FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Esgalnordis 2rzfn0h

Esgalnordis 2ppiwdy

Esgalnordis 2s8ibs0

Esgalnordis Vzh8q1

Esgalnordis Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Esgalnordis EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Esgalnordis EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Esgalnordis EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Esgalnordis EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Esgalnordis EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Esgalnordis EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Esgalnordis EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Esgalnordis EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Esgalnordis EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Esgalnordis

Go down

Esgalnordis Empty Esgalnordis

Témanyitás by Esgalnordis on Hétf. Feb. 03, 2014 4:38 am

Esgalnordis


Esgalnordis Tundi_www.kepfeltoltes.hu_

Teljes név: Esgalnordis
Becenevek, álnevek, stb.: -
Faj: Tündér
Nem:
Kor: kb. 320 év
Jelenlegi tartózkodási hely: a Tündérbirodalom
Jelenlegi foglalkozás:
Rang:

In: 3, Mu: 0, Re: 2, Cr: 0, Pe: 0
Ig: 0, Aq: 0, Te: 0, Au: 0
Me: 3, Im: 4, Co: 0
He: 0, An: 0
Vim: 0

Kapcsolatok

Enedon, a kedvesem, aki meghalt a Fátyol lehullásakor.
Jalo és családjának ma élő leszármazottai.


Megjelenés

Szomorú szemű, fiatal lánynak tűnik, aki talán kicsit több sminket használ a kelleténél. De aki jobban megnézi, láthatja, hogy az a "smink" csillog, szikrázik, s valahogy lényének része. Általában fehérben jár, a ruhái szabása gyakran hasonlít a magyar és erdélyi népviseletekre.

Viselkedés

Általában halk szavú, elmerül a munkájában, lénye nyugalmat és szomorúságot sugároz. Olyannak tűnhet, aki nem sok vizet zavar. De egyes témák, történések lázba hozzák, és olyankor egy harcos amazon lénye bontakozik ki belőle. Képes hatalms meglepetéseket okozni.

Előtörténet

A gyermekkorom felhőtlen volt, mit talán minden tündérgyermeknek Árkádiában. Sokáig nem törődtem a világ dolgaival, a Föld és népei csak valami távoli csalfa csacska mese jelentek meg előttem.
A helyzet akkor változott meg, amikor megismerkedtem Enedonnal. Edeon már járt a földi világban, nem is egyszer, megszerette és akadtak ott barátai is. Aggódott értük, és tenni is akart valamit. Ő volt az első ismerősöm, aki valóban járt odaát. Eleinte nem örültem ennek, mert Edeon sokkal komolyabb volt a többieknél, és gyakran nem tudott önfeledten bekapcsolódni az időtöltéseinkbe.  Néha szemére vetettem, hogy mért ilyen búval bélelt, savanyú. Ő ettől megbántódott, és egy ideig nem mutatkozott.
De hamarosan újra eljött, aminek én őszintén örültem, mert mi tagadás hiányzott a fiú. Neki meg én hiányoztam, és úgy döntött, hogy megpróbál átjutni közönyöm falán. Felajánlotta, hogy elvisz a Földre, és megismerkedhetem a barátaival, és a tájjal, ahol élnek, én pedig beleegyeztem, hogy vele tartok. Nem vártam mást ettől az úttól csak némi unaloműző kalandot.
A Földön ekkor a XIX. század végét élték az emberek. Az Ezer Tó országába mentünk, ahol éppen tél volt. Még soha nem láttam havat. A táj csodás fehér volt, a fák mintha fehér csipkéből lettek volna. Egyből beleszerettem a látványba.
Enedon barátai egyszerű népek voltak, akik szerették a természetet, és nagyrészt maguk teremtették meg létük feltételeit. Egyből megkedveltek, és én is őket. Tudták, hogy nem vagyunk emberek, de ez nem zavarta őket. Az átjáró a házuk közelében nyílt az erdőben, könnyedén jöhettünk, mehettünk.
Én még mindig csak a szépet láttam, a látogatás csodás élmény volt, és nem értettem, hogy mi oka a kedvesemnek búslakodni. Aztán hamarosan történt valami. A család egyik lánya feleségül ment egy közeli tanyára. Szerelmi házasság volt, s hamarosan két apró gyerkőc szaladgált a ház körül, majd három, és végül négy. Közben azonban a családfő, akit először megismertem és felesége igencsak megöregedett. Még soha nem láttam ez előtt öreget. Ekkor ismerkedtem meg az elmúlás gondolatával.
De nem őket vesztettük el leghamarabb. Amikor legközelebb az ifjú párhoz mentünk látogatóba, szörnyű látvány fogadott minket. Aatu, az ifjú férj zokogását hallottuk meg először, és amikor odaértünk a házhoz, megláttuk a mészárlás nyomait: Janina és a négy gyermek széttépett holttestei hevertek szerte a földön. Hogy ez után mi történt, nem emlékszem, sok minden kiesett nekem. Azt tudom, hogy Enedon nem fagyott le úgy, mint én. Eltemették a holtakat, majd hármasban tértünk vissza Árkádiába. Enedon hamarosan visszatért a Földre, hogy kinyomozza, ki is a felelős a mészárlásért. Nyilván az már a nyomokból látszott, hogy vérfarkasok voltak, de hogy ki, az kérdés. Aatu-t a gondjaimra bízta, hogy nálunk gyógyuljon a lelki sebeiből, és én megtettem minden tőlem telhetőt, hogy ezt lehetővé tegyem. De én is sebeket kaptam, először találkoztam a földi világ kegyetlenségével.
Aatu viszonylag hamar összeszedte magát, illetve a kétségbeesést felváltotta nála a bosszúvágy, Enedon visszatért és magával vitte. Aatu egy vadászcsapathoz csatlakozott. Én a fegyveres megtorlástól visszariadtam, de már nem bíráltam őket érte, mert rájöttem, hogy talán még semmit sem tudok arról, milyen is az a másik világ.
A következő időszakban sokat tanultam a földi fajokról a történelemről. Néha ez borzasztó volt, és felmerült bennem a gondolat, hogy jobb lett volna, ha soha nem érintenek meg ezek a dolgok. De ha ez így lett volna, akkor nem ismerem meg a kedvesem. Márpedig mélyen és igazul szerettük egymást immár, és együtt kívántunk élni.
A boldogságunkat semmi nem zavarta meg jó sokáig, bár néha ellátogattunk a Földre, nyomon követtük a számunkra kedves család életét, akik nemzedékről nemzedékre adták tovább a titkunkat. De a boldogság beférkőzött Enedon szívében is, és szívesebben időzött Árkádiában.
Aztán megérkeztek az első aggasztó hírek a Fátyol szétszakadásáról, és hamarosan egyértelművé vált, hogy kedves barátaink szülőföldje a vámpírok uralma alá fog kerülni. Felajánlottuk nekik a segítségünket, és a Mezsgyén keresztül a csalás nagy részét elköltöztettük. De az egyik fiú nem volt otthon, messze északon vezetett egy kutatóállomást, és nem jöhetett azonnal. A vámpírok ellepték a környéket, és egyre veszélyesebb volt mutatkoznunk. Egyik este megérkezett Jalo, a kutató. Kitörő örömmel fogadtuk, hogy sikerült ideérnie.
Sajnos nem sejtettük még hogy ez egy csapda volt. Mivel a család pár napja már eltűnt, a vámpírok figyelték a környéket, és csak átengedték Jalot, hogy érkeztére felfedjük magunkat. Amint hármasban elindultunk a kapu felé, ránk törtek. Idejében észrevettük a támadást, s így kicsúsztunk a gyűrűből, és eszeveszett menekülés és hajsza indult meg az átjáró felé. Én átjutottam, átrántottam Jalot magammal, visszafordultam, és ... még éppen láthattam, ahogy a kedvesemet darabokra tépik a feldühödött vérszívók. Sikoltoztam, és vissza akartam rohanni, Jalo fogott le. Hamarosan odasereglett pár tündér, és ők tartottak vissza aztán.
Hosszú időbe tellett, mire újra visszatért belém némi életkedv. Mi tündérek szerencsés, védett nép vagyunk, gyakorlatilag halhatatlanok, mert csak erőszakos halált halhatunk, de Árkádia földjén nincs erőszak. Csak kevesen élik át, azt, amit nekem kellett.
Ma már az emlékek csak sajognak, Enedon fájó, de gyönyörű része az életemnek. Viszont soha többet nem tudtam felhőtlenül élvezni a hazám örömeit. Átköltöztem a Tündérbirodalom területére. Azt teszem, amit Enedon is tenne, ha még élne: szétszakadt családokat, bajba jutott embereket segítek kimenteni a veszélyzónákból.

OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ

Pár dolog, amit szeretek az életben:
a természet, napsütés, vízesések

Pár dolog, amit utálok az életben:

várfarkasok, vámpírok, számítógépek, intelligens programok

Céljaim:

Segíteni, ahol tudok

Álmaim:

Egy szebb jövő a Földnek.

Félelmeim:

Hogy megint leveszítek valakit, aki nekem kedves.

Titkaim:

Play by:


A hozzászólást Admin összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 03, 2014 5:49 am-kor. (Reason for editing : Admin)
Esgalnordis
Esgalnordis

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2014. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.