A fajháborúk kora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Norldarien Moonshine 2rzfn0h

Norldarien Moonshine 2ppiwdy

Norldarien Moonshine 2s8ibs0

Norldarien Moonshine Vzh8q1

Norldarien Moonshine Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (18 fő) Szer. Ápr. 15, 2020 9:11 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Norldarien Moonshine EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Norldarien Moonshine EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Norldarien Moonshine EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Norldarien Moonshine EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Norldarien Moonshine EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Norldarien Moonshine EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Norldarien Moonshine EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Norldarien Moonshine EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Norldarien Moonshine EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Norldarien Moonshine

Go down

Norldarien Moonshine Empty Norldarien Moonshine

Témanyitás by Norldarien Moonshine on Csüt. Május 01, 2014 12:53 am

Norldarien Moonshine 14ag7ie

Norldarien Moonshine 9is2mo

Teljes név: Norldarien Moonshine
Becenevek, álnevek, stb.: Norl (család, nagyon közeli barátok)
Faj: nemes tündér
Nem: férfi
Születési hely és idő: 1314. - Árkádia
Jelenlegi tartózkodási hely: Árkádia
Jelenlegi foglalkozás: társadalmi vezető, politikus

In: ?, Mu: ?, Re: ?, Cr: ?, Pe: ?
Ig: ?, Aq: ?, Te: ?, Au: ?
Me: ?, Im: ?, Co: ?
He: ?, An: ?
Vim: ?

Kapcsolatok

Sheina Moonshine - a lánya
Nestor Doronion - a pártfogoltja

Megjelenés

182 cm magas, 68 kg, nagyjából egy középkorú ember kinézetét kelti ránézésre. Nyúlánk testalkatú, hosszú barna haja van és sötét szürke szemei. Mindig előkelő öltözéket visel.

Viselkedés

Kimért és távolság tartó, ami a roppant kemény fejének és nagyon körültekintő világszemléletének köszönhető. Az idők során eltűnt az a felhőtlen jókedv ami a tündérekre jellemző, emiatt csak a családi és baráti kör felé nyitott. Mindekivel szemben megadja a tiszteletet, de ugyanakkor el is várja ezt viszonzásul.

Előtörténet

Árkádiában született és itt is él a mai napig, egy, a saját és szerettei számára kialakított erdő részen, melyet Norldarien erdejének hívnak.
Gyerekkorában itt játszott sokat, persze amikor nagyobb lett, mint minden tündérnek, így neki is ki kellett vennie a részét a munkákból. Az ő világukban még ez is csupa szórakozással és mókával tellik el. Aztán ahogy még idősebb lett már tovább kellett lépnie, nemes tündérnek született és ez komoly felelősséget jelentett. Többet akart látni a világukból és fejleszteni a képességeit. Ezért aztán hosszú időre a tanulás és a fejlődés töltötte ki minden idejét. Belecsöppent a társadalmi szerveződésük kellős közepére: hol egy ünnepi összejövetelt szervezett, hol egy farmon szervezte meg a munkát, vagy építkezéshez tervezett alaprajzot, elosztást, berendezéseket. Hamar rá kellett döbbennie hogy sok munka, szervezés és tanakodás áll a jókedvű danolászások mögött. Mert ugye a tündérkék és tündérek elvannak magukkal, élvezik az életet, de a szervezésre teljesen alkalmatlanok, figyelmetlenek, rendetlenek és szertelenek. És ha a munka véget ér, bizony nagyon tudnak unatkozni is, mely még több bolondságra csábítja őket. Hamar átérezte a döntései súlyát és ez a tapasztalat mindig ott lebeg lelki szemei előtt, legyen akármilyen ügy is amit hall, vagy lát.

A sok tennivaló közül egyetlen személy tudta kirángatni, ő volt Leandra, Sheina anyukája. Náluk nincs házasság, bár amióta a föld a tündérek látószögébe került, a fogalmát ismerik, csak hogy ők nem gyakorolnak ilyesfajta elkötelezettséget. Ezért nem élnek egy fedél alatt, de mostanában is sokszor összefutnak.
Sheina a lánya, pontosan 100 éve látta meg az erdők zöldjét először. Sokáig az anyjánál volt, aztán amikor elég erős lett, hol itt hol ott bukkant fel, attól függően hogy éppen kivel akarta eltölteni pár napját. Mindig örül jöttének, neki a szeme fénye még akkor is, ha éppen rosszat hallott róla. Próbálja a helyes irányba terelni, rávilágítani a dolgok rendjére.

Amikor a föld és az emberek világa előtérbe került, majd a világuk sötét foltjai, nagyon sok tündér foglalkozni kezdett velük. A kalandozó kedvű tündérek elkezdtek átjárkálni, több és több kaput nyitottak oda. A nemes tündérek napi megbeszélni valói közé került. Nem nézte jó szemmel, sokszor hangoztatta hogy semmit sem tudnak róluk, bár az is igaz ekkor már jócskán elkezdték behatóbban vizsgálni az ottani életet. Ebből fakadóan hamar rádöbbentek hogy teljesen más törvények vannak, más az életszínvonal, a mentalitásuk, hogy halandóak és halandóságukra árnyékok vetülnek. Ők már tudtak akkor a vámpírok és a vérfarkasok létezéséről is, ami persze még jobban megerősítette benne a tudatot, hogy nekik semmi keresnivalójuk sem lehetne ott. Ellenben a szenvedés, a betegségek a tündéreket tettvágyra sarkallta. Mindenkinek az járt az eszében, hogyan lehetne segíteni. Neki az járt az eszében hogy elképesztő veszélyt hoznak a saját fejükre, mikor itt van a világuk, azzal is foglalkozniuk kellene. Volt aki ugyanezt gondolta, volt aki szerint valamilyen úton módon bele kell avatkozniuk a földi élet történéseibe, hogy segíthessenek a rászorulókon, mert ők segíteni tudnak rajtuk. Ezzel még ő is egyet értett, ám amikor a Moratórium lehetősége felmerült a Fátyol szétszakadását követően, és a vámpírok meg a vérfarkasok a halandókra szabadultak, maguk mögé utasítva az akkori társadalmat, komoly fenyegetést látott benne. Ellenezte, sokan tettek így, de még többen voltak mellette, ezért a Moratórium a mágusokkal az oldalukon létre lett hozva. Világos volt a számára hogy a Moratórium nem segítség, és az elmúlt 50 év ezt bebizonyította. Nem segítettek, csak tüzet oltottak, ami újabb tüzeket szított fel. A jelenlegi helyzet a földön súlyos teherként nyomja a vállukat, felelősek érte, felelősek az emberekért, a vámpírokért, a vérfarkasokért, de még a mágusokért is. A gond csak az, hogy még mindig nem ismerik a lenti szabályokat, kultúrákat, túlképp semmit se. Persze akad egy két tündér, aki igen, mint Nestor, a kapuk örzője, aki tündér létét most is a földön tengeti, ellenőrzi az átjárókat, de ugyanakkor járkál is az ottani lények közt, beszél velük, köztük él. Emelett a lánya is elkezdett átjárkálni a kapukon, ami pedig roppant aggódással tölti el. Sheina okos, de sajnos mint ami minden tündérben közös, túl naív ahhoz a világhoz és ez számos bajba sodorhatja. Ezekről nemrég hallott is ezt azt személyesen Nestortól, ettől meg csak újabb képzeletbeli barázdák húzódtak homlokára, de legalább néhány közelebbi információt is megtudott, nah meg Nestrot saját indíttatástól vezérelve diplomatává nevezte ki. Eddig is ezt csinálta, ezután is ezt fogja, hivatalosan.

Norldarien szinte sose hagyja el Árkádia határait, az egyetlen ok, amiért megtenné, ha Sheina-nak szüksége lenne rá, vagy ha nagyon nagy bajba kerülne. Vagy ha a földről nagy szintű fenyegetettség közeledne a világuk felé. Mostanában sokat foglalkozik a földi dolgokkal, történésekkel is, már nem csak a tündérek birodalma köti le és felmerült az a gondolat is benne, hogy át kellene lépnie a másik világba. Nemrégiben Sheina közbenjárásnak köszönhetően készítette Norldarien azt a mágikus amuletett, mely a viselőjének -ha az vérfarkas- elnyomja a vámpírok iránti ösztönös gyűlöletét.

Pár dolog, amit szeretek az életben: a természet, a könyvek, a tündér birodalom

Pár dolog, amit utálok az életben: a hazugságok, az árulás, a képmutatás, a tiszteletlenség

Céljaim: fenttartani a tündér birodalom szépségét és megvédeni azt

Álmaim: hogy a lánya, Sheina végre észhez térjen

Félelmeim: csak a lányát félti

Titkaim: ha vannak is, mindig nyiltan közli a családdal
Norldarien Moonshine
Norldarien Moonshine

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2014. Mar. 02.

Vissza az elejére Go down

Norldarien Moonshine Empty Re: Norldarien Moonshine

Témanyitás by Admin on Csüt. Május 01, 2014 1:40 am

Alap TP: 1
Tündér: +1 TP
Mágikus képességekre : +3 TP
Ismeretségek (Nestor, Shenia) +2TP
Meghirdetett karakter megalkotása +2TP

Összesen: 9 TP
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

https://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Norldarien Moonshine Empty Re: Norldarien Moonshine

Témanyitás by Norldarien Moonshine on Csüt. Május 08, 2014 9:12 am

Creo 5
Corpem 2
He 2
An 1
Terram 3

a maradékon még gondolkodom
Norldarien Moonshine
Norldarien Moonshine

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2014. Mar. 02.

Vissza az elejére Go down

Norldarien Moonshine Empty Re: Norldarien Moonshine

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.