A fajháborúk kora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 2rzfn0h

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 2ppiwdy

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 2s8ibs0

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Vzh8q1

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (18 fő) Szer. Ápr. 15, 2020 9:11 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

"Menekült projekt" főhadiszállás

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Laura Donovan on Kedd Márc. 11, 2014 3:34 am

A farkar morgás ijesztő. Laura is összerezzen tőle először. Lehet tényleg nem kellene annyit piszkálnia a farkasokat, mert egyszer még komolyan veszik. Kicsit össze is húzza magát, békülékeny mosolygás, hogy jól van jól, tudom én hol a helyem.
Ha van még miben akkor esetleg segít a zöldség szeletésben, vagy a sajt reszelésben, esetleg a sajt szeletelésben.
Lionel igen jól elboldogul a konyhában, és határozottan finom illatok kezdenek terjengeni. Sajtos rántotta. Pont ahogyan ő szereti. A farkasok biztosan tettek volna bele egy kis húst, vagy szalonnát is, de Laura most nem bánja, hogy erre nincs lehetőség.
Ha pedig kiosztották rá a mosogatást, akkor miután kész a reggeli neki is lát, hogy a serpenyőt, a tálat, amiben sikerült felverni a tojást elmosogassa. Régen a házvezetőnőjük mindig azt mondta, hogy az igazán ügyes szakács arról ismerszik meg, hogy mire végez a főzéssel a konyhában sem marad mosatlan edény.
Mikor aztán a másik vérfarkas is megjelenik a kis boszorkány már jobbnak látja menedéket keresni. Erre például tökéletes lehetőség a terítés, és a tea készítés. A vérfarkasoknak a narancslé is tökéletes lesz, ahogyan neki is, de Nestor esetében jobb nem kísérletezni a dobozos dolgokkal. Így amíg a farkasok esetleg kitárgyalják amit szeretnének, ő készít némi frissen facsart narancslevet, és egy kis citromfű teát a tündérnek. Tegnap nagyon belakott édességből ma biztosan nem lesz hozzá kedve, főleg akkor nem, ha ugyan olyan a tündér másnaposság is, mint az emberek, vagy a mágusok esetében.
Ha a farkasok nem falták be a saját adagjukat, akkor egy hangulatosan négy személyre megterített asztal várja majd őket a reggelihez.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Lionel Sheperd on Kedd Márc. 11, 2014 3:40 am

- Csak háromra teríts, asszony, mert a tündér haverod éjjel elment. - szól oda Alf a maga vidékies, de kulturált módján.
Ez nekem is új információ, de ha így van, hát már hiába szaladunk utána.
Az omlett kész, az asztal megterítve, hát leülhetünk enni.
- Laura, azt javaslom, még most kora délelőtt kicsit dolgozzunk, aztán irány a tengerpart, amikor már kicsit melegebb lesz. Hazafelé meg veszünk húst. - pillantok Alfra, aki erre hatalmasat bólogat.
Ha másnak sincsen ellenvetése a napirend ellen, akkor mi ketten reggeli után elvonulunk a dolgozószobába.
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Omega on Csüt. Márc. 13, 2014 12:12 am

Játék vége - szabad terület
Omega
Omega

Hozzászólások száma : 170
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Anonymus on Csüt. Márc. 13, 2014 12:26 am

Míg Laura és Lionel közösen írják az üzleti tervet, mások utánuk nyomoznak. Nyilván a Vámpír Birodalomban a máguskapu fogadó oldalán páran roppant ingerültek, és igen komoly energiákat fektetnek abba, hogy kinyomozzák, ki felelős a támadásért.
Az eredmények lelombozóak. Talán ez az első olyan katonai akció, amiben ennyire összedolgozott több birodalom is egyöntetűen a vámpírok ellen. Az alakváltók csak jóváhagyták az akciót, egyes források szerint már inkább a megtörténte után, de hát ők hivatalosan soha nem támogatták az emberkereskedelmet, csak szemet hunytak a létezése felett. A támadást mágusok tervelték ki, ők adták a technikai támogatást, övék volt a felderítő, és a "bomba". A csapat viszont tündér területen keresztül érkezett, és voltak vérfarkas tagjai is. Nem egészen tisztázott, hogy a vérfarkasok mint magánember, vagy mint a népük képviselője voltak ott, de ott voltak.
A nyomozás információi titkosak, hiszen igazából a tábor is az volt, a média semmit nem tud az akcióról, a vámpírok érthető módon hivatalos panaszt ezért nem nyújthatnak be. A titkos információkhoz is hozzá lehet férni azonban. Elég meghívni valaki nagy fejest egy jó kis vadászatra, némi alkoholos vérrel itatni, és máris megfelelően oldott a beszélgetés.
Felmerül a mágus fruska neve újra, aki vadászt uszított az ezredesre. Hamarosan az is nyilvánvaló lesz, hogy a csaj a saját hazájában sem kedvelt, és jelenleg nincs is ott. Chrisnek csak utasítania kell a mágusát, hogy próbálja meg megtalálni a lányt. A kereső varázslathoz elég egy fotó is, azt meg a média szolgáltat bőven. A helyszín Trieszt, azaz Tündérföld. Nem nehéz találni valakit a birtokon, aki némi véradó mentesség és egyéb kedvezmények reményében hajlandó felderítő munkát végezni a könyéken. A lányt három vérfarkas védi folyamatosan.
A tervezés ezek után indul meg.

folyt köv.
Anonymus
Anonymus

Hozzászólások száma : 203
Join date : 2014. Feb. 08.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Anonymus on Csüt. Márc. 13, 2014 12:34 am

A tervezés eredményeképpen néhány nap múlva egy ügynök egy jahtot vásárol a Földközi tengeren, Trieszt közelében. Igazi luxusminőség, csodás darab, és ami a fő, képes helikoptert fogadni. A vevő nem valós személy, de mire ennek utánanéznek majd, már nem lesz lényeges.
A jacht megközelíti Triesztet, de nem hajózik be a kikötőbe. Lehorgonyoznak egy közeli csendes öbölben, a személyzet négy napos kimenőt kap azzal az indoklással, hogy az új tulajdonos nemsokára érkezik, és akkor hosszabb hajókázásra indul majd. A yachton csak egy ügynök, és két új biztonsági ember marad őrzésre.
Christinan és Hans ekkor helikopterre száll még Vámpírfödön. A régi Ausztria déli részén egyszer tankolniuk kell, az üzemanyag oda terepjáróval érkezett még korábban. Innen repülnek tovább a yachra, ahol kivárják a következő naplementét. A yacht motorcsónakjával érkeznek a partra, hogy lerohanják a kis házat. A két biztonsági velük tart ugyan, de csak háttérmunkára hivatottak, az akciót a két vámpír akarja végrehajtani.
Anonymus
Anonymus

Hozzászólások száma : 203
Join date : 2014. Feb. 08.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Laura Donovan on Csüt. Márc. 13, 2014 12:51 am

Lionel már elment. Sajnos az elmúlt napok inkább csak munkával teltek. A vérfarkas lelke ha lehet még sokkal több sebet hordoz magán, mint Lauráé. A lány valahol sajnálta is, hogy nem alakult több köztük, valahol nem. Fogalma sem volt még róla igazán mi lesz ennek az egész felfordulásnak a vége, és annak ő sem örült volna, ha Lionel csak vívódik, és nem képes a munkájára figyelni, ami most tulajdonképpen a legfontosabb neki.
Neki itt csak az a szerep maradt, hogy megvárja, amíg a farkas letisztázza magában a dolgokat, és eldönti, mit is szeretne.
A másik három őrzőjén látható volt, hogy nemszeretem munka ez nekik. Se a mágusokat, se a tündéreket nem zárták a szívükbe, és most egy mágus lányra vigyáznak tündérföldön.
Egy fent aludt a hálószobában, egy lent az alaksorban rendezte be az edzőtermet, amihez már összevásárolgatták a sok kelléket, hogy legalább formában maradjanak, egy pedig Laura mellett segédkezett a konyhában.
Eddy helyes kölyök volt. Olyan 300 éves kölyök, akiben még mindig maradt egy adag csibészes báj, és humor. A legnehezebb az volt az egészben, hogy itt mindenki úgy kezelte őt, mintha Lionel párja lenne, és ez alól egyedül Lionel volt kivétel. A háziasszony szerepbe már egészen beleszokott, és ehhez a farkasok is sokban hozzájárultak. Alapvetően úgy kezelték őt, mint Lionel feleségét, aki vendégül látja őket, így a női munkák jobbára ha akarta, ha nem rajta ragadtak. Ilyen volt a főzés is, ahova legtöbbször inkább csak leskelődni érkezett farkas, segíteni ritkábban.
Most valahogy Eddy mégis felajánlotta, hogy hús szeletelését magára vállalja, és ezt Laura nem is bánta. A társaság a fejébe vette, hogy száműzetésük alatt kipróbálják a helyi konyha specialitásait, és úgy tervezték, hogy Laurával főzetik meg az ételeket. A lány nagyon kevés húst evett, és az is inkább csak hal, vagy valamilyen tengeri finomság volt, sosem például marhahús. A vadashoz ugyanis az kellett. Így aztán most amíg Laura zsemlegombócokat készített, és a szószt, addig Eddy dolga volt, hogy előkészítse a húst is.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Hans Klausmann on Csüt. Márc. 13, 2014 1:15 am

Az első cél valamelyik farkas kicsalogatása a házból. Persze ha Laura jön, az se baj. Ez nyilván az én feladatom lesz. A kémünk beszámolt arról a kis incidensről, ami a csapat megérkezése körül zajlott, és csak "részeg tündér" fedőnéven híresült el kettőnk között.
Most én leszek az, aki eljátssza a részeg tündért. Az akcióhoz kifejezetten tündérinek is akarok kinézni, szóval világos színű bő ruhák vannak rajtam, kissé hippis kinézetűek, bár alatt ott a sötét kezeslábas is. Mágikus lenyomatomat is átigazítom tündérfélére, és vígan dudorászva kissé bizonytalan léptekkel beballagok a kert végébe, az úszómedence túloldalára. Sajnos nem tudok tündérül, de ez annyira nem baj, a dudorászásba beleszövöm azt a pár szót, amit ismerek, a többi meg amolyan "lalala" pár elvetélt szókezdeménnyel.
A ruhákat, amiket viselünk mindketten bedörzsölgettük gyógynövényekkel, igazi jó kis büdös Árkádia szagunk van. Míg én megpróbálom csalinak eladni magam, Chris a telekhatáron túl lapul a bokrokban.
Hans Klausmann
Hans Klausmann

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Christian Wittmore on Csüt. Márc. 13, 2014 1:19 am

Kellett már ez a kis akció vérpezsdítésként. Élvezem minden pillanatát eddig. Mintha valami gyerekcsínyre készülnénk, bár a helyzet sokkal komolyabb, és akár mindketten ráfaraghatunk erre. Nem mintha annyira bánkódnék, ha vége a dalnak, de nyilván az esetleges sikerélmény jobban dominál.
Rajtam csak sötét ruha van, beleolvadok az éjszaka sötétjébe a bokrokban. Hans feladata idáig csalni az első delikvenst. A többi már rajtam múlik.
Christian Wittmore
Christian Wittmore

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Mar. 09.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Laura Donovan on Csüt. Márc. 13, 2014 1:59 am

Tündér bűz, tündér nyikorgás. Ez még Nestortól is szokatlanul hamis, de vérfarkas ne akarjon belelátni egy tündér elméjébe, hiszen akkor veszélybe kerülne az épp esze.
Eddy viszont azonnal értesíti a másik két falka tagot, hogy valami nyűg van, mert Nestor megint jött, és megint tök részeg.
Alf szokásához híven most is bal lábbal kel az emeleten, főleg azért, mert nem magától ébredt, hanem Eddy zavarta fel. Válaszként csak valami olyasmit küld vissza, hogy remélem a kaja is kész kölyök, mert te kerülsz az étlapra.
Stan pedig csak valami hasonlót, hogy oldjátok meg. Neki most éppen marhára nincs kedve a tündérekkel vesződni.
Az egy dolog, hogy a tündérekkel dolgoznak együtt a vérfarkasok, de ettől még nem feltétlenül fogják kedvelni őket, és nagyon messzire se kell menniük ahhoz, hogy tündérszaggal legyen tele körülöttük minden. Errefelé azért megesik, hogy felbukkan egy-kettő.
Végül aztán Eddy zárja a morgolódás sorát.
- Te Laura, nem akarsz kimenni megnézni, Nestor miért van megint beállva, meg egyébként is mit keres itt? Meg ő úgyis hozzád jött. Szóval...
Szóval a vérfarkasoknak marhára nincs kedve a tündérnyűghöz a vacsora helyett.
- Nestor itt van?
- Aha. Majd én kavargatom addig azt az izét. Nem fog leégni. Ha sietsz még megúszhatjuk, hogy megint a medencéből kellejen kihalászni.
Laura már megtanulta, hogy a vérfarkasokkal amúgy sem túl eredményes vitatkozni. Morgás lesz belőle, és amit nem akarnak, úgyse csinálják meg. Így aztán kötényben, melegítőben, és pólóban ő indul megelőz a következő tündér katasztrófát.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Hans Klausmann on Csüt. Márc. 13, 2014 2:04 am

És a csaj jön! Ilyen nincs! Hát milyen testőrök ezek?! Bizonytalan léptekkel próbálom elkerülni a medencét, és kijutni a kertből, természetesen Chris irányába.
A nóta elhallgat, helyette nyögök egy, mint aki nincs teljesen jól, és megtámaszkodom egy fa törzsén. Kicsit megrázom a fejem, mint aki szédül, és továbblépkedek, mint aki észre se vette, hogy valaki feléje tart.
Hans Klausmann
Hans Klausmann

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Christian Wittmore on Csüt. Márc. 13, 2014 2:07 am

Ahogy Laura kilép a kivilágított házból, az alakjából eléggé nyilvánvaló, hogy nő jön ki, és a mágikus lenyomat pedig nem vérfarkasé. Úgy tűnik szerencsénk van, mert egyenesen a karjainkba sétál a bogárka.
Nem mozdulok, még az jó, ha közelebb jön, Hans pedig nagyszerűen csalja erre felé. Olyan élethűen játssza a részeget, hogy még én is szinte elhiszem. Ahogy ismerem a habitusát, nyilván van benne gyakorlata amúgy is.
Christian Wittmore
Christian Wittmore

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Mar. 09.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Laura Donovan on Csüt. Márc. 13, 2014 2:21 am

Mérges fújás, ahogyan egy cica fejezné ki nemtetszését. Amint "Nestor" elkezd most meg kifelé botorkáni a kertből.
~ Hát ilyen nincs. Hova megy ez? Odaég a vacsora...
A lánynak sincs nagyon késztetése fogócskát játszania a tündérrel. Van itt neki három vérfarkas, akikre vigyázhat. Gyerekekből elég ennyi is. Tényleg olyanok, mint a rossz gyerekek. Eddy folyton hülyéskedik, a másik kettő meg mindig morog. Ehhez a részeg tündér még az egyetemi bulikon, és a kolesz maratonokon edzett Laurának is sok lesz.
~ Nestor mi csinálsz? Hova mész?
Telepatikus üzenet, hiszen mentál mágus annak az alaknak, akit ő Nestornak hisz, vagy egészen pontosan Nestornak. Hogy célba ér-e. Mit lehet azt tudni egy részeg tündérnél?
A következő már a vérfarkasoknak megy, méghozzá Alfnak. Bár ő a legmorgósabb, de ugyanakkor a rangidős is a három közül.
~ Alf valami baj van Nestorral. Olyan furcsán viselkedik. Besétál a kertbe, támolyog, mint aki megjárta a cukrászdát, aztán meg elkezd kifelé botladozni.
Ennek annál is inkább nincs semmi értelme, mert Nestor nem jár ide látogatóba. Sajnos még Lionel sem. Ha valami fontos ügyben jött, akkor miért eleve részeg? Ha pedig rosszul van, akkor miért kifelé megy?
Válasz is érkezik, de megint csak valami morgásféle.
~ Tündérek... Mágusok...
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Hans Klausmann on Csüt. Márc. 13, 2014 2:30 am

Sajnos a csaj elakad. A fene egye meg!
Már a kerten kívül járok, Chris itt van a közelben. Nem akarok visszamenni, főleg visszafordulni, mert akkor esetleg gyanús lennék.
Lecsüccsenek a fűbe, mint akinek ott fogyott el az üzemanyag.
- Laura! - motyogom magam elé ködösen. - Ó, Laura ...
Mint aki éppen egy lányt lát maga előtt, aki ott sincs.
A lány a hátam mögött van, és nagyon szeretném, ha közelebb jönne. Ha nem jön, kénytelenek leszünk kicsit mozgalmasabb forgatókönyv után nézni.
Hans Klausmann
Hans Klausmann

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Laura Donovan on Csüt. Márc. 13, 2014 2:38 am

Lassan azért Alf is befut. Az ugye fel se merülhet senkiben, hogy az alig 50 kilós lány cipelje be a vállán a tökrészeg tündért.
A vérfarkas pedig már most iszonyatosan mérges. Utálja a tündéreket, utálja a mágusokat, utálja, hogy itt kell lennie, és az egyetlen jó az egészben, hogy a csaj legalább jól főz.
- Menj be Laura, készítsd elő neki az emeleti hálót. Megint ki lesz majd ütve vagy fél napig.
- Na ne szórakozz Alf! Nem vagyok a házvezetőnőtök!
Azért a lány sem igazán jól viseli ezt a közös együttlétet. Egy nagyvilági nő volt mindig is, és most azt várják el tőle, hogy egy háziasszony szerepét játssza el. Eszébe se jutott volna ilyesmi 24-25 évesen. Esetleg majd valamikor jóval később, talán 50 év múlva, talán akkor sem.
Szóval Laura nem a falka tagja. Így aztán esze ágában sincs szót fogadni. Az még rendben van, hogy hálás a farkasoknak, hogy segítenek neki, de az ugráltatást azóta sem állhatja. Odáig már eljutottak, hogy ha megérik valamire azt megteszi, de a parancsolgatás még mindig neki való.
Alf nem foglalkozik tovább a sértődött lánnyal, és ő indul el Nestor felé. A kis csajtól hiába is várná, hogy becipelje a tündért.
- Te Nestor, sok lesz már a mókából. Minden tündér olyan idétlen te, vagy csak minket kínoz veled a sors?
Alf azóta sem heverte ki a cukrászdás kalandot, és a fagylatot.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Christian Wittmore on Csüt. Márc. 13, 2014 2:48 am

Erősítés jött. Mindig adódnak váratlan helyzetek. Most az időzítés a lényeg, hogy ki mikor mozdul. Én speciel amint a farkas eléggé közel jön, és elérem egyetlen ugrással, azonnal rávetem magam, és semmi sem számít, csak az, hogy beléharapjak bárhol, és lenyeljem az első kortyot. Minden mentális erőmmel megpróbálom magamhoz kötni őt. Nyilván nem könnyű egy farkassal, aki gyűlöli a vámpírokat, de hát ő hozzám képest még fiatal. Hogy hat-e rá a béklyó, nem tudni. Nekünk nyilván jobb lenne, ha hatna, talán neki is. Ha lenyeltem megfelelő vérmennyiséget, akkor elengedem, és megfordítom.
- Te most mellettünk harcolsz. Támadd meg a másik két farkast!
Ha a ház felé indul meg, akkor rendben, ha visszafordul akkor kénytelen leszek megharcolni vele.
Christian Wittmore
Christian Wittmore

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Mar. 09.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Hans Klausmann on Csüt. Márc. 13, 2014 2:50 am

Az előzetes megbeszélések szerint az első farkas, bárki is az, Chris támadja be, és megpróbálja átállítani, hogy nagyobb legyen a zűrzavar. Nekem ezek alapján most a lány a dolgom.
Amint rezdül bokor Chris körül azonnal felpattanok, és Laurára vetem magam. Nem akarom ledönteni a lábáról, csak egyik kezemmel átölelem, a másikkal pedig előrántom a zsebemből a fecskendőt, és az altatót a kisasszonyba döföm.
Hans Klausmann
Hans Klausmann

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Laura Donovan on Csüt. Márc. 13, 2014 3:16 am

Ahogy a vámpír Alfra ugrik három dolog történik.
~ Riadó vámpírok!
A mentális parancs a másik két falka tagnak, akik ezek után természetesen rohanni fognak kifelé. A másik, hogy Alf megkezdi az átváltozást vérfarkassá, és azonnal megpróbál ráfogni két kézzel a belé harapó vámpír fejére. Ha kinőnek a karmok, akkor belenyomni, ha nem, akkor egészen egyszerűen letépni, összeroppantani, mint egy dinnyét. Ezeken persze befolyásolhat az, ha hat a béklyó, és akkor az ő támadásának iránya is módosulhat.

Laura Mentál mágus, az első dolog, ami a támadást meglátva történik, hogy varázsol.
~ Ne mozdulj!
Mentális parancs a támadója felé. Hogy mennyire fog hatni, az majd kiderül. Kitérni a lánynak esélye nincs. Hanyatt fog esni, és ez teljesen biztos. Összesen két dolog van, amit megpróbálhat, az első, hogy amennyire lehet tompítva az esést, átgördülni a hátán, és ledobni magáról a támadót. A második, hogy mindeközben eltöri a vámpír állkapcsát baloldalon. Az ütéshez nem kell különösebben nagy erő, sem lendület. Azt a helyet célozza meg, ahol az állkapocs csont a koponyához kapcsolódik, és nem teljes ököllel, a hüvelykujját fekteti fel a mutatóujjára, és az ütés ereje így csupán a hüvelykujja hegyének megfelelő területre koncentrálódik.
Ha a vámpír ledermed, és nem fog tudni tovább mozogni, akkor valószínűleg eltört az állkapcsa, és felkenődött a ház falára.
Ha beledöfte a lányba az injekciót, akkor ebből igen gyors álomba merülés lesz, és utána már minden csak Alfon, meg a többieken múlik, na meg persze azon, hogy milyen sokáig ha a mentális parancs, ha hatott.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Hans Klausmann on Csüt. Márc. 13, 2014 3:22 am

Mentálmágus. Hogy én hogy gyűlölöm azt, ha beletúrnak az elmémbe! De ez ellen nincs menekvés, képtelen vagyok megmozdulni, és merev testtel esek rá Laurára, aki így kb. mintha egy szobrot próbálnak letaszajtani magáról.
Ha ezt nem oldja fel, engem simán széttépnek. Kitűnő!
És ekkor még kapok is tőle egy igazán kellenes kis ütést amitől reccsen az álkapcsom. Minden kínom és bajom ellenére elismerésem a lélekjelenlétének.
Hans Klausmann
Hans Klausmann

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Christian Wittmore on Csüt. Márc. 13, 2014 3:28 am

A farkas karmai belém mélyednek, ahogy ráharapok, de aztán a fogás elernyed, ahogy a béklyó hatni kezd. Közben a teste vonaglik, ahogy elkezd átváltozni. Ez eddig jó. A parancsot hallva viszont sejtem, hogy a másik vonal fennakadásokat szenvedett.
A farkas még átalakul, és a lány újra varázsolhat, akár rám is. Erős. Viszont kettőnket együtt nem tud hatása alá vonni. Vagy engem tart meg a paranccsal, vagy Hanst.
- Támadj! Most! - adom ki újra a parancsot a vérfarkasnak, hogy ne foglalkozzon az átalakulással.
aztán rávetem magam Laurára, és a sorsra bízom, hogy melyikünk lesz majd mozgásképes egy pár pillanat múlva.
Christian Wittmore
Christian Wittmore

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Mar. 09.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Laura Donovan on Csüt. Márc. 13, 2014 3:39 am

Innentől pörögnek fel az események igazán. A két másik vérfarkas is megérkezik, immár átalakulva, és Eddy Alffal közösen, mint két verekedő macska szőrgombolyaggá válva gurulnak el a medence felé.
Hans kap egy megvadult vérfarkast a hátára, ha megpróbál támadni, vagy felkecmeregni, s az őt támadó farkasnak már egyértelmű célja a nyak, a gerinc törése, hogy a fogait a koponya hátsó lágyabb részeibe mélyessze a tarkón. Ő már nem Laurát védi. A vámpírt akarja darabokra tépni.

Laura Donovan alapvetően hírszerző tiszt volt, nem elit kommandós. A semmiből a következő felé lendülő vámpír ugyan azt a mentális parancsot kapja, amit a társa is kapott.
~ Ne mozdulj!
Ez viszont már gyorsabb, erősebb, mint az elődje volt. Olyan sok mindenre itt már nincs idő. A lány jobb karja ösztönösen lendül ki oldalra, hogy tompítson, mert bármilyen gyors is a vámpír, ha ráugrik itt ő is azt fogja leginkább elérni, hogy a lányt feldönti, és maga alá kényszeríti. Ha sikerült a vámpírt mozdulatlanságra kényszeríteni, akkor ahogy a társának, itt is rögtön az állkapocs eltörése a cél. Innentől meg már minden attól függ, meddig tart ki a mentális parancs. Ő van alul, és a vámpír lényegesen erősebb nála. Ha elég ideig kitart a parancs, akkor meg fogja próbálni leküzdeni magáról, ha nem, akkor bár eltörte az állkapcsát, és harapni nem fog tudni, de ütni még igen. Akkor a lányra igen gyorsan ráborulhat az eszméletvesztés. Egy 600 éves vámpír ütéseit már nem valószínű, hogy blokkolni lesz képes.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Hans Klausmann on Csüt. Márc. 13, 2014 3:49 am

Még javában mozdulatlan vagyok, amikor megérkezik a másik két farkas, és én búcsút veszek az életemtől. Ez azért eléggé ciki lenne, de így van. Aztán amikor megérkezik rám az egyikük, akkor hirtelen oldódik a görcs a tagjaimban. Ettől még nem tudom azonnal védeni a támadást, és a hátamon ronda nagy seb keletkezik.
Felhörrenek, és hátranyúlok és az altatós injekciót a farkasba nyomom. Nem fogja teljesen kiütni, de nekem elég, ha lelassul, és eltompul az is.
Szégyen, nem szégyen, kell a két ember testőr. Nekik eredetileg csak az lett volna a feladatuk, hogy elvigyék az eszméletlen lányt, amíg mi elszórakozunk a farkasokkal.
- Segítsetek! - ordítok egyet nekik. Nyilván sejtik, hogy róluk van szó. Persze alig bírom ejteni a szavakat. Ők sem most azonnal fognak harcba bocsátkozni.
Hans Klausmann
Hans Klausmann

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Christian Wittmore on Csüt. Márc. 13, 2014 3:54 am

Sejtettem, hogy ez lesz. Én is merev testtel érkezem a lányra, aki nyilván nem örül neki, hogy a második férfi zuhan rá röpke pár másodpercen belül minden tompítás nélkül.
Közben Hans munkába lendül, bár előbb még hallom, ahogy a vérfarkas megtépi. És a következő pillanatban reccsen az állkapcsom. Ez kellemetlen, de annyira nem vészes. A kellemetlen az lesz, ha én is kapok egy vérfarkast.
Christian Wittmore
Christian Wittmore

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Mar. 09.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Laura Donovan on Csüt. Márc. 13, 2014 4:06 am

Alf és Eddy még tépik egymást. Jobban mondva Eddy próbálja észhez téríteni Alfot.
A Hansot támadó vérfarkas az injekciótól bebódul. Az még így is hátra van, hogy a vámpír kikecmeregjen alóla, és a 50 kilós mágus lányra készített adag kérdés meddig fogja felfogni a vérfarkast.

Laura a következőkben már ösztönösen cselekszik. Ha a vámpír nem végez vele olyan gyorsan, hogy azt neki még felfogni sincs ideje, akkor még tart a varázs, ő pedig azonnal nyúl a feje után, hogy kitörje a nyakát. Alaposat ránt a rajta, hogy törjenek a csigolyák, az sem baj, ha szakad a gerincvelő. Belehalni egészen biztosan nem fog, iszonyatos fájdalmai lesznek, de már legalább nem kell majd neki varázslat, hogy nyugton maradjon. Ha ez így sikerül, akkor valószínűleg akkor tájt kászálódik ki a vámpír alól, amikorra Hans is lábra állhat a vérfarkas alól kikászálódva. Talán logikus lenne, hogy Laura keresse a további támadókat mégsem teszi.
A legkövezetlenebb veszélyforrás mindig az első. Jön az újabb mentális parancs.
~ Ne mozdulj!
A lány terve az, hogy ennek a vérszívónak is tartogat egy nyaktörést. Biztos, ami biztos, az után ők is nyugton maradnak.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Hans Klausmann on Csüt. Márc. 13, 2014 4:15 am

Mikor a farkas felettem bebódul, hallom, ahogy Chrisben reccsen valami. Ez semmi jót nem jelent. Nem vesztegetem az időt felkelésre, vagy egyéb felesleges mozdulatokra, csak kinyújtom a kezem, és megpróbálom elkapni a társam alól kikászálódó lányt. Ha sikerül akkor simán, és egyszerűen beleverem a fejét a medence körüli kövezetbe. Ha nem, akkor tartok tőle, hogy újra mozdulatlan leszek, és az gond. Az roppant nagy gond.

Közben belép a kertbe a két testőr, és egyikük a két egymással civakodó vérfarkast sorozza meg, míg a másik abba ereszt golyókat, ami Hanson pillázik jelenleg. A töltényke nyilván ezüstből vannak, és az első nem spórol velük. A második sem nagyon, csak arra ügyel, nehogy a vámpírt is meglője.
Hans Klausmann
Hans Klausmann

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Christian Wittmore on Csüt. Márc. 13, 2014 4:37 am

Mindent tudtunk erről a csajról, csak azt nem, hogy harcművész is. Ez egy ronda felderítési hiba, aminek rendesen megisszuk a levét. Okos, gyors, bátor. Mikor megfogja a fejem, már tudom mi következik, de van itt egy apró bökkenő: ő mondta, hogy ne mozduljak, szóval ezt az egyet tehetem: minden 600 évnyi erőmmel megpróbálok nem mozdulni. A nyakam recseg, és az az érzésem, hogy további állkapocsdarabok adták meg magukat. Laura ránt egyet a fejemen végül, és érzem, hogy sérüléseket szenvedek ettől, aztán minden olyan egésze furcsa és ködös lesz.
Christian Wittmore
Christian Wittmore

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Mar. 09.

Vissza az elejére Go down

"Menekült projekt" főhadiszállás - Page 3 Empty Re: "Menekült projekt" főhadiszállás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.