FRPG Top Sites
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!


Armondo Amendola 2rzfn0h

Armondo Amendola 2ppiwdy

Armondo Amendola 2s8ibs0

Armondo Amendola Vzh8q1

Armondo Amendola Wwi16d
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (11 fő) Szomb. Feb. 15, 2014 1:41 am-kor volt itt.
Latest topics
» Joessie Whelan
Armondo Amendola EmptyCsüt. Jún. 19, 2014 3:48 am by Admin

» Abdul Aziz al-Harbi
Armondo Amendola EmptyVas. Május 18, 2014 3:49 am by Abdul Aziz al-Harbi

» Régi vagy befolyásos mágus családok
Armondo Amendola EmptyKedd Május 13, 2014 9:18 pm by Admin

» Alonso Amendola
Armondo Amendola EmptyKedd Május 13, 2014 12:12 am by Admin

» Celia Pella Amendola
Armondo Amendola EmptyHétf. Május 12, 2014 7:05 am by Vendég

» Calvin van Ellan
Armondo Amendola EmptyVas. Május 11, 2014 9:55 pm by Admin

» Luna Flores
Armondo Amendola EmptyPént. Május 09, 2014 8:08 pm by Admin

» Norldarien Moonshine
Armondo Amendola EmptyCsüt. Május 08, 2014 9:12 am by Norldarien Moonshine

» Vámpír klánok és uradalmak
Armondo Amendola EmptyHétf. Május 05, 2014 4:01 am by Admin

Top posting users this month

Affiliates

Armondo Amendola

Go down

Armondo Amendola Empty Armondo Amendola

Témanyitás by Armondo Amendola on Csüt. Ápr. 10, 2014 3:19 am

Armondo Amendola M9poco


Armondo Amendola 23uufeq

Teljes név: Armondo Amendola
Becenevek, álnevek, stb.: Sárkány
Faj: Mágus
Nem: Férfi
Születési hely és idő: 2040. augusztus 20.
Jelenlegi tartózkodási hely: ahol élsz, lakásod van, stb. Egyiptom, Alexandria  
Jelenlegi foglalkozás: Iskolamester
Rang: Iskolamester

Aktuális adatok, kapcsolatok, játékok, stb.

Mágia: 27 pont / 9 TP

In: 4, Mu: 4, Re: 0, Cr: 4, Pe: 3  (15)
Ig: 0, Aq: 0, Te: 0, Au: 0 (0)
Me: 5, Im: 0, Co: 4 (9)
He: 0, An: 0 (0)
Vim: 3 (3)

Kapcsolatok

Giulia Brizzi: jó barát.
Pamela Devenport: üzleti kapcsolat, régiségek adás-vétele terén.
Andrew Thorsen: Rövid katonai, és még rövidem politikai pályafutásom egyik negatív tapasztalta. Mondjuk úgy, nem sok mindenben értünk egyet.
Enrico Bertolini: Az újjá alakított Hórusz-szem iskola vezetésében a jobbkeze.
Sophia Enzo: Titkárnő, asszisztens, megmentő (Szó szerint kell érteni. Sophi egy igazi kincs.)
Arianna Armato: Armondo rémálma. Gyönyörű, intelligens, és borzasztóan kitartó. Ezen a szépségen keresztül próbálja szívni a mágus kormány Armondo vérét, illetve belerángatni őt ilyen-olyan kellemetlenségekbe, amelyektől már régen visszavonult.
Estella Amendola: Armondo kishúga, éppen csak túl az egyetemi tanulmányokon, próbálja kitalálni mihez kezdjen az életével a családi vagyon eltapsolásán túl.
Alonso Amendola: Armondo édesapja. A családi üzletekkel kapcsolatos bonyodalmak és gondok szerencsére még elsősorban még az ő vállán nyugszanak. Jelenleg 150 éves, elvált.
Celia Pella Amendola: Armondo édesannya, a Pella család lánya, Armondó édesapjával való válása megalapozta az ellenséges viszont a két család között, ami a szokásos latin temperamentummal néha igen problémákat idézhet elő.
Argento Amendola: Armondo playboy bátyja, befutott, és keresett színész. Tehetséges mágus is lehetne, de egyenlőre a hölgyek ágyba csalogatásán, és az orgiákon kívül nem sok minden érdekli. Talán még a következő filmje.
Abdul Aziz al-Harbi: Armondo igazi riválisa. A másik nagy iskola, az Afrika-csillaga vezetője. A rivalizálás azóta tart, hogy Armondo letelepedett Kairóban, és megalapította a Hórusz-szemet.
Giorgio Lorino: Armondo régi katona cimborája és az egyetlen igaz barátja, aki megmaradt mellette az évek során.

Megjelenés

Armondo egy 180 magas, sportos testalkatú, ápolt megjelenésű fiatalember. Az üzleti élet, és a reprezentatív megjelenések során még mindig a drága öltönyök a megszokottak tőle, hiszen ez az elvárt, de a magánéletben már sokkal jobban kedveli a mágustalárokat, főleg a nagy meleg miatt kellemes, és előnyös viseletnek számítanak.

Viselkedés

Nyugodt, csendes, békés jelenség. Alapvetően is ezt sugározza magából. Magabiztos, határozott fellépésű, és sosem beszél a levegőbe. A szava számára olyan, mint egy eskü. Ha valamit megígér, az úgy is lesz, éppen ezért ez nem is gyakori nála. Nagyon sokat jótékonykodik, és támogatja az elesetteket, a rászorulókat.

Előtörténet

Mi történt veled eddigi életedben?

Armondo 2040-ben született, már a fátyol szétszakadása után. A birodalmak születése alatt élte a gyermekkorát, egy kivételesen védett környezetben. A családja már ekkor is igen tehetősnek számított, két nagy múltú mágus család frigyének gyümölcse lett Armondo. Édesapja, és édesanyja igen viharos házassága nem erősítette túlzottan a családi összetartást, és az egységet. A fiatalokat annak idején azért adták össze, hogy két komoly vagyont, tudást, és üzleti érdekeltségeket egyesítsenek, de valahogy ők sosem értettek szót egymással. Armondo édesapja sokkal inkább a család boldogulását szem előtt tartó ember volt, aki szíve szerint elzárkózott volna a politikától, és az épülő birodalom zűrjeitől, míg édesanyja családja pont ehhez keresett volna szövetségest személyében.
A család anyagi jólétét szerteágazó vállalkozások alapozták meg, melyek még többnyire mindig a papa kezében összpontosulnak, Armondo még mindig inkább csak tanul bele az üzleti életbe. Jelenleg a Mágus birodalomban a fém váltó, és fém tároló helyek, vagy ha úgy tetszik a modern bankok nagy része az Amendola család kezében van. Szerencsére ezek miatt még többnyire Alonso feje fáj.
A gyermekkor jólétben, és békés zavartalanságban telt. Édesapja próbálta igen kemény kézzel tartani a gyerekeket, és egy szilárd alappal bocsájtani majd őket útjukra az életbe, de ez édesanyjának nem igazán tetszett. Szerinte felesleges régi hagyományok, tradíciók, és kötöttségek rabja volt a férje. Armondo bátyja életén nagyon látszik is az anyai ráhatás. Azt nem lehet mondani, hogy nem lenne sikeres. Inkább úgy érdemes feltenni a kérdést, ki mit tekint értéknek az életben. Az biztos, hogy ma ő az egyik legkeresettebb akció sztár. Talán még Crussader sem ölt annyi vámpírt életében, mint amennyi Argento kezétől hullott el a filmvásznon.
Armondo húga a csinos, és gazdag lányok mindennapjait élte meg, akik nem mutattak sosem kifejezett tehetséget a mágiához, de bárkit levettek a lábukról, és nagyon jól tudtak helyezkedni. Ő azonban még fiatal, és egyenlőre azon túl, hogy szeretné élvezni az életet, és megtalálni önmagát, fogalma sincs, mit szeretne. Kedves, jólelkű teremtés, de egy kicsit talán temperamentumos, és forrófejű.
Azt a nevelést, amit édesapja szánt a gyermekeinek egyedül Armando kapta, csak ő volt nyitott rá. Az alapozást a harcművészet, és a mágia együttes elsajátítása jelentette, egy gondosa felépített tanítási rendszerrel. Alonso szerette volna, ha a gyermekei megértik, hogy kivételezett helyzetükkel nem csak lehetőségek, de komoly kötelmek is járnak. A vagyon, a tudás, és a hatalom felelősséget is ró a mágus vállára, nem csak kiváltságokat biztosít számára.
Armondo történelem, és filozófia szakon végezte az egyetemet, a shao-lin kung-funak vált mesterévé, illetve egészen pontosan annak az irányzatnak, amit a mágusok tudásával ötvözve fejlesztettek ki belőle.
Sajt döntéséből, és apja tanácsa ellenére lépett be az egyetem elvégzése után a hadseregbe 2064-ben. Nem sokáig szolgált, csupán a fajháborúk végig, de a szolgálati idejét jobbára vagy Liszabonban, vagy kiküldetéseken töltötte más birodalmak területén. Nem kifejezetten magas katonai rangból szerelt le, ezredesként fejezte be a pályáját miután beszippantotta a politikai élet. Ő fajháborúk lezárását elsőegítő varázslat miatt lépett erre a pályára, és sokat dolgozott azon, hogy megpróbálja az egyes fajok között a varázslat hatására azonnal kialakult feszült viszonyt rendezni. Valahogy mégsem úgy alakult, hogy a máguskormány hajlandóságot mutatott volna annak elfogadására, hogy a varázslat a háború megállítására egy jó lépés volt, de semmilyen módon nem elfogadható két fajt így halálra ítélni. A politikai pálya idővel aztán a fajok közötti viszonyok elmérgesedésével csak kudarcokat hozott, és az 2100-as év fel is tette a pontot a végére.
Armondo Kairóba költözött, önkéntes száműzetésébe Sophia Enzo önként követte. Sophi egy hatalmas kincs. Nélküle talán össze is dőlne Armondo élete. Nincs olyan, amiről ne tudna, és a mai napig nagyon sok mindent ő szervez, és menti ki bizonyos kellemetlen helyzetekből. Kairóban elsősorban tanulás következett, hosszú éveken keresztül, és később amikor felbukkant Armondo életében Enrico, akkor jött az ötlet, hogy egy olyan iskolát kellene alapítani, ami nem a nagy családok kezében van, és nem politikai érdekeket képvisel, vagy reprezentál, hanem valóban a felelősségteljes, és bölcs mágiahasználatot tanítja meg. Nem csak a varázslatok létrehozásához szükséges tudást adja oda, de komoly erkölcsi alapozást is. Olyan tudás, ami a lélek titkaiba is beavatja a mágust, és megtanítja felelősség teljes döntést hozni.
A Hórusz-szem úrjászevezése aztán rögtön meghozta a következő nagy családi viszályt is, édesapja mellé. Észak-Afrika legerősebb, és legbefolyásosabb mágus klánjáva, az al-Haribbal sikerült ezúttal ellentétes érdekszférát kialakítani. A családok közötti összecsapás mostanra már általános, és a helyzet igen csak elmérgesedett. Armondo igyekszik amennyire lehet hárítani a provokációkat, és elejét venni az egyes helyzetekből kialakuló esetleges katasztrófáknak, de ő sem lehet ott mindenhol. A tanítványok torzsalkodásába pedig végképpen nehéz beavatkozni, amikor az Afrika-csillaga diákjai folyamatosan keresik a konfrontáció lehetőségét.
Amennyire lehetett Amondo igyekezett távol maradni az utóbbi idők botrányaitól is, de mivel az egyik olyan mágus volt, aki pénzelte Brizzi professzor kutatásait, erre nem teljesen volt lehetősége. A professzor asszony beperelésével egyszerre tűnt fel az életében rémálma Arianna Amato, az Amato klán gyönyörű virágszála, aki a mai mágus politikai élet egyik vezéralakja, és ez a drága tünemény azt találta ki, hogy Armondot és az utóbbi pár évtizedben olyan nehezen megalapozott hírnevét, és az iskolája hírét használnák fel arra, hogy helyreállítsák a birodalom lassan megtépázott jó hírét, és tekintélyét. Ugyanakkor Armondonak inkább csak villámhárító szerepet szánnának, nem kíváncsiak a véleményére túlságosan. Arianna dolga lett volna annyira elcsavarni a fejét, hogy ez zökkenőmentesen mehessen, és egy mézesmadzaggal visszacsalogatni a politikai élet viszontagságai közé. A hölgy nem csak gyönyörű, intelligens, de még gátlástalan is. A próbálkozásokból a különböző bájitalok lehetősége sem maradt ki, de sajnos egyértelműen lerázni sem lehet, mert a két nagy házzal folytatott viszálykodás mellé már nem hiányzik egy harmadik.
Mióta Brizzi professzor elhagyta a Mágus birodalmat Armondo be sem tette a lábát a valamikor Olaszország területére.
Lassan tervben van egy utazás is Caracasba, ahol talán találkozhatna Brizzi professzorral is, és azzal a szőkeséggel, akitől már olyan sok műtárgyat vett meg, de akivel még személyesen nem sikerült találkozni, Pamela Devenporttal, ez pedig egy jó kifogás lehet arra is, hogy megléphessen végre egy kicsit az Arianna személyében egyre inkább érezhető politikai nyomás elől, és kicsit képbe kerüljön az utóbbi időszak eseményeivel kapcsolatban is, mert sajnos az borítékolható, hogy örökké ő sem fogja tudni tartani magát ahhoz, hogy megmaradjon iskolája békés falai között, főleg ha még magasabbra csak a Mágus birodalomban már amúgy is végigsöprő vihar, melynek során fejek hullanak, és új mágusok kerülnek magas pozícióba, csak az alkalmatlanok helyére sajnos most sem feltétlenül az oda valók kerülnének, inkább csak a kellően befolyásosak.

Armondo jelmondata: Ne a pedigrét mutasd, azt lássam te ki vagy, és mit rejt a szíved.

Pár dolog, amit szeretek az életben: A latin tánc, a finom borok, a művészi mágia, alapvetően szívesen jár színházba, operába, filozófia, történelem, tartalmas beszélgetések, a holdfényes séták, a tenger illata, a különleges kardok. Szenvedélyes gyűjtő, de kizárólag kardok terén. A kardok mellett szép gyűjteménye van régi tekercsekből, kódexekből, fóliánsokból, de ezeket nem otthon tartja, jobbára mind valamelyik múzeum kiállítótermében csodálhatják meg a látogatók.

Pár dolog, amit utálok az életben: Faji előítéletek. Úgy általában az előítéletek. Ostobaság, szűk látókörűség. Ambiciózus, és lelketlen politikusok, háborúk, alapvetően a bajkeverők. Származás alapján történő megkülönböztetés. Moratórium.

Céljaim: Kialakítani egy olyan mágus iskolát, ahol a diákok nem csak tudást, és lehetőségeket nyernek el a mágián keresztül, de szilárt erkölcsi alapokat, és elegendő tapasztalatot is ahhoz, hogy mindezt felelősségteljesen tudják felhasználni a saját életük építésére, és mások segítésére.

Álmaim: Egy békésebb, megértőbb, bölcsebb világ.

Félelmeim: Hogy a felelőtlen kezekbe került mértéktelen hatalom egyszer valóban visszafordíthatatlan károkat okoz. Arianna Amato. Nem akarja feleségül venni? Fizetem az esküvőt.

Titkaim: A Mágus birodalom, és politika kezdeti időben elkövetett sötét titkainak egy része. Ezekről persze senkinek sem beszélhet. Az ilyen fajta bűnözést hívják úgy, hogy államtitok.

Play by: Henry Cavill
Armondo Amendola
Armondo Amendola

Hozzászólások száma : 174
Join date : 2014. Apr. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Armondo Amendola Empty Re: Armondo Amendola

Témanyitás by Admin on Csüt. Ápr. 10, 2014 4:22 am

Alap 1TP
mágiára 2 TP
30 évnél idősebb +2 TP
akció bónusz +2 TP
az életkorból adód plusz a mágiával foglakozó évek után 3 TP
100. reag +1TP
általa meghirdetett karakter megalkotása +1TP

ismerősök +2TP (első játék után elosztható) Pamela OK.
Összesen 9+2 + 3 TP

Piszkosul gazdag 1TP
Csendben 1TP
Kéz nélkül 1TP
Creo: 3 (1TP)
Mentem: 3 (1TP)
Muto: 3 (1TP)
Corpem: 3 (1TP)
+3 TP fejelsztésre (+4,+1,+1,+2,+1,)
Pe 3 1TP
100. reag +3 Vim
Duracell nyuszi +1TP

Elköltve 9 + 3 TP


A hozzászólást Admin összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 04, 2014 10:12 pm-kor.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 330
Join date : 2014. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magicwars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.