FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Aiken Granville 2rzfn0h

Aiken Granville 2ppiwdy

Aiken Granville 2s8ibs0

Aiken Granville Vzh8q1

Aiken Granville Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Aiken Granville EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Aiken Granville EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Aiken Granville EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Aiken Granville EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Aiken Granville EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Aiken Granville EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Aiken Granville EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Aiken Granville EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Aiken Granville EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Aiken Granville

Go down

Aiken Granville Empty Aiken Granville

Témanyitás by Aiken Granville on Vas. Feb. 02, 2014 9:48 pm

Aiken Granville Zwkfwk
   
Aiken Granville Vamnjk_www.kepfeltoltes.hu_

   Teljes név: Aiken Granville
   Becenevek, álnevek, stb.: -
   Faj: Vámpír
   Nem: férfi
   Születési hely és idő: Bristol, 1910.05.16. (204 év)
   Jelenlegi tartózkodási hely: zömében az Arviddson birtok
   Jelenlegi foglalkozás: -
   Rang: -
   Klán: Arviddson
   Csatlakozás módja: szerelem Smile

Aktuális adatok, kapcsolatok, játékok, stb.

Kapcsolatok

Adel, kb. 500 éves vámpír
Ő tett vámpírrá és egyengette első lépéseimet. Ritkásan ma is tartjuk a kapcsolatot, találkozunk.

   
Megjelenés

 Jóképű, karcsú fiatalember, ha a pillantása nem lenne kissé eszelős és eléggé hideg, sokan találnák szimpatikusnak. Általában fekete és szürke ruhákat hord, a visszafogott elegancia híve. Gyakran van nála rózsafüzér, amivel szórakozottan játszadozik.
   
Viselkedés

Munkájában veszélyes, könyörtelen, céltudatos. Mindemellett igen, meglehetősen élvezi is, ahogy a keze alá kerülő idegenek szép lassan kitárulkoznak előtte (először sokan csak fizikailag és nem önként), felfedik titkaikat, és a vége felé már gyakran szinte bizalmas viszonyba kerülnek egymással.
Magánéletében szeret lazítani, és legjobban azzal lehet felingerelni, ha a munkájára terelődik a szó.
   
Előtörténet

Egy angol nemesi család egyik oldalágában születtem. Túl sok vagyonunk nem volt. Apám katonatiszt volt, mint ahogy igen sok egyenesági felmenőm is. Már egészen ki koromtól fogva nyilvánvaló volt, hogy apám engem is katonai pályára szán. Kemény, rideg ember volt, sokat állomásozott külföldön, ritkán láttuk. Eleinte anyám védőszárnyai alatt cseperedtem, aki viszont egy csendes, istenfélő, jámbor teremtés volt, és én sokkal inkább hajaztam az ő természetére. Jellemem ilyen alakulása nem volt ínyére apámnak, így nyolc éves korom körül úgy döntött, ezentúl a család is elkíséri állomáshelyeire, és ott majd ő férfivá nevel engem.
Indiába kerültünk nyolc évre. Az új világ felfedezése nekem rengeteg élményt tartogatott, és ezért még apámnak is hajlandó voltam kedvére tenni, kicsit talán valóban megkeményedtem, de másfelől megérintett a sok szenvedés, amit láttam, és minden vágyam az volt, hogy misszionáriusként szolgálhassak.
Mikor betöltöttem a tizenhatodik életévemet, apám megsebesült, és lerokkant. Hazatértünk Angliába. Apám addig sem volt egy könnyű természet, de innentől elviselhetetlenül rigolyás lett. Kegyetlen, kötekedő, mindenben hibát találó. Már nem voltak alárendeltjei a hadseregben, hiszen leszerelték, így egész nap anyámat egrecíroztatta, meg a engem, és a cselédeket. Utóbbiak szinte havonta cserélődtek, majd egy idő után híre ment a házon belüli állapotoknak és már dupla bérért sem tudtunk felvenni senkit, mellesleg apám jövedelme ezt nem is engedte volna meg hosszú távon.
Én ekkor már szívből gyűlöltem őt, és gyakran szembefordultam vele. Ő katonai iskolába szánt, és pedig közöltem vele, hogy papnak állok. Ettől aztán kitört a háború otthon. Csak azért nem léptem le otthonról, mert nem akartam anyámat egyedül hagyni ezzel a szörnyeteggel, viszont sok időt töltöttem házon kívül.
Megismerkedtem egy nővel, aki felforralta ifjúi vérem, és vonzódtam nem csak testileg hozzá, de csodáltam műveltségét is. Ő pedig, noha látszólag viszonozta érzelmeimet, erkölcsösen elzárkózott a testi kapcsolat elől. Ez pokoli kínokat okozott, de felkészülésnek tekintettem a papi életre, és én is tartottam magam.
Aztán egyik éjjel mégis megcsókoltuk egymást, és itt nem is álltunk meg. Az első óvatos csókot még több követte, egyre vadabbak, és vadabbak. Aztán az egyik csókja a nyakamon harapássá durvult, és hirtelen erős kezek ragadtak meg, és nem is eresztettek. Végtelenül rémült és csalódott voltam, szabadulni próbáltam, de hiába. Ott vergődtem még egy pár pillanatig a kezei között, és éreztem, ahogy az életerő igen gyorsan kiszáll belőlem. Amint nem volt már erőm ellenkezni, és már csak hevertem, mint egy rongy, a számba erőltetett egy pár cseppet az ő véréből, majd immáron sokkal lassabban, ráérősen itta ki belőlem az utolsó cseppeket.

Amikor magamhoz tértem, erőtlen voltam és szörnyen éhes. Ő ott ült a közelemben, és szépen lassan elmagyarázott mindent. Megtudtam, hogy vámpír lettem. Nem esett jól a jövőkép, amit felvázolt, de szerettem őt, és amikor azt ígérte, hogy sokat fogunk utazni, és megismerhetem a világot, ez felvillanyozott, és még kicsit lelkesedni is képes voltam. Egyedül anyám helyzete aggasztott, mert nem akartam továbbra sem a sorsára hagyni őt.
Adel azonban ismerte a helyzetünket, és ezt is beleszőtte a tervébe. Rövidesen megjelent a lakásban apám, akit azzal a hírrel csaltak ide, hogy balesetet szenvedtem, és haza kellene szállítaniuk, hogy otthon lábadozhassam. Amint apám leült az ágyam szélére, Adel hátulról lefogta, és a nyakát az ajkaimhoz nyomta, én pedig csak ittam és ittam, amíg volt mit. Hihetetlenül jól esett a vér, és közben megkönnyebbülést éreztem, hogy apám többé nem kínozhat meg senkit.

Pár nap múlva elhajóztunk Angliából, és valóban világ körüli útra indultunk. Az első években rengeteget tanultam: nyelveket, népszokásokat. Ezen kívül olvastam, sokat jártunk koncertekre. Adel igazi nagyvilági dáma volt ebben az időben, és nem volt rossz sorom mellette. Közben azonban apám megölése egyre inkább kísértett, rémálmaim voltak miatta, hiszen vallásos neveltetésemmel nehezen fért össze a tettem. Nyilván öltem másokat is ezen időszak alatt, vadidegeneket, de ez más volt.
Ekkor kezdődött el a változás bennem, és sok mindenben vettem fel apám jellemét, amiért utáltam magam egyik részről, és aztán azért is utáltam magam, mert miután megöltem még az örökét is meg akarom tagadni.
Adel azzal próbált túllendíteni ezen az önmarcangoló korszakomon, hogy más emberek bűneit tolta az orrom elé, feltárta előttem az emberi társadalmak mocskosabb, bűnös oldalát. És ez bejött.
Nem misszionárius lett belőlem, hanem inkvizítor, méghozzá ravasz, könyörtelen és veszélyes.

Amikor a fátyol fellebbent, elhivatottságomat és tehetségemet felismerve pártfogóim a szabadkereskedelmi központ egyik parancsnokává neveztek ki. Sok mindenben szabad eljárási jogköröm van, nyomozhatok, kiutasíthatok egyéneket, és persze itt is tarthatom őket. Sokan próbálnak kereskedelmi ügyletek leple alatt más ügyeket intézni a városon keresztül. A leggyakoribb, hogy megpróbálnak embereket (birodalmi polgárokat) csempészni a birodalom határain kívülre, vagy az ide érkező szállítmányokból akarnak valakit kiszabadítani, mielőtt még az illető felhasználásra kerülne. Ezen ügyek leleplezése sokszoros haszonnal jár, hiszen egyetlen vértasak helyett gyakran egy egész csapat a kezünkbe kerül.


   
OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ

   Pár dolog, amit szeretek az életben:
emberek és más lények kínzása, komolyzene (főleg Bach és Wagner)

   Pár dolog, amit utálok az életben:
ha egy páciens előbb hal meg, minthogy megtörne, a "modern zene", sok duma lényeg nélkül

   Céljaim:
Minél több akciót megbuktatni, és az elkövetőket elfogni.

   Álmaim:
Nem foglalkozom ilyesmivel.

   Félelmeim:
Hogy a feletteseim elégedetlenek lesznek egyszer a munkámmal.
Hogy anyám megtudta mi lett belőlem, és elátkozott érte.

   Titkaim:
Egyszer futni hagytam egy nőt. (Kísértetiesen hasonlított anyámra.)
Aiken Granville
Aiken Granville

Hozzászólások száma : 551
Join date : 2014. Feb. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Aiken Granville Empty Re: Aiken Granville

Témanyitás by Admin on Szomb. Ápr. 19, 2014 9:21 pm

Alap 1TP
200 évnél idősebb vámpír +1 TP
100. reag +1TP
200. reag +1TP
300. reag +1TP
400. reag +1TP

Összesen 6TP

Mester 3 TP
Gondolatolvasó 1TP
Keményfejű 2 TP

Elköltve 6TP
Maradt: 0TP

Posztpontozó: 0
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.