A fajháborúk kora
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Menekülttábor - Page 4 2rzfn0h

Menekülttábor - Page 4 2ppiwdy

Menekülttábor - Page 4 2s8ibs0

Menekülttábor - Page 4 Vzh8q1

Menekülttábor - Page 4 Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (18 fő) Szer. Ápr. 15, 2020 9:11 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Menekülttábor - Page 4 EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Menekülttábor - Page 4 EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Menekülttábor - Page 4 EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Menekülttábor - Page 4 EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Menekülttábor - Page 4 EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Menekülttábor - Page 4 EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Menekülttábor - Page 4 EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Menekülttábor - Page 4 EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Menekülttábor - Page 4 EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Menekülttábor

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Lionel Sheperd on Szomb. Márc. 08, 2014 11:45 pm

A tituluson jót nevetek. Ez határozottan nem én vagyok.
- Laura, engem már az elmúlt időszakban annyian neveztek gyávának, hogy nem is tudom számon tartani. Többek között te is. Épp pár órája kaptam meg az után még valakitől. Mondjuk úgy, hogy néha a másokért érzett aggodalom bénítóan hat rám, de magamat még nem nagyon féltettem. Azt, hogy jobban bírom az érzelmi gyűrődést a többi fajtársamnál a tündéreknek kell köszönni, és én minden nap hálát rebegek érte, ezt most nagyon komolyan mondom.
Sajnos a módszer nem működik mindenkire, és valószínűleg csak fiatal kortól hatásos, és eszméletlen erőfeszítéseket kíván mindkét részről, meg végtelen türelmet, mert az eredmények lassan jönnek. Szóval aligha lehet megváltás a fajtánk számára.
- Nos, mielőtt bármit is mondanék kettőnkről, azt kell mondjam, hogy jelenleg neked csak tündér területen biztonságos a létezés. Az alakváltóknál könnyen előfordulhatna, hogy valaki már csak azért is elrabol, hogy bevágódjon a vámpíroknál. És ugye oda nem akarsz kerülni, igaz? Ha nem itt akarsz lenni konkrétan a táborban, azt megértem, de akkor valahol máshol rendezkedj be munkára, a birodalom belül. Egyenlőre az is elég, ha felméred majd a piacot nekem. Készítettem pár üzleti tervet, abból a szempontból, hogy kb. mit fogunk tudni termelni, és eladni. De hogy ennek hol lenne a legjobb piaca, azt nem tudom. És még csak most fogok visszamenni felmérni a területet pontosan. Szóval csak az előzetes adatokkal dolgozhatsz egyenlőre. Szóval munka szempontból ezt tudom ajánlani. Ami kettőnket illeti, szerintem elég gyakran fogunk találkozni. Ne határozzunk el előre semmit, majd alakul. Ok?
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Laura Donovan on Vas. Márc. 09, 2014 12:10 am

Erre megint mit mondhatna? Teljesen más szemszögből néznek ők ketten sok mindent. Lionel emlékszik olyan dolgokra is, amire Laura nem.
- Mi lenne, ha kiegyeznénk abban, hogy ami az után az éjszaka után történt, az nem történt meg. Én nem emlékszem rá, és nem is nehezetek érte. Az utolsó emlékem, egy nagyon gyengéd szerelmeskedés, amilyen még soha nem volt senkivel. Ne rontsd el.
Ezúttal Lionel kapja a korholást. Akármilyen emlékei vannak, a lánynál azok nem lesznek mérvadóak. Számára nem történtek meg. A farkasnak is ideje észrevennie, ha éppen eltöröltettek bűnei, még akkor is, ha nem Laura bocsátott meg, csak tündér kezek mosták el azokat.
- Ha ideadod az előzetes felméréseket, akkor akár azzal is el tudok kezdeni dolgozni. Elég jól ismerem a nemzetközi piacot. Ha személyesen végezhetném a felmérések gazdasági részét viszont közelebb állnánk az igazsághoz, reálisabb becsélesekkel hamarabb is nagyobb hasznot lehetne elérni.
Na ige. Laura már nem a mágus kormánynak dolgozik, de pontosan tudja, miért mit lehet kapni, és hol. Nem ingyen fogja megtenni amit tesz, ő el fogja kérni a jutalékát érte, de valószínű hoz majd annyival több hasznot, hogy meg fogja érni kifizetni azt a pénzt.
Kettejük dolga már sokkal nehezebb. Ő sem tudja, mit érez a farkas iránt, azt viszont igen, hogy nem fog sem játszani vele, sem ostromolni.
- Mit szólnál a szerepcseréhez? Brazíliában én próbáltalak elcsábítani. Ha úgy érzed, most próbáld meg te.
Talán így jobb lesz mindkettejüknek. Nincsenek bevállalhatatlan, vagy teljesíthetetlen ígéretek.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Lionel Sheperd on Vas. Márc. 09, 2014 12:15 am

Az utolsó javaslaton megint nevetek egy jót.
- Ez cseles volt, látom, kezd valahol visszatérni a régi Laura. Ne sértődj meg, de valahogy azt érzem, hogy már alig várod, hogy meghódítsalak.
Ha ezen nem háborodik fel túlságosan, akkor óvatosan megcsókolom. Persze lehet, hogy nem tartunk még itt valóban. De honnan tudhatnám, ha nem próbálom ki.
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Laura Donovan on Vas. Márc. 09, 2014 12:24 am

Vidámabban mégis jobb. Aggódni elég lesz majd akkor, ha újra kezdődik a tárgyalás a mágusoknál, meg a nyúzás a sok mindennel, amit esetleg a nyakába akarnak majd varrni.
Az viszont igaz, hogy ha valamit sosem próbálunk ki, sosem tudjuk meg milyen az. Laura tartja a szavát. Most tényleg Lionelre hárul a szerep, hogy vezesse a kettejük közös táncát. A lány már sokkal inkább csak alkalmazkodik, vagy esetleg rájátszik a dolgokra. A csók nincs ellenére, és ezt a farkas is egészen határozottan érezheti.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Lionel Sheperd on Vas. Márc. 09, 2014 12:45 am

- Na, ugye megmondtam! - vonom le a következtetést a csók után egy nagyon pimasz mosollyal.
Aztán talpra állítom, és én magma is lábra állok.
- És akkor hol szeretnél dolgozni? Van valami olyan hely, a Birodalmon belül, ahová vágysz? Itt elég sok a tündérkapu, szóval gyakorlatilag bárhová igen hamar el lehet jutni. Bárhol is rendezkedsz be, oda tudom vinni az anyagokat. szóval a választás szabad. Amíg ezen a projekten dolgozol, a tündérek támogatni fognak mindenben. Szóval nézz ki magadnak egy szimpatikus helyet, vagy akár többet is, és rendezkedj be! Amint jelzed, hogy munkára kész vagy, hozom az iratokat. Így jó lesz?
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Laura Donovan on Vas. Márc. 09, 2014 12:55 am

A csók még kellemes volt. Lionel pedig a szokott módon tapintatos. Meg sem próbált tovább menni. Mondhatni tökéletesen sikerült minden. A pimasz mosolyra most csupán egy szégyenlősebb a válasz. Valamivel tovább mehettek volna, de idővel Laura most biztosan tudja, hogy szólt volna, hogy állj. Ha itt kialakul valami, akkor most egészen biztosan nem csak a vágyra, vagy a szexre akarja építeni.
- Nem jó. Először látnom kéne a területet. Az úgy a leghatékonyabb. Utána pedig jobb ha te választasz. Sokkal inkább ismered a tündér birodalmat. Ahogy hallom te ide haza jársz, én pedig tündér földön még nem sokat voltam. Velük viszonylag könnyű üzleteket kötni, és nem is kell gyakran újratárgyalni őket.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Lionel Sheperd on Vas. Márc. 09, 2014 1:02 am

- Nyilván én ismerem jobban a birodalmat, ezért mondtam, hogy szemelj ki egy területet, és én ott tudok neked helyet szerezni. Mit szeretsz? Hegyvidék? Tengerpart? Városi környezet? Szeretném, ha jól éreznéd magad, és feltöltődnél! Egyébként még nem is mondtad el, hogy hogy kerültél ide ...
Kézen fogom, és kifelé vezetem a táborból, egy kicsit be az erdőbe, hiszen azt mondta, nyomasztja a hely. Egy kis friss levegő nem fog ártani, és talán ott könnyebb elképzelni álmai munkahelyét is.
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Laura Donovan on Vas. Márc. 09, 2014 1:21 am

- Legjobban a máltai tengerpartot szeretem. Persze az sajnos nem tartozik a Tündér-birodalomhoz, de ha pihenni szeretnék, akkor az egy békés tengerparti apartman, távol a nyüzsgéstől. Ez viszont nem jó dolgozni. Szóval ha azt akarod, hogy pihenjünk, akkor vagy kirándulás a hegyekben, vagy egy békés hét a tengerparton, és biztosan nem egyedül. Ha sürgős lenne a munka, akkor egy jobb információs infrastruktúrával felszerelt, és könnyebben megközelíthető városi megoldás lenne a hatékonyabb.
Fogalma sincs arról, hogy hol tart az egész program. Nem tudja mennyire gyorsan kellenek azok az elemzések az esetleges vevőkkel kapcsolatban. Ha már tényleg ott tartunk, hogy indulna a kitermelés, és hamarosan eladásokról lenne szó, akkor lehet még azt is figyelembe kellene venni, hogy hol tudnak a legkönnyebben ilyen tárgyalásokat megoldani. Laura nem utazhat, de ettől még ezeket a megbeszéléseket össze lehet hozni, és attól még, hogy botrány hős lesz, csak kelendőbb lesz.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Lionel Sheperd on Vas. Márc. 09, 2014 1:42 am

- Akkor Trieszt környéke. Az ott tengerpart, könnyen bejutsz a városba. De közvetlenül Triesztet nem ajánlom, mert oda azért bárki bemehet. Szerzek neked valami klassz helyet a városon kívül, ahol dolgozhatsz is meg pihenhetsz is, és egy irodát a városon belül. És ha nincs ellenedre, akkor megkérek pár farkast, hogy legyen a közeledben. Ők az én falkámból valók, nem fognak vadulni, csak ha valaki provokálja őket, mondjuk olyan, aki neked akar ártani. Ők meg szokják a nagyvilágot. Itt is segítenek páran, nem tudom, észrevetted-e ... a húst valószínűleg ők szerezték. Amint találok helyet, értesítelek.
Még egyszer megölelem, aztán adok egy csókot a homlokára, és ellépek Esgallal egyeztetni, aztán majd tovább Triesztbe.
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Laura Donovan on Vas. Márc. 09, 2014 1:54 am

Mennyivel másabb lett volna, ha Lionel sokkal előbb bukkan fel az életében. Persze ez eleve lehetetlen gondolat. Ő nem járt farkasföldön, a vérfarkasok meg nem jönnek a Mágus-birodalom szívébe. Most így már el sem tudja képzelni mi lehet az, amire Lionel célozgatott, hogy mindketten elszúrták, hát még azt, hogy Lionel mivel szúrhatta el. Sosem volt még senki ennyire önzetlenül kedves vele.
Az ölelés jólesik, de a farkas ennyire könnyen nem fog szabadulni.
- Ugye azért te is meglátogatsz néha, és nem csak a testőrök fognak kísérgetni?
Ebben most már nincsen semmi nyomulás. Egyszerűen nem szeretne egyedül lenni, és a vérfarkas arra igen határozottan felhívta a figyelmét, hogy a többi fajtársa lényegesen gyorsabban rág be. Azon kívül szívesen beszélgetne még Lionellel. Attól nem tart, hogy a vámpírok próbálkoznának bármivel is. Ez után az már nekik is plusz diplomáciai balhé.
Laura Donovan
Laura Donovan

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2014. Feb. 11.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Lionel Sheperd on Vas. Márc. 09, 2014 2:18 am

- Igen, én is meglátogatlak majd. Munkaügyben és magánügyben is. - ígérem meg mosolyogva. - És bármikor tudsz nekem üzenni. A tündéreknél élnek ezek az apró kis manók, akik imádnak rohangálni. Csak írsz egy levelet, rájuk bízod, és ők megtalálnak.
Vannak, akiknek roppant egyszerű az élet. Nem értenek túl sokat a világból, de azt teszik, amit szeretnek. Szinte irigylem őket néha.
Lionel Sheperd
Lionel Sheperd

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Omega on Hétf. Márc. 10, 2014 3:39 am

Játék vége. - A topick szabad.
Omega
Omega

Hozzászólások száma : 170
Join date : 2014. Jan. 23.

Vissza az elejére Go down

Menekülttábor - Page 4 Empty Re: Menekülttábor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.