A fajháborúk kora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Luna Flores 2rzfn0h

Luna Flores 2ppiwdy

Luna Flores 2s8ibs0

Luna Flores Vzh8q1

Luna Flores Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (18 fő) Szer. Ápr. 15, 2020 9:11 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Luna Flores EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Luna Flores EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Luna Flores EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Luna Flores EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Luna Flores EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Luna Flores EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Luna Flores EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Luna Flores EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Luna Flores EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Luna Flores

Go down

Luna Flores Empty Luna Flores

Témanyitás by Luna Flores on Pént. Május 09, 2014 9:00 am

Luna Flores

Luna Flores 1042fz9


Teljes név: Luna Flores
Becenevek, álnevek, stb.: Főnix
Faj: mágus
Nem:
Születési hely és idő: Caracas 2079. január 12.
Jelenlegi tartózkodási hely: Mindig változó.
Jelenlegi foglalkozás: Bérmágus
Rang: Jelenleg nincs, már szabadúszó.

Mágia képzettségek
In: 0, Mu: 0, Re: 0, *Cr: 4, Pe: 0
*Ig: 4, Aq: 0, Te: 0, Au: 0
*Me: 4, Im: 0, Co: 0
He: 0, An: 0
Vim: 0

Luna Flores R1c2n7

Kapcsolatok


Manuela Dever Flores: Luna édesanyja
Enrico Flores: Luna édesapja
Faustino Serrano: Valamikori megbízó
Héctor Manuel Rivera: Valamikori megbízó
Manuel Sanchez: Munka kapcsolat, összekötő
Aiken Granville: Futó ismeretség a megbízások kapcsán Bordeauxból.
Pamela Devenport: Szintén a munka révén. Luna tűnt már fel a régiség kereskedésben pár olyan üzlet kapcsán, ahol ő képviselte a megbízóját.


Megjelenés

Alapvetően csinos, fiatal lány, aki megtanult minden helyzethez alkalmazkodni. Éppen olyan természetesen forog a kormány körökben tartott fogadáson, mint a nyomornegyedek mélyén. Az álruhák tekintetében nagyon ügyes, elvégre nem mindig érdemes a mágiához folyamodni, sőt általában nem.

Viselkedés

A viselkedését alapvetően meghatározza a foglalkozása, a múltja, és a háttere. Ugyan úgy képes hideg fejjel bértestőrként végig kísérni valakit a legkritikusabb helyzetekben, mint egy fogadáson valaki mellett reprezentálva eljátszani a buta csinibabát.
A megbízójához lojális, nem felejti el, ha valaki segített rajta, és szereti törleszteni az adósságait. Mindig betartja az íratlan szabályokat és pontosan tudja, hogy az árulóknak nincs kegyelem. Nagyon nehéz hozzá tényleg közel kerülni, leginkább csak a megkívánt szerepet játssza el, bármi legyen is az.

Előtörténet

Ez a történet Caracas nyomornegyedében kezdődött, ahol gyorsan múlnak a gyermek évek, és sosem volt csillagfényű álom világ. Luna gyerekkoráról nem lehet igazán sokat elmondani. Caracas még egy viszonylag szebb, és élhetőbb város az Alakváltó birodalomban, de ez is inkább attól függ, ki hova születik, és milyen kapcsolatai vannak. Lunának a kezdet kezdetén nem volt semmilyen.
Édesapjáról, és édesanyjáról nem sok van, amit elmondhatna. Sem vállalkozás, sem lehetőségek, egyszerűen éltek egyik napról a másikra, ahogyan tudtak, és abból, amit találtak maguknak. Egy kisgyerek ebben a környezetben nagyon hamar megismeri a farkas törtvényeket, hogy az a tiéd, amit kiverekszel magadnak, és nagyon hamar megtanulja viszonylagosan megvédeni magát. A zord körülményekkel szemben éles kontrasztot alkotott édesapja becsületessége, és az édesanyja szeretete. Egy olyan egyensúlyt adtak Luna számára, amiért a mai napig hálás, mert ezek nélkül az alapok nélkül már valószínűleg ő sem tudott volna megőrizni semmit sem önmagából, mire oda jutott, ahol ma tart.

Az első igazán fontos esemény Luna tizenhat éves korában történt, amikor az édesapja már harmadszor sem tudta kifizetni a védelmi pénzt. A gengszterek egészen egyszerűen azzal akartak fizettetni, ami a legkézenfekvőbb volt. Elviszik a lányát, ha már fémje nincs. Enrico addig soha nem fordult szembe a behajtókkal, és mindig próbálta megteremteni magának, és családjának még ha a legszűkösebb körülmények között is a megélhetést és a viszonylagos biztonságot. Ott viszont a sarkára állt, és nem adta a lányát. Előre megjósolható volt mi lesz a szóváltás vége. Felfegyverzett gengszterek és családját védő apa között a harc nem lehetett volna kétséges. A két behajtó egy kis szórakozás, és példa statuálás miatt agyon akarta verni Luna édesapját. Csak azzal nem számoltak, amivel nem is számolhattak. A rémülten rátámadó kislánnyal, akinek a kezéből kicsapó lángcsóvák halálra égették a két behajtót. A család megmenekült, de a szegényes hajlék is a lángok martalékává vált. Nagyon gyorsan világos lett az, amit innentől kezdve már nem lehetett tovább rejtegetni. Luna mágus. A család nagyon hamar választás elé került. A mágia ritka adomány, és az Alakváltó birodalomban erre különösen odafigyelnek. Enrico választhatott, hogy elengedi a lányát, hiszen ő sosem tudott volna olyan körülményeket, és olyan lehetőségeket biztosítani a számára, ahol tanulhatott volna, és kiteljesíthette volna magát. Kapott érte egy szép összeget, majd egy könnyes búcsú következett.

Luna élete nagyon gyorsan változott meg, amit alig tizenhat évesen feldolgozni is nagyon nehéz volt. Edzések, és mágia elméleti, gyakorlati órák következtek, amelyek során nagyon sokat tanulhatott, fejlődhetett, és az egyszerű utcai harcban szerzett tudását most már tudatosan fejlesztették tovább. Megtanult lőfegyverekkel, és a hagyományos fegyverekkel bánni, megismerte a mágia bizonyos ágait, történelmet, filozófiát tanult, és rengeteget kellett olvasnia. Életének ebben a szakaszában szerette meg a könyveket igazán. Lassan aztán másmilyen órák is következtek, ahol viselkedést, és etikettet tanult, meg kellett tanulnia igazi hölgynek lenni. Az oktatás minden idejét lekötötte, és kitöltötte, és nem is nagyon kérdezték, hogy akarja, vagy van-e kedve hozzá. Eleinte nagyon sokat kérdezősködött a családja felől, de hamar rá kellett jönnie, hogy válaszok helyett csak verést fog kapni. Amikor aztán ezzel se jutottak vele semmire, akkor jött az utolsó, és mindent elsöprő érv, hogy soha többé ne kérdezzen felőlük. Egyszerűen közölték vele, hogy az apjának rengeteg fémet fizettek érte, és ha nem hagy fel az ostoba kérdezősködéssel, akkor megölik a szüleit, hogy végre megértse, hogy most már ide tartozik, és neki a Rivera klán a családja.

Tíz év nagyon komoly kiképzés, és tanulás következett, de a törlesztést már ez alatt az idő alatt is meg kellett kezdeni. A csinos lányból nem csak mágus tanonc lett, de signore Rivera szeretője is. Azt csak később értette meg, hogy ő mennyire jól járt ezzel a fordulattal, mert így csupán egy valakihez kellett alkalmazkodnia, akinek végül is tulajdona volt. Luna képességeit először, és elsősorban a mentál mágia terén tették próbára. Idővel megszokták, hogy ő egy olyan díszítés Héctor oldalán, és senki nem foglalkozott vele. Ebből később igen sok előnye származott a nagyfőnöknek, hiszen sok érdekes információhoz juthatott a mágus segítségével. A tanulmányokhoz idő kell, de ahol már eredményeket tudott felmutatni a lány, ott megbízásokat, és munkát kapott, amiért pedig fizetséget, amit szépen lassan elkezdett összegyűjtögetni. Nem voltak ezek tetemes összegek. Héctor igen sokat vont le tőle, mondván, hogy sokba került a taníttatása, sokba került a megvásárlássá, nagyon sokba kerülnek a fiatalságát, és a szépségét megőrző kezelések, az a kevés fém, amit kapott, mégis egy lehetőség volt arra, hogy azt mondhassa, hogy van valami, ami a tudásán kívül az övé. Ez nem volt persze több, csak egy jó trükk, amivel Héctor magához akarta kötni a lányt. Meg volt a kitűzött összeg, amivel megválthatta volna magát, de ehhez sokat kellett gyűjtögetnie, mégis lehetett célja.

Luna Flores 714psl

Mindent összevetve nem volt rossz sora a nagyfőnök mellett, főleg attól kezdve nem, hogy előlépett Héctor testőrei közé is. Miután párszor Luna ügyességén, tudásán múlott az, hogy nem sikerült egy-egy merénylet, vagy hatalom átvétel, ő is sokat nőtt a bandavezér szemében. A tisztelet, és a képességeinek az elismerése, a lojalitása meghozta számára a lehetőséget arra, hogy ismét előléphessen. Kisebb tárgyalásokat, ügyeket már maga is bonyolíthatott, akár egy-egy külföldi útra is elengedték olyan helyre, ahova egy megbízható ember kellett, és gyors eredményeket szerettek volna elérni. A váltságdíj viszont még mindig csak nagyon lassan gyűlt. Sokat segített, hogy bizonyos apróbb ügyletek Luna kezére kerültek, így került kapcsolatba Pamela Devenporttal is, akinek a boltján nagyon sok régiség futott keresztül, több közülük nem egyszer. Ami a múzeumokba került, errefelé még arról is igen hamar hiteles másolat készült, míg az eredeti darabok a feketepiacon keltek el nagyon jó áron. Luna végül ebben az üzletágban kapta meg a saját helyét, a régiség, és műkincs kereskedelem a Rivera klán által bonyolított részében elsősorban Caracasban, kisebb mértékben az alakváltó birodalomban. Pamela egy nagyon fontos új állomás volt Luna életében, ő volt az első, és mind máig az egyetlen olyan üzleti kapcsolat, akinél egy ideje már nem használ varázslatokat arra, hogy ellenőrizze, át akarják-e verni. Miss Devenport egy nagyon jó érzékű üzletasszony, aki mindig szereti maga is megtalálni a saját számítását egy-egy üzlet kapcsán, de sosem nyúl tisztességtelen eszközökhöz. A kezdetben puhatolózó, és bizalmatlansággal induló üzleti kapcsolat igazi barátsággá nőtte ki magát. Luna mindig számíthatott egy-egy fülesre, vagy Pamela szakértelmére, ami neki segített a gyűjtögetésben a saját váltáságdíjára, Luna közbenjárására pedig a Devenport régiség kereskedés kapott mentességet a védelmi pénzek, és a maffiának fizetendő vámok alól.
Az utolsó részletet a váltságdíjához egy vámpírnak köszönheti, Bordeaux valamikor vámpír parancsnokának. Aiken Granville egy nagyon érdekes személyiség volt. Nem minden feszültséget nélkülözve készült Luna sem az első találkozásra a város parancsnokkal. Az egyik letartóztatása során került a kezébe egy alakváltó, egy kapocs volt Luna számára, hogy felgöngyölíthessen egy vadhajtást a szervezeten belül. Nem volt könnyű meggyőzni a város parancsnokot arról, bizonyos információkat adjon ki, amelyek a Vámpír birodalomnak nem sokat számítottak volna, de Luna szempontjából fontosak lehettek. Nem volt szolgálatati titok, de a parancsnoknak bizonyos szempontból nagyon szilárd erkölcsi elvei vannak. Luna ekkor értette meg igazán, hogy ez a vámpír elsősorban a birodalmat szolgálja, és nem a saját érdekeit. Végül aztán információ cserélt gazdát információért, Granville rajtaüthetett egy vadász társaságon, akik az alakváltóktól terveztek akciókat a Vámpír birodalomba és elvitt egy ígértet is Lunától, miszerint a lány az adósa, és tartozik neki. Granville ügyes játékos volt. Addig nem engedte nyélbe ütni az üzletet, amíg meg nem tudta, hogy ez Luna számára azért olyan fontos, mert a váltságdíja utolsó részlete múlik rajta.

Otthon alapos tisztogatás, és egy nagyon kellemetlen beszélgetés következett signore Riverával. Bár a nagyfőnök állta a szavát, és elengedte a lányt a szolgálatából, a fenyegetés azért ott maradt. Ha bármivel is sérteni fogja az ő érdekeit, akkor hajtóvadászat lesz. Melegen ajánlotta azt is, hogy Luna ha lehet ne Caracasban, és ne is az alakváltóknál kajtasson megbízások után.

A frissen megszerzett szabadság mámorító volt, még akkor is, ha a lánynak majdnem mindene ráment, és ha valahol sajnálta is azt, hogyan zárult a kapcsolata Héctorral. A nagyfőnöknek nem kellett volna figyelmeztetni a lányt semmire. Héctor mindennek nagyon megkérte az árát, de azzal Luna is tisztában van, hogy nélküle sosem nyílt volna lehetősége tanulni, fejlődni, sosem vált volna mágussá, és még mindig csak napról napra élne Caracas nyomornegyedében. Az üzleti kapcsolat megmaradt, de a bizalom megtört. Luna már nem a Rivera klán mágusa többé, inkább csak egy külsős, akit alkalmazhat az, aki kellőképpen megfizeti a szolgálatait.
Nagyon hosszú idő után először tehette meg, hogy nyomoztatott a szülei után, de még mindig nem kereste meg őket. A családja időről időre kap egy összeget, amiből ha nem is fényesen, de meg tudnak élni. A hivatalos történet szerint egy külföldi rokon hagyatékából jön az életjáradék, és egy ügyvéden keresztül intézteti az egészet. Ennél komolyabban nem meri megkeresni őket, amíg nem tud szakítani az életformájával, vagy nincs lehetősége olyan helyen letelepedni, ahol számukra is lehetősége van védelmet biztosítani úgy, hogy nem fog rajtuk lecsapódni a lányuk életének semmilyen kellemetlen következménye.

Luna ma is folyamatosan képzi magát, most éppen a modern technika nyújtotta eszközökkel való megismerkedésre keres lehetőséget, és a modern fegyverek használatát szeretné megtanulni. Mindig jobb több lábon állni, és szerencsésebb, ha akkor is van még egy ász a kabát ujjában, amikor a mágiát valamiért nem lehet használni.

Luna Flores 206ero1

OPCIONÁLISAN KITÖLTENDŐ


Pár dolog, amit szeretek az életben: A szülei, a családja. Nagyon szereti a könyveket, nem csak a mágiával kapcsolatos szakkönyveket, egyébként is szeret olvasni, ha ideje engedi. Praktikus és hasznos eszközeit a modern technológiának, amelyek segítik a munkáját. Szeret tanulni, és folyamatosan képezni magát, erre keresi is a lehetőségeket. Kicsit romantikus alkat, és szereti a 20. század légkörét, aminek mára már csak édes-bús emléke maradt.

Pár dolog, amit utálok az életben: Már nem igazán van ilyen. Egyszerűen nem engedheti meg magának. Megtanulta, hogy nagyon sok mindenen túl kell tudnia lépni. Nehezen viseli, ha megpróbálják átverni.

Céljaim: Találni egy helyet, ahova elviheti a családját, ahol biztonságban élhetnek, és idővel találni valami más életformát. Egyelőre el van azzal amit csinál, de ő is tudja, hogy nem fog ez örökké menni.

Álmaim: Egyszer nyugodt életet élhet valahol, ahol nem nyúl utána a múltja.

Félelmeim: Valaki majd a szülein keresztül próbálja zsarolni, vagy nekik fog ártani azért, hogy Lunán bosszút álljon.

Titkaim: Nem szakított meg minden kapcsolatot a szüleivel, még mindig fontosan a számára.

Play by: Kate Beckinsale
Luna Flores
Luna Flores

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2014. May. 09.

Vissza az elejére Go down

Luna Flores Empty Re: Luna Flores

Témanyitás by Admin on Pént. Május 09, 2014 8:08 pm

Alap 1TP
Mágiára 2 TP
30 évnél idősebb +2TP
10 év mágiával +1TP mágiára
ismerősök: Aiken, Pamela

Összesen 6+2 TP

Speciális érzék: 1 TP
- Creo
- Ignem
- Mentem
- Csendben: 1 TP
- Kéz nélkül: 1 TP
- Mágiára 3TP

Összesen: 6TP


A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 11, 2014 5:38 am-kor.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

https://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.