FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Andrew Thorsen 2rzfn0h

Andrew Thorsen 2ppiwdy

Andrew Thorsen 2s8ibs0

Andrew Thorsen Vzh8q1

Andrew Thorsen Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Andrew Thorsen EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Andrew Thorsen EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Andrew Thorsen EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Andrew Thorsen EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Andrew Thorsen EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Andrew Thorsen EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Andrew Thorsen EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Andrew Thorsen EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Andrew Thorsen EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Andrew Thorsen

Go down

Andrew Thorsen Empty Andrew Thorsen

Témanyitás by Crusader on Hétf. Feb. 03, 2014 8:36 am

Andrew Thorsen Nuizd

Andrew Thorsen Kaegan_www.kepfeltoltes.hu_

Teljes név: Andrew Thorsen
Becenevek, álnevek, stb.: Crusader
Faj: mágus
Nem: férfi
Születési hely és idő: Svédország, Stockholm 1934. június 20.
Jelenlegi tartózkodási hely: mindig változó
Jelenlegi foglalkozás: Törvényen kívüli
Rang: -

Aktuális adatok, kapcoslatok, játékok, stb.

Mágia: 30 pont / 10 TP

In: 2, Mu: 1, Re: 1, Cr: 5, Pe: 5 (15)
Ig: 2, Aq: 1, Te: 1, Au: 1 (5)
Me: 1, Im: 1, Co: 5 (7)
He: 1, An: 1 (2)
Vim: 1 (1)

A varázslatai jobbára az életerő különböző manipulációin alapulnak, akár a rombolás, akár a gyógyítás céljával hozza létre őket. Elsősorban inkább segíteni, gyógyítani használja fel a mágikus erejét, rombolni csak végső esetben hív létre varázslatot, ahogy mondani szokta: „Ölni mindenki képes, ahhoz felesleges a mágia.”

Kapcsolatok

Esgalnordis: Tanító, barát.

Megjelenés

Két méter magas 95 kiló, izmos, atletikus testfelépítésű férfi, rövidre nyírt fekete haj, markáns arc, fekete szem.

Viselkedés

Alapvetően borzasztóan nyugodt, sziklaszilárd, kemény jellem. Még a legveszélyesebb helyzetekben sem veszíti el a fejét, nincsenek félelmei, csupán a háborúk emlékei okozta rémálmok azok, melyek még kínozzák. Alapvetően barátságos, és segítőkész, első ránézésre békés, teljesen ártalmatlan középkorú férfi benyomását kelti.
A mögötte álló kemény élet jobbára kiölte belőle az érzelmeket, borzasztóan tárgyilagos az esetek többségében. Érzelmileg nagyon nehezen megközelíthető. Igen erősen intellektuális jellem.  

Előtörténet

A gazdasági világválság sújtotta 30-as években született, Svédországban, szegény polgári családban. A gyermekkora egészen a II. világháború előszeleiig viszonylagos nyugalomban telt, már amennyire ez egy mágusról elmondható volt.
Annak a jelei, hogy bizonyos nem természetes adottságokkal rendelkezik már kora kisgyermek korában megmutatkoztak. Óriási különbség van azonban a tudatos ébredés, és az álmok, a víziók, a pillanatokra látható dolgok között, melyek túlmutatnak a fizikai valóságon, és azon a világon, amit egy kisgyermek körül mindenki más érzékelni képes. Míg egy 3-5 éves kisgyerek esetében a szülők még örülnek, hogy a gyereknek élénk fantáziája van, és kreatív, addig már az iskolás évek alatt is jobbára inkább elnyomni igyekszik a környezet az ilyesmit, és az ébredőt az őt körülvevő világ mintájára formálni.
Valaki egyszer azt mondta, hogy vakok között a félszemű lesz a király. Voltaképpen ez a szállóigévé lett mondat egy óriási téves. A vakok világa teljesen másképpen alakul ki, mint egy látó emberé, akit aztán a felvett különös szokásai miatt egyre kevésbé fognak elfogadni. Esetleg bolondnak is fognak tartani, hiszen a vakok világban mi értelme van színekről beszélni? A vakok világban ki ismerheti a fényt, ahol csupán az örök sötétség uralkodik.
A képességei persze nem csak ebben a formában mutatkoztak meg. Képes volt akár egy-egy érintéssel kisebb fájdalmakat eltüntetni, gyógyulási folyamatokat normalizálni, esetleg felgyorsítani. Ezekből az adottságokból lett aztán hallgatólagos elfogadás, amiről nem beszélünk, nem fogadjuk el, de időről időre azért előbukkannak a következő mondatok. „Fáj a fejem, nem tudnál kezdeni vele valamit?”
Később aztán a második világháború kitörését megelőzően költözött a család az USA-ba, mintegy elmenekülve az Európát elsöpörni készülő vihar elől. Egy kisgyerek még csak nagyon keveset fogot fel a körülötte végbemenő változásokból, azt leszámítva, hogy az ország, ahova mint az ígéret földjére költöztek, ahol minden álmot meg lehet valósítani voltaképpen óriási munkába kezdett alig egy pár éven belül, ahol éhbérét dolgoztatták a legtöbbeket, míg sokan, akik addig az életének szereplői voltak egyik napról a másikra tűntek el. A kérdésre, hogy hova lett apa a válasz csak annyi volt, hogy elment a háborúba. Azok pedig akik elmentek a háborúba rendszerint sosem kerültek elő többé. Általában csak egy sárga borítékos levél érkezett, amiben a kormány köszönetet nyilvánított az áldozat vállalásért, és részvétét fejezte ki az ütközetben eltűnt, vagy elesett családja felé.
Az alapvetően materialista világ idővel mindenkire hatással lesz, és ami készség szinten meg marad, megfelelő körülmények nélkül aligha fejlődhetne tovább. Az első igazi törés akkor következett be, amikor apja sem tért vissza, csupán 1944 őszén egy sárga boríték maradt belőle is. Ekkor kellett először igazán szembenéznie a halállal, vagy a veszteség fájdalmával.
Andrew a tanulmányi eredményeiben sosem volt kimagasló. Voltaképpen nem is érdekelte igazán az iskola soha sem. Az első olyan támpontokat, amelyek afelé a világ felé vezették tovább, amit mindig is keresett a harcművészetben találta meg. Messze állt ez még a transzcendentális mágia világától, de a meditációk, melyek már a harcművészeti edzések részei voltak, az önfegyelem, vagy önmagunk, és határaink megismerése sokat segített bizonyos dolgok megértésében, és kézzelfoghatóbbá tételében.
A harcművészet aztán magával hozott egy másik világot is, amely sokkal inkább felkeltette az érdeklődését, a vallások, a filozófia, és a történelem, méghozzá elsősorban a keleti misztériumok, és a lélekvándorlás, reinkarnáció alapú hitvilág, valamit a buddhizmus tanításai.
Az alapvetően a tanulástól mindig is elforduló fiatalember végül mégis az ohioi Egyetemen kötött ki a történelem tanszéken, ahol is elsősorban a keleti misztériumokat, és vallásokat tanulmányozta, valamint Ázsia, és a Közel-Kelet, Észak-Afrika történelmét, elsősorban az ókori vonatkozásokat kutatva.
A tanulmányok aztán megannyi teóriát feltevést, és válaszokat is hoztak számára. A diploma után nehéz évek következtek, melyeket kénytelen volt munkával tölteni, bár ez után már céltudatosan, hiszen pontosan tudta, hogy mire spórol. A célja egy keleti utazás volt, méghozzá elsősorban Kínába, amihez a nyelvi alapfeltételeket már az egyetem megadta.
Ebben az időben nem volt olyan könnyű megoldani egy ilyen utat, hiszen a második világháború lezárásával kialakuló két részre szakadt világ mint a kommunista, mint a kapitalista része igen csak bizalmatlanul tekintett a másik félre, hát még azokra, akik az akkor már Mao által vezetett kommunista Kínába akartak utazni, ahol a kulturális forradalom éppen azokat a nyomokat készült végleg elsöpörni, amit Thorsen kutatott.
Itt egy újabb kálvária vette kezdetét. Az amerikai származás, vagy a kapitalista világ nem volt igazán jó ajánlólevél sehová sem a civilizáltabb részein az országnak. Végül aztán nem is Kínában sikerült megtalálnia azokat a válaszokat, amelyeket keresett, hanem egy kicsit arrébb Tibetben.
Hosszú, évtizedekig tartó tanulási folyamat vette kezdetét, melynek során nagyon sokat tanult a buddhizmusról, a lámizmus hitvilágáról, az ősi bon vallásról, valamint a harcművészetekről.
Ebben a közegben már lehetősége volt kifejleszteni a vele született képességeit, és sor kerülhetett az ébredés folyamatára is immár majd 30 éves fejjel.
Összesen 10 évet töltött el Ázsia hegyei között, járva a kolostorokat, és megismerve a nagyobb tudású a világtól elzártan élő apátokat, varázslókat, szerzeteseket, akiknek sem a bizalmát, sem a lehetőséget, hogy tanítsák nem volt egyszerű elnyerni.
Életének ez az a szakasza, amiről legkevésbé hajlandó beszélni bárki számára. A tudás nem csak lehetőségekkel, felelősséggel, és kötöttségekkel is jár. Az Egyessült Államokba a 70-es években tért vissza, amikor kezdetét vette a Vietnami háború. Sokakat besoroztak, sokan önként jelentkeztek, Andrew azok között volt, akik behívót kaptak.
Itt már lehetősége adódott első kézből megtapasztalni, milyen a háború a maga teljes valóságában, ugyanakkor segített számára abban is, hogy az adottságait tovább fejleszthesse, és új távlatok nyíljanak meg előtte. A szélsőségesen nehéz körülmények, és az ezekből adódó próbatételek senki mellett nem mennek el úgy, hogy ne hagynának nyomokat rajta. Ebben az időszakban érte el azt a szintet a mágia használatában, hogy jobbára védekezni volt képes a legtöbb fertőzés, kórkokóz ellen, és megtanulta annyira manipulálni a chit, avagy az életenergiát, hogy a saját öregedését is mesterségesen képes volt lelassítani.
A háború azonban egyéb tapasztalatokkal is szolgált számára. Olyan emlékekkel, amelyektől mind a mai napig képtelen volt megszabadulni, és aminek rémálmai egy részét is köszönheti, melyek azóta is kísértik szüntelenül.
Végül a szolgálati idő lejártával már ismét egy másik ember tért vissza. A 80-as évek elejétől egészen a 2020-as évekig viszonylagosan visszavonultan élet, egy harcművészeti iskolát tartva fenn, az egyesült államok területén, melyben aztán a különböző tehetséges diákok fejlődését próbálta elősegíteni, már nem csak a harcművészetek, de a lappangó tehetségek esetén a mágia útján is.
Ahogy aztán a Fátyol szakadozni kezdett, és egyre nyilvánvalóbbá váltak bizonyos dolgok, úgy fordult fel az ő élete is fenekestül. Az emberek félelme, és gyűlölete sokszor csak célpontot keres, és nem számít, hogy megérdemelt, vagy teljesen jogtalanul fordul valaki ellen a haragjuk, a félelem sokszor lehet erősebb, mint a józan ész, főleg akkor, ha egész csoportokat ragad magával, és mossa össze őket.
A visszavonultan élő harcművészeti oktatóra aztán új bélyeget sütöttek. Innentől ő is csak egy volt a veszélyes természetfeletti lények, vagy természetfeletti képességekkel rendelkező emberek soraiból, egy a mágusok közül.
Végül odáig fajultak a dolgok, hogy kénytelen volt felszámolni addig életét, és egy másik államba költözni, ahol aztán lehetőleg nem tudott róla senki semmit. A következő időszak már senki számára nem volt sem békés, sem nyugodt, sem kellemes. A Fátyol teljes szétszakadásával, és az egyike volt azoknak, akik annak ellenére csatlakoztak a vadászokhoz, hogy mágusnak születettek. A vámpírok, és a farkasok kegyetlenkedései a vietnami háború, a második világháború veszteségeit idézték fel benne, és mindenképpen tevőlegesen is részt akart venni a megakadályozásukban.
A kilátástalan szélmalom harcot még akkor sem adta fel, amikor már nyilvánvalóvá vált, hogy a birodalmak megalakulnak, és az ember háttérbe szorul saját világában. Nagyon sokáig a menekült táborokban tevékenykedett, már elsősorban gyógyítóként, próbálva segíteni az ottani túlélők nehéz helyzetén.
Ebben az időszakban ragadt rá végül a név, mely mellett a valódi kiléte már feledésbe merült, és legyen szó ellenségről, barátról, vagy hivatalos szervről, már csupán Crusader néven emlegetik, vagy ismerik.
A következő fordulópont akkor következett be az életében, amikor a mágusoktól keresték meg, a kormánynak egészen pontosan az a kis része, aki valamilyen szinten segítséget akart nyújtani a menekülttáborban rekedt emberek számára, majd később megállítani a farkasok és a vámpírok között dúló vérfürdőt, melynek elsősorban megint csak az emberek látták a kárát.
Segített annak a varázslatnak a megalkotásában, amelynek köszönhetően ma már nem lehet átalakítani senkit sem egyik, sem másik faj tagjává, és mind a vámpírok, mind a farkasok listáján ott szerepel a neve a keresett közellenségek között.
A mágusok birodalmát akkor hagyta el, amikor az Antarktiszon megalakult az úgynevezett világkormány, melynek intézményével nem tudott egyetérteni. Mára már egyedül a tündérek azok a természetfeletti fajok közül, akik barátjuknak tekintik a kereszteslovagot.
Napjainkban a világot járja, vámpírokra, és vérfarkasokra vadászva, bár a birodalmak jó részében törvényen kívüliként tartják számon, a mai napig vállal megbízásokat a mágusok birodalmától, ha azzal segítheti az emberek sorsát, vagy keresztbe tehet a farkasok, vagy a vámpírok terveinek.
Egyike azoknak, akik szívesen és ingyen segítenek Esgalnordis családegyesítési kísérleteiben, vagy ha embereket akar menekíteni a vámpírok birodalmából. Bár fizetséget sosem kért a szolgálataiért, a tündér lány mégsem maradt adósa. Rendszeresen keresi fel valamelyik menekült táborban vissza állva betegeket gyógyítani, és bár magának sem vallja be, a tündér lányból sugárzó tiszta jóság az, ami sokszor erőt ad neki, hogy tovább folytassa az egyre reménytelenebbé váló harcot lassan az egész világ ellen.

Mágiában való jártasság:

Megértés vagy megfigyelés - Intellego (In): 1
Változtatás - Muto (Mu): 1
Irányítás - Rego (Re): 1
Létrehozás - Creo (Cr): 2
Rombolás - Perdo (Pe): 2

Tűz - Ignem (Ig): 2
Víz - Aquam (Aq): 1
Föld - Terram (Te): 1
Levegő - Auram (Au): 1
Érzékek, illúziók - Imagonem (Im): 1
Gondolatok - Mentem (Me): 1
Növények - Herbam (He): 1
Állatok - Animalem (An): 1
Értelmes lények teste - Corporem (co): 1
Mágia - Vim (Vim): 1

OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ

Pár dolog, amit szeretek az életben: Különleges kardok, és szúró-vágó fegyverek, gyors motorok, és autók, Musashi művei, költészet, finom borok, kellemes és lágy dallamok, csinos hölgyek.

Pár dolog, amit utálok az életben: Vámpírok, vérfarkasok, megalkuvás, árulás, hazugság, pénz, a világkormány.

Céljaim:
A vámpírok, és a vérfarkasok kiirtása az utolsó egyedig, a természet anomáliáinak tartja őket, és a vérszomjas természetüket, mára mondhatni erre tette fel az életét. Megalkuvást nem ismer.

Álmaim: Egy szabad, bölcsek által vezetett egységes emberi faj, amelynek már nem részei a sötétség teremtményei a vámpírok, és a vérfarkosok, és amely szimbiózisban él és fejlődik a Árkádiával, ahol az igazi értékek a lélekből fakadnak, és nem az anyagi világ adja őket.

Félelmeim: Sosem mert megállapodni, sem igazán közel engedni magához senkit. Mindig is nehezen viselte a szerettei elvesztését, ezért általában húzott egy éles határvonalat a kapcsolataiban, amit aztán később csak alátámasztott a veszélyes életmód, amit választott, és hogy nem akart külön veszélybe sodorni senkit.

Titkaim: Azért nem enged magához senkit igazán közel, mert fél, hogy elveszíti, hogy bajba sodorja, vagy hogy nem fogja tudni megvédeni. Sok esetben ez rejlik a mogorva, vagy távolságtartó természet mögött, de érző szívet takar.

Titkai közé tartozik még a továbbiakban a valós kiléte. Régen feledésbe merült már Andrew Thorsen személye, hiszen a világ folyamatosan változik, a vadászok nagy része már az MI rabszolgája, s a mágusok világában sem áll meg az idő. Mára már csak egy rémalak maradt a vámpírok, és a mágusok számára.

Play by:


A hozzászólást Crusader összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 04, 2014 10:39 pm-kor.
Crusader
Crusader

Hozzászólások száma : 184
Join date : 2014. Feb. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Andrew Thorsen Empty Re: Andrew Thorsen

Témanyitás by Admin on Kedd Feb. 04, 2014 2:49 am

Egy pár varászlatötlet a szintedhez mérten:

CrAu 3 - Köd
Ködöt teremthetsz magad köré egy 10 méteres körzetben és az a helyén marad kb. 5 percig.

PeAu 3 - Nehézlégzés
A célpont légzését megnehezíted, de megállítani még nem tudod.

CrTe 3 - Porfelhő
Egy emberfejnyi port teremthetsz valahol a közeledben.

CrCo 3 - Vérzéscsillapítás
A kezdet egy seb fölé tartva elállíthatod a vérzést.

PeCo 2 - Gyengeség
Elgyengítheted az ellenfeledet. Az illető ereje a felére csökken a következő 2-3 perc idejére.
PeCo 3 - Fájdalom
Egy végtagban fájdalom érzetét keltheted, mintha sebesülés érte volna, de valódi sebet még nem okozol.

CrIg 2 - Lángnyelvek
A tenyereden lángnyelvek izzanak fel, melyek megégetik azt, akihez hozzáérsz.

PeIg 4 - Hűtés
Lehűthetsz egy tárgyat akár -40 fokosra is. Élő testeket is hűthetsz, e csak pár fokkal tudod csökkenteni a hőmérsékletüket. Lázcsillapításra is alkalmas.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Andrew Thorsen Empty Re: Andrew Thorsen

Témanyitás by Admin on Szomb. Feb. 08, 2014 9:07 pm

Alap TP: 1
Harminc évnél idősebb: +2 TP
+2 TP mágiára

Ismerős: Esgalnordis +1 TP (már elkölthető)

Összesen: 6 TP

Mágikus képességekre elköltve 5 TP
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Andrew Thorsen Empty Re: Andrew Thorsen

Témanyitás by Crusader on Szomb. Ápr. 05, 2014 11:48 pm

Esgalnordis ismerős +1 TP: Csendben.

100. hsz. +1 TP: Kéz nélkül
Crusader
Crusader

Hozzászólások száma : 184
Join date : 2014. Feb. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Andrew Thorsen Empty Re: Andrew Thorsen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.