FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Hans Klausmann 2rzfn0h

Hans Klausmann 2ppiwdy

Hans Klausmann 2s8ibs0

Hans Klausmann Vzh8q1

Hans Klausmann Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Hans Klausmann EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Hans Klausmann EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Hans Klausmann EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Hans Klausmann EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Hans Klausmann EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Hans Klausmann EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Hans Klausmann EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Hans Klausmann EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Hans Klausmann EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Hans Klausmann

Go down

Hans Klausmann Empty Hans Klausmann

Témanyitás by Hans Klausmann on Kedd Feb. 11, 2014 6:45 am

Hans Klausmann


Hans Klausmann 30w5kx5

Teljes név: Hans Friedrich Klausmann (szül.: Henry FitzRoy, Grafton első hercege)
Becenevek, álnevek, stb.: sok van, sok-sok személyazonossággal
Faj: vámpír
Nem: férfi
Születési hely és idő: 1663.09.28. Elhunyt: 1690.10.09.
Jelenlegi tartózkodási hely: szinte állandóan mozgásban vagyok
Jelenlegi foglalkozás: -
Rang: -

Különlges képességek: Fakír, Szinte emberi, Az Álca

Kapcsolatok

Nem törekszem semmilyen tartósabb kapcoslatra, mert abból csak gond van.

Megjelenés

Laza megjelenés, hűvös elengacia, némi romlottsággal vegyítve. A romlottságból egyértelműen több van a felszín alatt, mint amit láttatni enged. Szőka haj, kék szem, vékony alkat. Hiába született angolnak, bárki inkább németnek, hollandnak vagy skandinávnak nézné, és ezt ki is használja a hamis személyazonosságok készítésénél.
Az öltözködése leszer, de elengáns, kivéve, ha valami mocskosabb melóra készül, akkor a megjelenés háttérbe szorul a praktikum mögött.

Viselkedés

Céltudatos, hideg, számító, elhivatott. Azt teszi, amit igazán szeret: vadászik, illetve inkább vadásztat. Élvezi a veszélyt, és azt, hogy általában erőfölényben van, ami megkönnyíti a dolgát. Mindent elkövet, hogy teljesítse a megbízást, amit elvállat. Hogy mi ez? Sok mágus kell hozzá, az kétségtelen.

Előtörténet

II. Károly angol kirány törvénytelen fiaként születtem. Ezen a sorson legalább 19 másik gyermekkel osztoztam, de csak keveseket ismertem közülük személyesen. Apám elég hamar elimsert, és megfelelő, abban a korban igen előkelőnek számító neveltetést kaptam. Kilenc évesen már megnősültem, de mentségemre legyen szólva az ara meg csak öt éves volt. Igazából azt sem nagyon tudtuk, mi is történik velünk, játéknak fogtuk fel az egészet. Mikor 16 éves lettem, a szertartást egyébként megismételték. Ekkor már Grafton hercege voltam. Apám elhalmozott címekkel, a térdszalagrend lovagja lettem nemsokára. Igaz, mindent megtettem, hogy megszolgáljam az elismerést. Tengerészeti pályára léptem, és szép sikereim voltak. A szólás úgy tartotta én vagyok apám legjobban sikerült és legnépszerűbb fia.
Háborúból pedig volt elég. Kezdhetjük ott, hogy nagyapámat, I. Károlyt a prlament 1649-ben lefejeztette. Apám és öccse először fogságba került, majd küldölre menekült. Apám csak 30 évesen lett király, amikor a népe mégis visszahívta őt a trónra. Elég sokat háborúzott hol saját magáért, hol a francia király zsoldjában. Szüksége volt hűséges, megbízható, hozzáértő katonákra.
Húsz évesen megszültett a fiam, Charles. Úgy tűnt, hogy mindenben nekem kedvez a szerencse. De történtek aztán sötétebb dolgok is az életemben. Volt pár párbajom. Ez abban a korban megesett. Mivel kitűnő felkészítést kaptam ifjúkoromban, nekem nem esett soha küönösebb bajom, de voltak páran az ellenfeleim közül, akik otthagyták a fogukat. Volt, akit sajnáltam, volt akit nem. És volt, akitől utána kezdtem csak el félni.
Preston egy genny alak volt, mindig is undorodtam tőle, és nem kellett sokat provokálnia hogy kihívjam. Elfogadta a kihívást, párbajoztunk, megöltem. Aztán négy nap múlva éjjel megjelent nálam. A kardomért kaptam és újra leszúrtam, de nem ártott neki. Megköszönte nekem, hogy segítettem neki megrendezni a saját halálát. Hamar rájöttem, hogy csak egy eszköz voltam a kezében. Megpróbáltam megfenyegtni ezzel, azzal, bár még nem tudtam pontosan mivé is vált. De ebben is ő volt a jobb. Azt állította, hogy megöli a fiam, ha szembeszállok vele, s bizonyítékul, hogy megteheti, a gyermek egy hajfürtjét mutatta fel. Már járt a szobájában.
Nem tehettem mást, behódoltam neki. Szüksége volt rám a terveihez, így elkeztük előkészíteni az eltűnésemet. 1690. októben 9-én Cork ostrománál haltam meg hivatalosan. Igazából csak pár héttel később, Franciaországban ölt meg és tett vámpírrá, addig szüksége volt rám élőként, hogy egyes ügyeket elintézzek neki. Nem akarom résztelezni, mire használt fel. A lényeg, hogy Preston egy kisstílű senki volt, és alig pár évig lehetett vámpír, mert megöltem. Sajnos ettől még nem fordíthattam vissza azt, ami velem történt, és nem térhettem vissza a családomhoz, de igazából már nem is akartam. Itt megszimatoltam valamit, ami sokkal jobban lázba hozott.
Megérettem, mekkora hatalom lehet az, ha valaki nem csak egy emberöltőben tud gondolkodni. Utazni kezdtem, keresgéltem, és egy idő után megtaláltam az első vámíprt, akinek igazán volt hatalma, méghozzá a francia udvar berkeiben. Hátulról irányított, szőtte a hálóját. Felajánlottam neki a szolgálataimat oktatásért és védelemért cserébe. Több évtizedikg szorosan együttműködtünk, aztán pedig én áthelyeztem székhelyemet a német udvarba, és innentől összehangoltuk tevékenységünket. Nem mi voltunk ott az egyetlenek. Voltak mágusok a körünkben, és pár tündér is felbukkant néha itt-ott. Néha összedolgoztunk, néha egymás ellen. Semmi sem volt lebetonozva.
Ettől kezdve folyamatosan, és egyre önállóbban voltam jelen a nagypolitikában, igaz mindig csak rejtekezve. Rengeteg cselszövésben, és egyéb ügyletben volt benne a kezem. Titkos paktumok, kémkedés, bosszú, zsarolás ... Aztán lassanként a politika kinőtt engem, vagy én nőttem ki a politikát. Addig éleztem igazán, amíg királyokról és hercegekről szólt az ügy. Amint átvették a helyet a pártok és kormányok, az már nem az én asztalom volt, így hát váltottam. Egy ideig csak tanultam és utazgattam.
Aztán megérkezett a modern kor. A Fátyol szétszakadása előtti évek igen sűrűek voltak. Az egész világot átalakítottuk. Élveztem azt az időszakot. De a változások nem mindenben hozták azt, amit reméltünk. A Moratórium hatlamas pofon volt, megrendültünk tőle. Mi több, innentől támaszkodhattunk egy csomó olyan dolgora, ami addig az életünk része volt. Sokan használtak olyan tárgyakat, malyeket mágusok készítettek nekünk. Ezekben már nem bízhattunk többé.
Most azon dolgozunk, hogy saját lábra álljunk ezen a téren, és én vagyok az egyik játékmester. Jelenleg járom a világot, és zsoldosokat bérelek fel arra, hogy kezdő vagy viszonylag fiatal mágusokat raboljanak el. Velük kívánjuk felépíteni a jövőt.


OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ

Pár dolog, amit szeretek az életben: harc, lovak, tenger

Pár dolog, amit utálok az életben:

Céljaim: Minél több mágust elrabolni.

Álmaim: Ez nem publikus.

Félelmeim: Ez még annyira sem.

Titkaim: Na már cska az kéne!

Play by: Alexander Skarsgard
Hans Klausmann
Hans Klausmann

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2014. Feb. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.