. Te tudod mi az az áruló?
Azt a szót is akkor hallotta először, és eddig nem nagyon tulajdonított neki jelentőséget, de most így visszagondolva, legalább azt szerette volna tudni, miért is kellene meghalnia.
- Azokat az indákat én hívtam. Lefogtam az embert a csillogó bottal, akiről Lionel azt mondta, hogy valami vadász. Átvittem őt a Mezsgyére, és át akartam vinni Árkádiába is, de nem akart jönni. Azt mondta, haza kell mennie, mert felelősséggel tartozik a népének.
Innentől társul aztán az elbeszéléshez a mély szomorúság. Sheina életében először próbált elcsábítani valakit, aki aztán kutyába sem vette őt.
- Nagyon menni akart, hát segítettem neki hazamenni. Azt mondta megmutatja a népe földjét. Tényleg egy gyönyörű erdőben éltek, meg találkoztunk valami alfával is. Az valami olyan lehet náluk, mint nálunk a nemes tündék. Meg mesélt a népéről is, de végig olyan goromba volt velem, gonosz, folyamatosan csak bántott, meg kinevetett, pedig én csak segíteni akartam neki, meg a népének, meg megismerni őket.
Ez lesz aztán az a pont, ahol újra elfogja a sírás, ahogyan az elbeszéléssel felidéződnek Lionel gorombaságai, a kioktatásai, és hogy még az apját is kinevette.
- Elmondta, hogy nagyon megbánták a sok rosszat, amit régen tettek, hogy most már másképpen látják a dolgokat, mert van olyan erdejük, ahol boldogan élhetnének, ha lennének gyerekeik, de valami varázslat miatt nem lehetnek. Felajánlottam neki, hogy ha segít megismerni a népét, akkor segítek neki, hogy apám meghallgassa őt, és hogy a tündérek komolyabban odafigyeljenek a problémáikra. Erre aztán csak kinevetett engem is, apámat, és otthagyott.
Ezen a találkozáson a lány valószínűleg nagyon sokáig nem fog tudni lélekben túl jutni.
- Annyira gonosz volt, kegyetlen, és annyira lenézett. Viszont én szeretnék mégis segíteni neki, vagyis sokkal inkább a népének. Senkinek nem jó ha szenved, és szeretném megismerni az emberek világát, meg a vérfarkasokat.
Próbálja aztán elfojtani a könnyeit, mielőtt megint az arcába vágják, hogy gyerek és haza zavarják. Nem volt már gyerek, nagyon régen nem volt már az, csak éppen még nagyon tapasztalatlan volt, és felelősség sem hárult még soha rá. Eddig inkább csak kerülte, ez volt az első alkalom, amikor magától akart volna felelősséget vállalni valamiért, csak hát éppen egy vérfarkas durván a lelkébe gázolt.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Esgalnordis on Pént. Feb. 07, 2014 5:46 am

Félig aggódva, félig befelé mosolyogva hallgatja Sheina panaszait. A leány jól belehuppant az események közepébe. De úgy tűnik kikecmergett belőle, még ha nem is túl jó állapotban.
- Látod, ezért tiltott apád ettől a világtól. De ha már mindenképp át akarsz jönni, akkor nem ajánlom, hogy az első időkben tapasztalt tündér kísérő nélkül bóklássz errefelé.
A beszámoló meglehetősen pontos és egyben eléggé hiányos is. Amit eddig is tudott, az teljesen pontosan passzol a most hallottakhoz.
- Megsérültél, látom. Gyere!
Megindulnak a várossal párhuzamosan, az erdő szélén. Nemsokára egy úthoz érnek, de nem kell rálépniük, csak mellette haladnak. Az idegen anyag közelsége félelmetes lehet, de az út mentés le van simítva a föld, nincsenek hepehupák, könnyebb gyalogolni. Mivel még éppen csak hajnalodik, az út néptelen.
- Lionelt itt sokan ismerik. Itt élt nem messze hosszú évekig. Együtt dolgozott a helyiekkel. A hely, ahová most megyünk az ő segítségével épült fel.
Hamarosan egy kis leágazónál elfordulnak, az aszfaltutat murvás váltja fel, és áthaladnak egy kapun, amire emberi betűkkel van valami felírva.

TÜNDÉRKERT BIOFARM ÉS MINTAGAZDASÁG

Egy murvával felszórt udvar következik, és mögötte egy ház, attól balra egy nyitott terasz. A jöttükre egy másik tündér tűnik fel, hasonló ruhában, mint Esgalnordis.
- Alita, Sheina megsérült, meggyógyítanád.
- Örömmel. Gyere, húgom!
Esgalnordis
Esgalnordis

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Pént. Feb. 07, 2014 6:18 am

Ez teljesen jogos. Ő csak kíváncsi volt egy kicsit, és körül akart nézi abban a bizonyos tilos világban, csak éppen sokkal nagyobb kalandokba keveredett, mint szeretett volna. Most már ő is érti, hogy ide tapasztalt kísérő nélkül belépni nagyon veszélyes. Még meg is nyugszik kicsit, hogy nem kergették azonnal haza, a sok felfordulásért, amit okozott.
Esgalnordist már bizalommal követi. Néhányszor látta a ténykedéseit Árkádiában is, és tőle tapasztaltabb vezetője talán tényleg nem is lehetne. Egészen addig nincs is baj, amíg újra el nem érik a fekete követ, ami olyan borzasztó hideget sugároz magából. Ahhoz bizony nem fog közel menni, legutóbb is majdnem belehalt abba, hogy azon kezdett el sétálni. Most már tartja a tisztes távolságot ettől a veszélyes valamitől.
Figyelmesen hallgatja mindazt, amit Lionelről beszél az idősebb nővére, csak hát ő éppen nem ezt tapasztalta a vérfarkastól.
- Akkor velem miért volt goromba?
Jogos kérdés. Legalábbis Shiena szemszögéből az. Elhiszi ő készséggel, hogy a vérfarkas nem gonosz, de vele akkor is csúnyán viselkedett, és a lány érzése szerint nem szolgált rá. Még az elvárásainak is megpróbált megfelelni amennyire tudott, de annak a goromba farkasnak semmi se volt jó.
A bio gazdaság nagyon furcsa. Sosem látott még ilyet. Náluk a növények szabadon nőnek, ahogyan a legjobb nekik, és sosem próbálták ilyen módon rendszerezni, hogy hol, melyik növényből mennyi legyen. Persze ez lehet hogy azért van, amit Lionel mondott, hogy itt nincs mindenkinek elég ennivaló.
A murvára már félszegen lép rá. A fekete kővel is nagyon pórul járt, meg azzal a furcsa csúszós valamivel is, ami aztán még meg is égette, mintha tűzbe nyúlt volna.
Amikor végül megérkeznek a gyógyítóhoz, akkor először a két tenyerét mutatja meg, amelyeken jól láthatóak az égési sérülések miatt keletkezett hólyagok. Sajnos aztán lesz még majd belőlük a karján, és a talpán is.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Esgalnordis on Pént. Feb. 07, 2014 6:32 am

Esgalnordis egy kis időre eltűnik a házban, majd hamarosan forró gyógynövényteával tér vissza, hoz két bögrével. Még nem adja Sheina kezébe, hiszen kezelik a lányt.
- Azt nem tudom, mért volt veled goromba. Majd megkérdezzük tőle alkalomadtán. Az emberek, és főleg a vérfarkasok és vámpírok hajlamosak sokkal nyersebben fogalmazni, mint mi. Persze nekünk egy csomó olyan dologra, ami itt előfordul nincs is igazán szavunk.
A gyógyító türelmes, halk mormolással ellátja a lány sebeit, mindent, amit megmutat neki. A hólyagok visszahúzódnak, és már csak a más színű bőr, és némi érzékenység mutatja, hogy történt valami.
- Tehát szeretnél segíteni a farkasoknak. Ez dicséretes. És mik a terveid? Hogyan akarsz belekezdeni? - érdeklődik Esgalnordis, míg a teraszon lévő fa székekhez vezeti Shenát, és kerülnek ott. Az egyik bögrét eléje teszi.
- Kóstold meg! Minden ami benne van, az itt termett a gazdaságban.
Esgalnordis
Esgalnordis

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Pént. Feb. 07, 2014 6:54 am

Sheina engedelmesen tűri, hogy a gyógyító kezelésbe vegye. Bizony tud ő nagyon szófogadó is lenni, csupán csak attól függ, ki van a társaságában. Egy olyan tünde, aki képes enyhíteni mások szenvedéseit már önmagában is tiszteletet érdemel.
Megkérdezni Lionelt miért volt goromba? Azt nem biztos, hogy szeretné. Sokkal inkább annak örülne, ha a farkas maga lenne kénytelen elismerni, hogy tévedett, és csak azért, mert valaki nem olyan vérszomjas fenevad, mint ő, még nem biztos, hogy teljesen értéktelen.
Ahogy elmúlnak a hólyagok a karjáról, a lábáról, a kezéről, még számára is különös csoda. A tündéreknek van ugyan egy kis velük született gyógyító képessége, de ilyen adottságokkal nem rendelkezik mindenki.
- Köszönöm szépen.
A dolgok igazán nehéz része még csak most jön. Esgalnordis visszajön a teával, és bár az finom, és kellemes, a kérdésekre válaszolni már közel sem olyan egyszerű.
- Szeretnék megtanulni valami olyat, ami a számukra is értékes lehet, aztán szeretném felkeresni őket, és megmutatni nekik, hogy nem csak erőszakkal lehet elérni, ha szeretnének valamit, és hogy másra is használhatnák azt hatalmas erejüket, mint hogy másokat bántsanak. Semmi sem jó vagy rossz, csupán amit teszünk vele, az lehet jó, vagy rossz. Szeretném megértetni velük, hogy nem a világ taszította ki őket, vagy a tündék büntették meg, hanem csak amit tettek, annak valahogyan véget kellett vetni. Úgy gondolom, ők szeretnének nyitni a világ felé, mert bizonyos dolgoknak szükségét érzik, amit így nem kaphatnak meg, de ugyanakkor adni nem akarnak. Meg szeretném mutatni nekik, hogy rosszul állnak a dolgokhoz.
Vagy legalábbis ő így gondolja, és jobb esetben nem csak csupa butaságot hordott össze, aminek folytán aztán rögtön haza parancsolják.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Esgalnordis on Pént. Feb. 07, 2014 7:01 am

Csendesen kortyolgatja a teáját, és hallgatja a tündérlányt.
- Nos, igazán figyelemre méltó, hogy alig vagy itt egy napja, és máris mindenkinek példát akarsz mutatni. - feleli mosolyogva, majd a teájának szenteli a figyelmét egy ideig.
Vajon a lányka rájön-e, hogy ha ennyire egyszerű lenne a megoldás, akkor már túl lennének rajta?
A gyógyító szótlanul visszavonul, kettesben maradnak.
- Lionel például éveket adott az életéből, hogy ez a hely felépüljön és működjön. És amióta működik, a környék összes gazdája ide jár tanulni, hogy hogyan termelhetnek elég élelmet úgy, hogy közben harmóniában élnek a természettel.
Esgalnordis
Esgalnordis

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Pént. Feb. 07, 2014 7:17 am

Valahogy sejtette, hogy ez lesz a vége, és nem olyan egyszerű az élet itt, mint odahaza. Igen, ezt sajnos már kénytelen volt belátni. Mégis más az, ahogyan erre a nővére próbálja meg felhívni a figyelmét, és más volt, ahogyan a farkas megalázta. Kinevette, mint egy buta gyereket.
- Sejtem, hogy nem lesz könnyű. Azért is jöttem hozzád, hogy taníts. Amit annak előtte tudtam az emberek világáról, azt is akkor lestem el, amikor áthoztad a menekülteket.
Ő mindig is leginkább úgy tekintett Esgalnordisra, mint valami türelmes, nagy tudású tanítóra. Személyesen nem nagyon volt lehetősége megismerni. A nővérének általában ezer és egy dolga volt a sérültek, és a rémült emberek körül, nem hogy oktalan nézelődő gyerekek kérdéseire válaszolgasson, amilyen azokban az időkőben még ő is volt.
Igen, látja ő, hogy hatalmas munka lehetett mindezt felépíteni. Nem is vonta kétségbe. Nem arra vágyott, hogy a farkast megróják bármiért is, vagy akarta kétségbe vonni az értékeit, csupán arra, hogy ismerje el, ő is értékes.
- Attól még durva, mint a bogáncs az út szélén.
Valahol a sértettség beszél a lányból, méghozzá több okból is.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Esgalnordis on Pént. Feb. 07, 2014 7:36 am

A megjegyzésre egy rövid, de jókedvű kuncogás a válasz.
- Ez igen találó volt jellemzésnek. Lionel eléggé nyers tud lenni, és kíméletlenül őszinte sok olyan esetben, amikor inkább kissé visszafogottabban kéne megnyilvánulni. De én inkább egy sündisznóhoz hasonlítanám. Ha valami baj éri, akkor a tüskés fele van kifelé, és nem tudsz hozzáférni ahhoz, ami odabenn van, és egészen ... nem is tudom ... szeretni való? - az utolsó szón azért Esgalnordis is elbizonytalanodik.
- Későre jár, vagy inkább nagyon korán van. Le kellene pihenned kicsit, ahogy nekem is. Nemsokára jönnek a gazdák, és a látogatók, a vásárlók és a munkások, és akkor nagy lesz itt a nyüzsgés.
Esgalnordis
Esgalnordis

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Sheina Moonshine on Pént. Feb. 07, 2014 7:50 am

Sheina egyrészt örül, hogy legalább a nővérétől megértést kap, és nem korholást, vagy letolást, mert a mai nap után már mindenre fel volt készülve. A mosolyból már valahol látja, hogy ezek szerint Loinel tüskéi mást is megszurkáltak már, és nem ő volt az első áldozat. Amikor aztán Esgalnordis szóba hozza, hogy a vérfarkasnak van egy szeretni való oldala is, a lány kicsit bele is pirul, ahogyan ismét eszébe jut, mikor a karjaiban vitte őt egészen attól a háztól az erdőben lévő kapuig.
Már csak a végét kapja el nővére szavainak, ahogyan az ábrándos kép szertefoszlik, de eszébe sincsen ellenkezni. Csupán arra kérdez rá, ami leginkább foglalkoztatja őt.
- Akkor nem zavarsz haza?
Persze megy ő boldogan pihenni, hiszen bőven kijutott neki mára, csak éppen azt szeretné tudni előbb, hogy maradhat itt tanulni, és akkor az apja is talán kicsit másként fog tekinteni erre a csínytevésre, vagy állhat a színe elé, mert a mai nap után ha még az apja szemében is meglátja a csalódást, abba biztosan belehalna. Akkor már inkább megkeresi azt a vadászt. Biztosan gyorsabban, és fájdalom mentesebben öl, mint a bánat, és a szégyen.
Sheina Moonshine
Sheina Moonshine

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kolozsvár      - Page 3 Empty Re: Kolozsvár

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.